- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.081
Normal canim merak etme ilkinde hic bulanti aserme falan yasamadim bundada ayni yedi haftaligiz bizde bulantim yok gene..Kizlar bişey sorcam yarin 8 haftalık olcaz inşallahama bende ne bulantı ne kusma hiç bisy yok normal mi bu saatten snra da olur mu bilmiyorum iyi bişey mi onu da bilmiyorum bide 8 haftalık olup kesesi aşağıda olan var mı bu hafta uzandım dinlendim ama bebisime bisy olcak diye korkuyorum sonra kese yukarı çıkar mı
Bilmediğim konudan sordunKızlar gebelikte laktoz intoleransı yaşayan var mı
Benim normalde de vardı ama fazla rahatsız etmezdi.
Bu ikinci gebeliğim ve ilkinde de böyleydim
Süt hiç içmiyorum zaten, ilk gebeliğimde süt içtiğim günler midem ekşirdi sabaha kadar kusardım.
Bunda o tecrübeyle sütü hiç denemedim bile ama yoğurt ayran tükettiğim günler fena oluyorum, aşırı derecede gaz yapıyor ve midem bozuluyor çok kötü ya
Kızımda Doğumdan sonra inek sütü alerjisi olmuştu, bir yıla yakın sıkı diyet yaptım, şimdi yok çok şükür ama acaba bebekte alerji gelişmesi de buna mı bağlı diye çok endişeleniyorum bu bebekte de alerji olmaz umarım
sirkencubin yine ilk seni etiketledim
Maşallah nasıl özeniyorum size vallahi hala azalmadı benim bulantı kusmalarım yarın randevum var çok merak ediyorumNormal canim merak etme ilkinde hic bulanti aserme falan yasamadim bundada ayni yedi haftaligiz bizde bulantim yok gene..
Günaydın kızlarDün akşamki önerileriniz için teşekkür ederim yastığımı yüksekte tuttum öyle uyuyabildim. Sanırım acı ve baharattan uzaklaşmalıyım hiç böyle olmamıştım Mide sorunu cidden kötüymüş
Ayrıcaaa Bugün doktora gidecek annişler güzel haberlerle dönün inşallah
bulantı bilekliğini denemelisin ilk hamileliğim çok zor geçmişti şimdi iiiyim çok şükürMaşallah nasıl özeniyorum size vallahi hala azalmadı benim bulantı kusmalarım yarın randevum var çok merak ediyorum
Benimde öyle mideme kötü gelen şeyleri biliyorum ve onları yemekten kaçıyorum ama artık her şeyde oluyorAynen son aylar karında iyice büyüyüp mideye baskı yapıyor, iyice artıyor. Bunda daha şimdiden fena yanıyor midem ve aşırı gaz var. Kendimi de az çok biliyorum, ne iyi gelir ne rahatsız eder ama anlamadım. özellikle akşamları çok fenayım. Şurup biraz ferahlatıyo en azından
allah sizi korusun bebeğin sana tutunsun inşallah. kanama bende yaşadım 5- 8 haftalar arasında miktarı çok olmayan ama kırmızı kanlı sonrası progestan ile rengi kahveye dönüp devam etmedi. o haftalarda bedenin bebek keseni tanımıyor ve zararlı zannedip onu rahimin koruma kalkanı olan kanama ile vücuttan atmaya çalışırmış. ayrıca duyduğumuz örnekler de var ama gebeliği boyunca kanama yaşayıp sağlıklı doğum yapanlar, veya gebeliği varken aylık adet görmeye devam edenler gibi sakin ve kontrollü kal lütfen. düşük bende yaşadım ve her kanamada korktum anlıyorum seni ama doktorlar içerisi sağlam diyorsa onlara güven ve kendini psikolojik olarak rahatlatmaya çalış bünyen de rahatlar belki böylece.Merhaba arkadaşlar. Ben yedi haftalık gebeyim. Beşinci haftanın sonunda hafif kanamam başladı. Halen devam ediyor. İki kez doktora gittim. İki farklı doktor ikiside kesenin düzgün olduğunu rahmin içinde bir kanama noktasının görünmediğini ama her kanamanın bir düşük tehtidi olduğunu söylediler. Proluton depot vuruldum üç gün arayla üç kez. İki haftadırda progestan 200 kullanıyordum. İki gün önce bitti kanamamda baya azalmıştı ama kesilmemişti. Bu akşam sanki tekrar fazlalaştı. Bir tane düşük yapmıştım bundan üç yıl önce. Hiç çocuğum yok ilk olacak inşallah. Başımdanda düşük olayı geçince insan ister istemez tedirgin oluyor. Başından böyle bişey geçen var mı? Kesede ve rahimde bi sıkıntı yoksa bu kan nerden geliyor acaba.
