2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
o benim bildiğim kadarıyla doğum parası değil de şöyle bir şey, doğum izni için rapor alıyoruz ya, o süre içinde iş yerlerimiz bize maaş ödemiyor, raporlu görünüyoruz. raporlu olduğumuz süre için devlet ödüyor maaşımızı. yani aynı hastalık raporunda olduğu gibi. gidip pttden alıcaz maaşları.

farklı bişeyse, bilen arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.

Benim de hamileliğimi birlikte öğrenmiştik sonra pişman oldum. sürpriz olması daha farklı olurdu tabi işte acemiliğimize geliyor

Aa o zaman yanlış öğrenmişim onu da. Ben şu an çalışmıyorum ama eşimin şirketinde sigortam ödeniyor sadece, muhasebeci zamanı geldiğinde bildiririz doğum parası veriyor devlet dedi ondan öğrendiğim kadarıyla burda paylaşayım dedim sanırım eksik bilgi olmuş

Benim de hamileliğimi birlikte öğrenmiştik sonra pişman oldum. sürpriz olması daha farklı olurdu tabi işte acemiliğimize geliyor
Ben öğrendiğimde annemlerin yanındaydım memleketteydim hamile olduğumu öğrendim sabahın köründe aradım hamileyim ben sanırım dedim. Tam sürpriz yapmalıktı ama Bi anda söyledim o yüzden cinsiyetini eşime sürpriz yapmak istiyorum

işte sizinki de aynı şey olacak, normalde maaş almıyorsanız size doğum parası gibi gelir
benim gibi çalışan anneler için değişen bir şey olmayacak. işyerinden alacağımızı devletten alacağız.

Evet ben de aynı düşüncedeyim bir de telefonda söyleyince tepkisini de mimiklerini de göremeyince içinde kalmıştır. cinsiyeti sürpriz yapmalısın bence de

Aslında şöyle 32. haftan dolduktan sonra izne cıkabiliyosun 2 ay boyunca maaşın düzenli olarak yatıyor çocuk doğduktan 2 ay daha iznin devam ediyor ve maaşın yatıyor ama istersen bunu toplu bir şekildede alabiliyorsun öyle olunca 8-9 yapıyor işte

Kuzenim almıştı o zaman 5000 civarı birşey almıştı sanırım 2 yıl felan oluyor

Memurlar için böyle bi durum yok sanırım dimiii

zararlı mı ki ben 6+4 ve 7+4 iken iki kez dinledim inş bişey olmaz. 6+4 ike 7+0 7+4 ike 8+0 görünmüştü
Benim doktorum hiç dinletmedi zararlı sonrasında bebeğin kalbinde problemlere yol açabilir dedi. Ama birçok doktor dinletiyor. Kötü düşünme canım Rabbim sağlıkla,hayırla kucağına almayı nasip etsin

Bazi doktorlar kendileri yapiyorlarmis ultrasonda gorup iste esini da cagirip balon patlatabiliyor bunu da instagramda konu etiketinde gormustum. Insallah soyler havalar sogumadan yaparsin ayy esim bana evlenme teklifini golun kenarinda etmisti, sapanca golunun orda yuruyus parkurunda yuruyorduk. Birden fotograf cekilelim mi demisti bende sasirdim fotograf cektirmeyi de sevmez tamam demistim. Sonra selfie cubugunu yere cimene gomdu ve telefonu yerlestirdi zamanlayiciyi ayarlamis sonra kosarak evlenme teklifi etmisti belki sende bunun kutu acma versiyonunu yaparsin ama kutu buyuk kutuyu biri getirebilir ya da balonu

cinsiyet partilerinde çok eğlenceli oyunlar vs. oynuyorlar, başlıbaşına bir konsept aslında
genel olarak arkadaşlarla bi araya gelip güzel bi yemek yemek gibi düşününce şirin ama şu aşağıdaki haber gibi ortamlar bana çok.... garip geliyor :)

doktorun bi kağıda yazması ve eşimle başbaşa bir anda açmak ve kendi aramızda ufak bi sürprizi kutlamak gibi bi fikri kendime daha uygun buluyorum

Evet ben de aynı düşüncedeyim bir de telefonda söyleyince tepkisini de mimiklerini de göremeyince içinde kalmıştır. cinsiyeti sürpriz yapmalısın bence de
Aynen ya içimde kaldı ister istemez ama bunda sürprizli bişiler düşünüyorum önerilere açığım

Hayır hayır doğru canım devlet doğum parası veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…