2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bı tane oğlum var onda cinsiyet partisi bilmem nesi yapmamıştım tabi dört yıl önce bu kadar olay yoktu :) şimdi tekrar hamileyim ama ona yapmadım diye bunada mi yapmayım yoksa yapmalı mıyım parti gibi değilde bı balon patlatma iki tarafın ailesi ikramlar falan sizce kizlar

Bence güzel bir anı olur içinizde kalmaz

3 yas en ideali bende oyle dusunuyorum meb e bagli okullar 36 aydan once almiyor zaten aliyorsa da e okula kaydetmeden kacak aliyor. Bakalim zaman ne gosterecek
ha sen tabii işin içinde olduğun için daha iyi bilirsin
2 yaş bizim için daha iyi olur ama bilemiyorum.. bakıcı tutmak istemiyorum hiç..

Bende oyle dusundum kendi imkanlarimla belki balon susleme, bir de balon patlatma yada kutuyu acip da ogrenmek cok moda olmus bu ara oyle bir sey de olabilir ikramlari da bolusturucem kendi annem ve kayinvalidem den yardim isticem bu konuda bende pasta yaptiririm belki bu kadar benimde hayalim

Bence agiz ucuyla yine siz teklif edin esinizin ailesine sonra trip atma, kusme gibi seylerle ugrasmayin bir de, buyukluk sizde kalsin
O kadar içimden gelmiyor ki söylemek ama yaparsam yine de söyleyeceğim, böyle şeylerden ve benden pek hoşlanmadıkları için de geleceklerini sanmıyorum zaten

cinsiyet kime sürpriz olacak, eşine ve sana mı yoksa diğerlerine.
ben bunun mantığını anlayamadım bi türlü. doktor kime söyleyecek yani.

ha sen tabii işin içinde olduğun için daha iyi bilirsin
2 yaş bizim için daha iyi olur ama bilemiyorum.. bakıcı tutmak istemiyorum hiç..

Evet bakiciya hic guven olmuyor, 2 yasi kresler aliyor aslinda sosyal hizmete bagli kurumlar ya da meb e bagli kayitsiz alan kurumlarda var. Dil becerisi cok gelismedigi icin 2 yasta okulda olanlari evde konusamiyorsun biraz suphe kaliyor icinde o yuzden mesela atiyorum cocugun bir yerini morarmis goruyorsun, ogretmeni iste oyuncagin ustune dustu diyor ona guvenmek zorunda kaliyorsun, cocuk kendini ifade edemedigi icin. Cok guvendigin bir yere vermek gerekiyor iste bu yuzden. Ama eger annen bakarsa 2 yasta oyun gruplarina gider 2 saatlik annen cikista alir hem sosyallesir hemde okulda tum gun kalmak zorunda kalmaz Aman o gun gelene kadar neler degisir insallah o gunlerinide konusuruz

Deniz kenarında çok güzel olur aslında havalar da müsait olursa ki bazen kış bile olsa günlük güneşlik havalar oluyor. Ev ortamındansa geniş geniş çok daha güzel olur. Bi de kendi yeriniz olunca istediğiniz gibi yapın organizasyonu

O kadar içimden gelmiyor ki söylemek ama yaparsam yine de söyleyeceğim, böyle şeylerden ve benden pek hoşlanmadıkları için de geleceklerini sanmıyorum zaten

Boyle aile buyuklerini gercekten anlamiyorum hala belli olgunluga gelememisler. Sen soyle de gelmezlerse kendi ayiplari artik

cinsiyet kime sürpriz olacak, eşine ve sana mı yoksa diğerlerine.
ben bunun mantığını anlayamadım bi türlü. doktor kime söyleyecek yani.

Doktor ultrasonda bakarken eger cinsiyeti gorurseniz kagida yazar misiniz diyicem ben. Zaten kontrollere cuma gidiyoruz hep, esimi cumartesi sabahi kagidi baloncuya vermesi icin gondericem o balon isini halleder umarim bakmaz sonra herkesle birlikte ogreniriz diye dusundum

Yaaaa çok güzel oljrrrr bende yapmak isterdim ama ailelerimiz çok çok uzaktalar ben de diyorum ki doktora gittiğimde eğer söylerse eşimi içeri almıcam bari ona sürpriz yapayım tatvandayım gölün dibindeyiz biraz gezelim vs filan diye bahane bulup durduğumuz manzarası güzel olan bi yerde balon patlatma ya da dediğin gibi kutu açma yapabilirim diye düşünüyorum tabi doktorum haftaya söylerse

Evet bence de geniş geniş güzel olur diye düşünüyorum yaşadığımız yer de zaten güneyde olunca çoğu zaman güneşli hava oluyor

Eşim de bakarım diyor
ya bizim zaten cinsiyet tahmini yaptı doktor, eşim de yanımdaydı.
söyliyim mi dedi doktorum, ben hiç düşünemedim böyle sürpriz falan, o anda söyleyin dedim hemen.
sonradan pişman oldum, bi organizasyon yapmasam bile en azından eşime sürprizli bişey yapabilirdim.
zaten hamile olduğumu da birlikte öğrenmiştik, yani çok vasat geçiyor bu hamilelik

ben o kağıda bakarım
Kesin ben de bakarım kuzenimin arkadaşı cinsiyet partisi yapmıştı onlar kağıt filan almamış doktor görmüş cinsiyetini organizasyoncunun numarasını vermişler doktor cinsiyeti ona atmış anne baba isimlerini yazıp onlar da gidip ordan almıştı tabi bu mersindeydi tatvanda böyle bi imkan sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…