2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bizimki de 6.haftada gittiğimizde kalp atışını sadece ekranda göstermişti, dinletmedi, zararlı olabiliyor dedi ama sonraki tüm kontrollerde dinletti.
zararlı mı ki ben 6+4 ve 7+4 iken iki kez dinledim inş bişey olmaz. 6+4 ike 7+0 7+4 ike 8+0 görünmüştü

Kizlar cinsiyet partisi icin bir sey dusunen var mi? Ben evde balkonda kendi ailemin ve esimin ailesinin oldugu kucuk bir sey dusunuyordum. Sonra kardesimin kiz arkadasi pozitif cikmisti, kardesim normalde Ankarada yasiyor haftasonlari geliyor. Babamin ve annemin negatif cikmis cok sukur ki. Kardesimde de belirti yok suan sonucu bu aksam cikicakmis insallah onda da bir sey cikmaz. Eger her sey saglikla ilerlerse ben simdi tekrar bu cinsiyet partisi isini dusunmeye basladim. Benim gibi yapmayi dusunen var mi Birazcik pinterest arastirmasi yaptim ama bilmiyorum ugrasir miyim o kadar

zararlı mı ki ben 6+4 ve 7+4 iken iki kez dinledim inş bişey olmaz. 6+4 ike 7+0 7+4 ike 8+0 görünmüştü

Zararli degil merak etme, bende 5+3 muydu tam hatirlamiyorum vajinal kalp atisini gordum cok kucuk dinletmeyelim demisti doktor pit pit ekranda atiyordu. Sonra 6. Haftalarda baska doktora gittigimde sesini duydum, hatta dedim ki esimi bekleyelim bebegi yormayalim iki kez dinletmeyin bana dedim. Oyle sey olur mu dedi doktor zararli olsa sana neden dinletiyim merak etme dedi. Ben dinledim, esim dinledi sonra bir de video cekmek icin dinlemistik

benim hiç düşünmediğim bir şey bu açıkçası.
zaten ailelerimiz uzakta, herkesi bir araya toplamamız çok zor.
instagramdan bebek haberini paylaşırken cinsiyetini de yazmayı düşünüyorum.

Ben de lcwden hamile pantolonu aldım en küçüğü 36 diye denemeden aldım. Eve geldim bacakları bol. İlerleyen zamanlarda olur diye kaldırdım ama aslında bacaktan değil de kalçada ve karından alınıyormuş kilolar sonradan öğrendim. Fişini de bulamıyorum pantolon kaldı elimde. Tekrar almam gerekiyor şimdi

Ya ben de çok istiyorum yakın arkadaşlarım ve ailemizin olduğu küçük bir organizasyon. Yer konusunda biraz tereddütlerim var bahçeli bir yer istiyordum aslında ama malum kasımda öğrenicez cinsiyetleri. Havalar da baya soğumuş olur. Evde yapsam çok mu sıkış tıkış olur hiç bilemedim. Araştırma aşamasındayım şu an hâlâ

benim hiç düşünmediğim bir şey bu açıkçası.
zaten ailelerimiz uzakta, herkesi bir araya toplamamız çok zor.
instagramdan bebek haberini paylaşırken cinsiyetini de yazmayı düşünüyorum.

Ben cok instagramda aktif biri degilim yilda iki uc sey anca paylasiyorumdur ama boyle ani biriktirip fotograflari saklamak evin bir yerlerine koymak cok iyi hissettiriyor. Ama aileniz uzaktaysa haklisiniz zor olur. Bizimkiler istanbulda ve yakin surekli gorusuyoruz. Bir de ailemiz kucuk tek evli kisi de benim sanirim aileye ilk bebek gelince herkes daha hevesli hepimiz ozeniyoruz bir seylere iste

Benim esim disarda boyle bir seyi asla kabul etmez boyle parti seylerini hic sevmiyor dugun dansi kursuna bile zorla gitmisti. Burasi bizim balkon burda yapicam heralde 7 8 kisi alir, kapattiriyoruz aslinda ama o zamana yetisir mi bilmiyorum. Belki hemen balon patlatip ailelerle fotograf cektirip salona geceriz. Ben bu kardesimin olayindan sonra iyice panikledim ya evde cok kisiyle gorusmuyoruz acikcasi sende cok dikkat et canim gercekten kimde var bilinmiyor

