2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar midem acayip yanıyor az önce fena cıkardım geçti yok artık diyorum yeniden geliyo napsam olmadı elma yedim geçmedi badem yedim geçmedi yanması ve sanırım zorladım öğürürken hafif kan geldi gibi gördüm belki yanlış gördüm. Sizce Doktorumu aramalı mıyım ?

Hiç risksiz çıkar inşallah, gerek duymazsın, çok teşekkür ederim

Kan gördüğünden eminsen ihmal etme bence.. Evet bulantılar öğürtüler kanamayı tetikleyebilir demişlerdi

Mideni mi bozdun acaba? Mideni karıştırmış da olabilirsin

Ben de cuma günü doktora gidicem ama bu kez çok stresliyim içim tuhaf ve ayrı bir heyecan var nedense

Kızlar selaaam, ne diyeceğim size, şimdi bu fetal dna testlerinden yaptıracak olan var mı? Hangisini düşüyorsunuz? Bana bi bilgi verir misiniz?
Selam. önümüzdeki hafta ikili test için gittiğimde fetal DNA testini de yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. Hepsi aynıymış sanırım sadece yapılan laboratuvara göre isimleri değişiyor. Ben her durumda yaptırıp bi daha kafamın rahat etmesinden yanayım. Fiyat olarak da 2500 civarında genelde. Tabi normalde ikili veya üçlü testte bakılamayan çok sayıda (70 civarı) kromozom bozukluğuna da bakılıyormuş

Baharatlı bişeyler falan yedin mi ya da acı , ekşi? Onları yemeyi çok seviyorum ama yediğimde bende de yanma oluyor. Maden suyu ve ayran iyi geliyor ama istersen doktoruna danış ferahlatacak şeyler önerir belki.

Kızlar selaaam, ne diyeceğim size, şimdi bu fetal dna testlerinden yaptıracak olan var mı? Hangisini düşüyorsunuz? Bana bi bilgi verir misiniz?
Ben de yaptırcam inşallah bir aksilik çıkmazsa hatta ikili testten önce fetal dna için kan vermeyi düşünüyorum. Daha haftam gelmediği için ayrıntılı olarak gidip konuşmadım ama 2500-3000 TL arasında genelde fiyatları.

Merhaba arkadaşlar. Ben yedi haftalık gebeyim. Beşinci haftanın sonunda hafif kanamam başladı. Halen devam ediyor. İki kez doktora gittim. İki farklı doktor ikiside kesenin düzgün olduğunu rahmin içinde bir kanama noktasının görünmediğini ama her kanamanın bir düşük tehtidi olduğunu söylediler. Proluton depot vuruldum üç gün arayla üç kez. İki haftadırda progestan 200 kullanıyordum. İki gün önce bitti kanamamda baya azalmıştı ama kesilmemişti. Bu akşam sanki tekrar fazlalaştı. Bir tane düşük yapmıştım bundan üç yıl önce. Hiç çocuğum yok ilk olacak inşallah. Başımdanda düşük olayı geçince insan ister istemez tedirgin oluyor. Başından böyle bişey geçen var mı? Kesede ve rahimde bi sıkıntı yoksa bu kan nerden geliyor acaba.

Evet kizlar tisortumu yukari dogru cekince gobegimin durumuna bakar misiniz michelin lastigi gibi oldum, sanirim bu bebek degil gobek degil mi? aksam yemeginden sonra iste tam olarak boyle oluyorum bir tarti almam lazim eve, kilo almamam lazimdi bir sonraki kontrole kadar

Eklentiler

• SmartSelect_20201014-214317_Gallery.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 103
  • SmartSelect_20201014-214408_Gallery.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 96
Gecmis olsun.
Kusmayla ozefagusun tahris olmussa ondan kan gormus olabilirsin. Icinin rahat etmesi icin elbette ara ancak doktorun da muhtemelen buna baglayacaktir ve hafif seylerle beslenmeni onerecektir.

Hanımlar çok hızlısınız valla, hızınıza yetişemiyorum. Mide yanması yaşayanlar için naçizane tavsiyem olacak. Kızıma hamileliğim boyunca Rennie Duo şurup kullandım . Bunda kusma yok ama aşırı yanma, yediklerinin geri gelmesi var. Yine şuruba başladım. Yanma olunca içiyorum rahatlatıyor, tabi anı kurtarmak amaçlı . tavsiye ederim

Son üç ay hiç tam yatar pozisyonda uyumamıştım reflüden. Gavisconla geçiyordu günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…