2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Annemde benim gibiymis bende hic bir belirtisi yokmus, erkek kardesimde cok fazla belirtisi olmus cok haklisin boyle olmak cook guzel ama insan belirti olmayinca da biraz endiseye kapiliyor
Benim anneminde hiç böyle bulantıları olmamış ama şansa bak ben annanneme çekmişim :)))

Bence çok gelmesi de iyi olmuyor çalışınca çok sıkıntı oluyor. Ama normaldir ya azalması. Kafana takma hiç. Ben de bu ara kendimi yoruyorum dün eğil kalk eğil kalk bebeğimin başı döndü sürekli koşuşturmaca vardı 3 kere hastaneye gittim geldim falan haşatım çıktı Doktora geç gidecek olunca bende de oluyor insan tedirgin oluyor ya benim doktorum da 3 hafta sonrası için çağırdı zaman nasıl geçecek bilmiyorum hele 2. Trimesterda ayda 1 çağıracak büyük ihtimalle

Böyle misler gibi hamilelik geçirenleri kıskanmıyorum desem yalan olur mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik, çabuk yorulma şimdi bir de mide yanması çıktı. yani bi hamilelikte olabilecek bütün belirtiler toplanmış gelmiş hassas bünyeme O yüzden bi belirtim azalınca ben direk sorgulamadan sevinme moduna geçiyorum

Evet dogru ya calisinca cok zor olur akintinin gelmesi. Evet egil kalk yapinca da cok fena, pazartesi gunu egilerek tum evin supurgeliklerini elimle sildigim icin biliyorum o zamanda kasik batmasi olmustu doktor beni istemesede ben 15 gunde bir giderim ya kontrole, zaten 15 gunde bir kontrol hakki da oluyor ya o zaman odeme de yapmamiz gerekmiyor yoksa bir ay kafamda kurarak gecmez o zaman benim icin simdi 15 gune zor dayaniyorum. Belki bebek karnimizda hareket edince rahatlariz ama her sey yolunda diye dusunup gitmek de istemeyebiliriz

Ah ah cok haklisiniz, insallah son zamanlardir tum belirtiler icin de 12 haftadan sonra sizde rahat bir nefes alirsiniz

Evet o zamanlar bebek hareketini hissedince rahat olur sanırım. Yine 15 gün kontrol süresi iyi benim gittiğim hastanede kontrol süresi 10 gün

Doktor 2 hafta sonra başlamam vinalac diye bir tablet ve d vitamini verdi. D zaten kullanıyordum. Vinalac nasıl kullanan oldu mu hiç?

Az önce banyoya girmeden önce doğumdan önce nişan gelmesi gibi kahverengi minik bir akıntı geldi. Biraz araştırdım östrojen hormonunun artmasıyla ilgili zararsız bir durum diyor. Oglumda bu haftalarda tüylenme yaşamıştım bunda akıntı acaba diyorum kız mı ki :)))

Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah Bi kız Bi oğlan oh ne güzel

Kızlar bende tüy falan yoktu ama şimdi göbeğimde tüyler olmuş oldukça fazla bu durumu yaşayan var mı?

Memeden kesmeye kıyamıyorum ya
Hem artık 2 yaştan 3 yaşa çıkarılmış anne sütü alma süresi, o yüzden erken gibi geliyor ama hani zorlamıyor da değil.
Geceleri en az üç kez uyanıyor meme olmadan uyumuyor, aylardır biz kızımla yatıyoruz eşim ayrı yatıyor
Meme artık sıkıntı giderecek bir araç olmuş onun için, mesela sofrada gayet güzel yemek yiyoruz bu bir anda yanıma geliyor tişörtümü kaldırıp memme diyor
Oyalanmıyor da zilli illa o an olacak, kucağıma alıp emziriyorum, tek elimle yemeye devam ediyorum, bazen eşim yediriyor sanki yenidoğan dönemi gibi
Ağzı iyileşti çok şükür öğlen ve akşam da güzel yiyor ama kahvaltıyla arası hiç yok ya o canımı sıkıyor.

2 yaştan 3 yaşa mı çıkarılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…