maşallah cansu, kasık üstü bebek yeri gibi ama,Evet kizlar tisortumu yukari dogru cekince gobegimin durumuna bakar misinizmichelin lastigi gibi oldum, sanirim bu bebek degil gobek degil mi? aksam yemeginden sonra iste tam olarak boyle oluyorum bir tarti almam lazim eve, kilo almamam lazimdi bir sonraki kontrole kadar
maşallah cansu, kasık üstü bebek yeri gibi ama,o çıkıntı şuan göbekse bile bebiş karnının sana yakışacağı anlaşılıyor
Gayet bebek bence benim de böyle yemekten sonra ben bebek olduğuna kendimi inandırdımEvet kizlar tisortumu yukari dogru cekince gobegimin durumuna bakar misinizmichelin lastigi gibi oldum, sanirim bu bebek degil gobek degil mi? aksam yemeginden sonra iste tam olarak boyle oluyorum bir tarti almam lazim eve, kilo almamam lazimdi bir sonraki kontrole kadar
Canım benim de her şeye alerjim var o yüzden alerji konusunda biraz şeyim. Laktoz intoleransı için hiç bi şekilde süt yoğurt peynir kremalı kahveler sütlü çikolata tüketmemen gerekir ama mecburen Ca almalısın. Sanıyorum ki metrodaydı laktozsuz yoğurt peynir görmüştüm laktozsuz süt zaten heryerden var artık. Portakal keten tohumu kuruyemiş yeşil sebzeler tüketmelisin. Kuzenime sordum doktor o 4. Aydan sonra laktoz alerjisi kaybolmaya başlar dedi. Çok geçmiş olsun insallah bir an önce düzelirKızlar gebelikte laktoz intoleransı yaşayan var mı
Benim normalde de vardı ama fazla rahatsız etmezdi.
Bu ikinci gebeliğim ve ilkinde de böyleydim
Süt hiç içmiyorum zaten, ilk gebeliğimde süt içtiğim günler midem ekşirdi sabaha kadar kusardım.
Bunda o tecrübeyle sütü hiç denemedim bile ama yoğurt ayran tükettiğim günler fena oluyorum, aşırı derecede gaz yapıyor ve midem bozuluyor çok kötü ya
Kızımda Doğumdan sonra inek sütü alerjisi olmuştu, bir yıla yakın sıkı diyet yaptım, şimdi yok çok şükür ama acaba bebekte alerji gelişmesi de buna mı bağlı diye çok endişeleniyorum bu bebekte de alerji olmaz umarım
sirkencubin yine ilk seni etiketledim
Gayet bebek bence benim de böyle yemekten sonra ben bebek olduğuna kendimi inandırdımAyrıca da çok güzel maşallah bebişineeee
Ya dün biz konuşunca araştırsım ve anladım aslında genoks olduğunu, bu firmayla alakalı doktorum dedi ki %99 güvenilirliği yok, hatalı sonuç çıktığı oluyor, ben güvenmiyorum, %99 diye iddia ettikleri de sadece trizomiler, diğer hastalıklarda da güvenilir değil dedi, ben de düşünmedim öyle olunca, hatta iki doktorum da önermedi ama böylre bakınca daha kârlı gibi, aklınızda bulunsun diye yazayım dedim, bu fiyatlardan az biraz fazla, daha güvenilir ama az hastalığa bakan testleri önerdiler.ne derece doğru bilemiyorum tabii ama ben de genoksu araştıracağım, belki de genoksa yaptırırım, çok teşekkür ederimGenoks firması. Nifty test olarak googleda aratınca çıkıyor ve Online broşüründe nelere bakıldığını yazmışlar. Ekran görüntüsü aldım ekliyorum , tabi detaylı inceleyin siz de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?