- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.581
Benim anneminde hiç böyle bulantıları olmamış ama şansa bak ben annanneme çekmişim :)))Annemde benim gibiymis bende hic bir belirtisi yokmus, erkek kardesimde cok fazla belirtisi olmuscok haklisin boyle olmak cook guzel ama insan belirti olmayinca da biraz endiseye kapiliyor
Benim azalmis sanki geceden sabaha hic bir sey yoktu mesela sabah olunca korktum bir sey mi oldu acaba diyeben cok hamileligi hissetmedigim icin baya kendimi yoruyorum dun de temizlik yapmistim aksam da misafirlerimiz geldi sadece bel agrisi oldu sonra, kasik batmasi da olmadi. Acaba dedim sabah bir sey mi oldu, akinti da gelmiyor neyse ki az once minnacik gelmis benim doktora haftada bir gitmem gerekiyor ya ikinci haftaya gelince kafamda bir seyler kurmaya basliyorum
Benim anneminde hiç böyle bulantıları olmamış ama şansa bak ben annanneme çekmişim :)))
Böyle misler gibi hamilelik geçirenleri kıskanmıyorum desem yalan olurBenim azalmis sanki geceden sabaha hic bir sey yoktu mesela sabah olunca korktum bir sey mi oldu acaba diyeben cok hamileligi hissetmedigim icin baya kendimi yoruyorum dun de temizlik yapmistim aksam da misafirlerimiz geldi sadece bel agrisi oldu sonra, kasik batmasi da olmadi. Acaba dedim sabah bir sey mi oldu, akinti da gelmiyor neyse ki az once minnacik gelmis benim doktora haftada bir gitmem gerekiyor ya ikinci haftaya gelince kafamda bir seyler kurmaya basliyorum
Bence çok gelmesi de iyi olmuyorçalışınca çok sıkıntı oluyor. Ama normaldir ya azalması. Kafana takma hiç. Ben de bu ara kendimi yoruyorum dün eğil kalk eğil kalk bebeğimin başı döndü sürekli koşuşturmaca vardı 3 kere hastaneye gittim geldim falan haşatım çıktı Doktora geç gidecek olunca bende de oluyor insan tedirgin oluyor ya benim doktorum da 3 hafta sonrası için çağırdı zaman nasıl geçecek bilmiyorum hele 2. Trimesterda ayda 1 çağıracak büyük ihtimalle
Böyle misler gibi hamilelik geçirenleri kıskanmıyorum desem yalan olurmide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik, çabuk yorulma şimdi bir de mide yanması çıktı. yani bi hamilelikte olabilecek bütün belirtiler toplanmış gelmiş hassas bünyeme O yüzden bi belirtim azalınca ben direk sorgulamadan sevinme moduna geçiyorum
Evet o zamanlar bebek hareketini hissedince rahat olur sanırım. Yine 15 gün kontrol süresi iyi benim gittiğim hastanede kontrol süresi 10 günEvet dogru ya calisinca cok zor olur akintinin gelmesi. Evet egil kalk yapinca da cok fena, pazartesi gunu egilerek tum evin supurgeliklerini elimle sildigim icin biliyorum o zamanda kasik batmasi olmustudoktor beni istemesede ben 15 gunde bir giderim ya kontrole, zaten 15 gunde bir kontrol hakki da oluyor ya o zaman odeme de yapmamiz gerekmiyor yoksa bir ay kafamda kurarak gecmez o zaman benim icin simdi 15 gune zor dayaniyorum. Belki bebek karnimizda hareket edince rahatlariz ama her sey yolunda diye dusunup gitmek de istemeyebiliriz
Evet o zamanlar bebek hareketini hissedince rahat olur sanırım. Yine 15 gün kontrol süresi iyi benim gittiğim hastanede kontrol süresi 10 gün
Supeer insan guzel haberler alinca o gun harika geciyor ya :) masallah bebise
Yaşasınnnn büyümüştür minnakkk
Kucağına almadan anlayamıyorsun yaa bende anlayamamıştım. Yani o an güncelleniyorsun bacım bebiş görünceya herkese yüklendi yüklenecek, eşime babalık, görümcelerime halalık, anneme annenannelik vs. ben hala aynıyım
Kesinlikle doğru. Hatta ona emek verdikçe bağlanıyorsun .Kucağına almadan anlayamıyorsun yaa bende anlayamamıştım. Yani o an güncelleniyorsun bacım bebiş görünce
Çok teşekkür ederim canım benimOooh çok şükür gözün Aydın canımmmm
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallahAz önce banyoya girmeden önce doğumdan önce nişan gelmesi gibi kahverengi minik bir akıntı geldi. Biraz araştırdım östrojen hormonunun artmasıyla ilgili zararsız bir durum diyor. Oglumda bu haftalarda tüylenme yaşamıştım bunda akıntı acaba diyorum kız mı ki :)))
Amin canım inşallah ben biraz evhamliyim nerdeyse her hafta doktordaym sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallahDuDulalala E effok Y Yorgunnnanne gözünüz aydın kızlar bebişleri görmüşsünüz
Sağlıkla ilerlesin de her birimizin kucağında da görelim inşallah
Memeden kesmeye kıyamıyorum yaDoğru hatirliyorsun canım :) memeyi bıraktık ama meme yerine biberonu kullanıyor geceleri. İki çekiyor bırakıyor ama onu mutlaka arıyor yani. Yatağına alıştırma olayı tamam ama ayağımda sallayip yatirarak tamam. Benim istediğim koydugumda kendi kendine uyumasiydi onu daha yapamadım ağlamasına dayanamıyorum. En azından geceleri beşiğinde uyumaya alıştı ama. Çok vaktimiz yok aslında karinlar büyüdüğünde sürekli kucakta olamayacaklar ne kadar erken basarirsak o kadar iyi. Senin kızın ağzı nasıl.oldu iştahı düzeldi mi siz ne durumdasınız şu an memeden kesmeyecek mısın ?
2 yaştan 3 yaşa mı çıkarılmış?Memeden kesmeye kıyamıyorum ya
Hem artık 2 yaştan 3 yaşa çıkarılmış anne sütü alma süresi, o yüzden erken gibi geliyor ama hani zorlamıyor da değil.
Geceleri en az üç kez uyanıyor meme olmadan uyumuyor, aylardır biz kızımla yatıyoruz eşim ayrı yatıyor
Meme artık sıkıntı giderecek bir araç olmuş onun için, mesela sofrada gayet güzel yemek yiyoruz bu bir anda yanıma geliyor tişörtümü kaldırıp memme diyor
Oyalanmıyor da zilli illa o an olacak, kucağıma alıp emziriyorum, tek elimle yemeye devam ediyorum, bazen eşim yediriyor sanki yenidoğan dönemi gibi
Ağzı iyileşti çok şükür öğlen ve akşam da güzel yiyor ama kahvaltıyla arası hiç yok ya o canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?