Eklentiler

• 20201014_141853.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 77
bizim de ailelerimizde tek bebek bizimki olacak, 50 li yaşlarında iki görümcem var ikisi de bekar ve çocukları yok.
kv-kp 80 yaşındalar nerdeyse, hiç torun görememişler.
ben de ailemin ilk çocuğuyum, ve ilk torun olacak.
her iki taraf için de heyecan hat safhada

Ayy ne guzell cok kiymetli oluyor boyle ya, bizimkiler daha cok genc babam hala calisiyor yeni emekli oldu nerdeyse Insallah saglikla kucagimiza aliriz baska hic bir sey istemiyorum

Balkonun çok geniş güzel bence yapabilirsin benim de zaten 10 kişiyi geçmez ama benim balkonum böyle müsait değil. yer olarak ev de kapalı ortam olunca bilemiyorum. Bizim ailelerimiz de hep yanımızda. Güzel bir hatıra kalsın istiyorum sadece :) deniz kenarında restoranımız var nişanımı orda yapmıştık hatta. havalar güzel olursa orda da düşünüyorum aslında

aynen benim annemle babam da genç, 57 yaşındalar. iyi ki genç olan benim ailem de anneme emanet edeceğim çocuğumu

Cok iyi dusunmussunuz benim annem de bakar sanirim ama ben biraz buyuyene kadar part time calisip, ilerde kendi yanima alirim diye dusundum. Anaokullarinda mudur olarak calisiyordum ben yillardir bu sene artik egitim sektoru de bittigi icin maas veremeyecek duruma geldiler cok ogrenci sayisi azaldi. O yuzden simdi part time calisiyorum ama ilerde gittigim okula yanima alirim okul oncesinde en azindan beraber oluruz keske o gunler hemen gelsee

Ayy kesin deniz kenarinda yapmalisin o zaman bence havanin guzel oldugu bir haftasonu harika olur evet kapali ortam birazcik endise veriyor hepimize. Bende ilerde bu gunleri hatirladigimda cok guzel hatirlamak istiyorum

Ayy kesin deniz kenarinda yapmalisin o zaman bence havanin guzel oldugu bir haftasonu harika olur evet kapali ortam birazcik endise veriyor hepimize. Bende ilerde bu gunleri hatirladigimda cok guzel hatirlamak istiyorum
Di mi çok güzel olur inşallah havalar güzel olur da içimde kalmaz hep bir anı olarak kalacak bizde

Aslında ben de istiyorum ama eşimin ailesinde 4 tane torun var, aramızda pek iyi değil doğru düzgün bi tebrik bile etmediler desem yeridir. O taraftan içim hafiften buruk.. Ama benim ailemde ilk torun olacak ve herkes çok heyecanlı; annem ne yapacağını şaşırıyor belki sadece bizim tarafla ve iki üç arkadaşla ben de bişeyler yaparım. Sadece kendimize bir kaç anı kalsın diye istiyorum bunu da. fotoğraflara bakıp o günlere gitmeyi çok seviyorum.

ben çişini söylemeye başladığı anda kreşe vereceğim, annem çok uzun süre bakmayacak.
yani şimdilik planım o yönde, ileride ne olur bilemiyorum.

ben çişini söylemeye başladığı anda kreşe vereceğim, annem çok uzun süre bakmayacak.
yani şimdilik planım o yönde, ileride ne olur bilemiyorum.

3 yas en ideali bende oyle dusunuyorum meb e bagli okullar 36 aydan once almiyor zaten aliyorsa da e okula kaydetmeden kacak aliyor. Bakalim zaman ne gosterecek

Bence agiz ucuyla yine siz teklif edin esinizin ailesine sonra trip atma, kusme gibi seylerle ugrasmayin bir de, buyukluk sizde kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…