2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Normal canim merak etme ilkinde hic bulanti aserme falan yasamadim bundada ayni yedi haftaligiz bizde bulantim yok gene..

Bilmediğim konudan sordun
Yaşadığım şey laktoz intoleransı mı bilmiyorum ama normal süt içmişsem bana da rahatsızlık veriyor. Ama laktozsuz süt içtiysem sıkıntı yok. Alerji konusu derya deniz o kadar karmaşık ki. Süt alerjisi de en sık görüleni.Belki gebelikle tekrar nüksetti. Ama bu bebekte de olacağı anlamına gelmiyor sanırım. Zaten süt konusu başlı başına sıkıntı. Anneme anlatamıyorum sütçüden alıp 1 sa e yakın kaynattığı sütün sütlükten çıktığını en son pastörize sütün de aynı maliyete geldiğini anlattım ekonomiden vurdum da öyle ikna oldu

Günaydın kızlar Dün akşamki önerileriniz için teşekkür ederim yastığımı yüksekte tuttum öyle uyuyabildim. Sanırım acı ve baharattan uzaklaşmalıyım hiç böyle olmamıştım Mide sorunu cidden kötüymüş
Ayrıcaaa Bugün doktora gidecek annişler güzel haberlerle dönün inşallah

canım normalde de reflü yaşayan biri olarak, kesinlikle acı/baharat/kızartma/paketli gıda/şerbetli tatlı yemek asit oranını arttırıyor midedeki. bunları mutlaka yemek zorundaysan sabah saatlerinde ye - akşama bırakma.

bunun dışında bir sürü çiğ sebze ve meyvede asidik özelliği varsa rahatsız ediyor, bir süre mümkün oldukça yumuşak, zeytinyağı kullandığın tencere yemeği yap. geçmiş olsun

Benimde öyle mideme kötü gelen şeyleri biliyorum ve onları yemekten kaçıyorum ama artık her şeyde oluyor

allah sizi korusun bebeğin sana tutunsun inşallah. kanama bende yaşadım 5- 8 haftalar arasında miktarı çok olmayan ama kırmızı kanlı sonrası progestan ile rengi kahveye dönüp devam etmedi. o haftalarda bedenin bebek keseni tanımıyor ve zararlı zannedip onu rahimin koruma kalkanı olan kanama ile vücuttan atmaya çalışırmış. ayrıca duyduğumuz örnekler de var ama gebeliği boyunca kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar, veya gebeliği varken aylık adet görmeye devam edenler gibi sakin ve kontrollü kal lütfen. düşük bende yaşadım ve her kanamada korktum anlıyorum seni ama doktorlar içerisi sağlam diyorsa onlara güven ve kendini psikolojik olarak rahatlatmaya çalış bünyen de rahatlar belki böylece.

maşallah cansu, kasık üstü bebek yeri gibi ama, o çıkıntı şuan göbekse bile bebiş karnının sana yakışacağı anlaşılıyor

maşallah cansu, kasık üstü bebek yeri gibi ama, o çıkıntı şuan göbekse bile bebiş karnının sana yakışacağı anlaşılıyor

Ayy cok tesekkur ederim hepimize yakisicak insallah karnimizin daha buyudugu gunleri gorelimm sanirim biraz gaz, biraz gobek ve minnacik bebek karisimi bir sey olusmus

Gayet bebek bence benim de böyle yemekten sonra ben bebek olduğuna kendimi inandırdım Ayrıca da çok güzel maşallah bebişineeee

arkadaşlar instagramda dogu_sma sayfasını ziyaret edin lütfen bugün perşembe iyilik yapmak istersiniz eminim haberiniz olsa sizde elinizden geleni yaparsınız haberiniz olsun diye yazıyorum lütfen arkadaşlarınıza yardım edebilecek yakınlarınıza bildirin çocukların hastalıklarına hiç dayanamıyorum. Tüm çocuklar geleceğimiz yardım etmek isteyip yardım edebilecek yer bulamayanlar bir bakın lütfen damlaya damlaya göl olur sizinde bir çocuğun sağlığında ufacık bile olsa katkınız olsun

Canım benim de her şeye alerjim var o yüzden alerji konusunda biraz şeyim. Laktoz intoleransı için hiç bi şekilde süt yoğurt peynir kremalı kahveler sütlü çikolata tüketmemen gerekir ama mecburen Ca almalısın. Sanıyorum ki metrodaydı laktozsuz yoğurt peynir görmüştüm laktozsuz süt zaten heryerden var artık. Portakal keten tohumu kuruyemiş yeşil sebzeler tüketmelisin. Kuzenime sordum doktor o 4. Aydan sonra laktoz alerjisi kaybolmaya başlar dedi. Çok geçmiş olsun insallah bir an önce düzelir

Genoks firması. Nifty test olarak googleda aratınca çıkıyor ve Online broşüründe nelere bakıldığını yazmışlar. Ekran görüntüsü aldım ekliyorum , tabi detaylı inceleyin siz de .
Ya dün biz konuşunca araştırsım ve anladım aslında genoks olduğunu, bu firmayla alakalı doktorum dedi ki %99 güvenilirliği yok, hatalı sonuç çıktığı oluyor, ben güvenmiyorum, %99 diye iddia ettikleri de sadece trizomiler, diğer hastalıklarda da güvenilir değil dedi, ben de düşünmedim öyle olunca, hatta iki doktorum da önermedi ama böylre bakınca daha kârlı gibi, aklınızda bulunsun diye yazayım dedim, bu fiyatlardan az biraz fazla, daha güvenilir ama az hastalığa bakan testleri önerdiler.ne derece doğru bilemiyorum tabii ama ben de genoksu araştıracağım, belki de genoksa yaptırırım, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…