2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy kim çıkarmış 3 yasa bana çok garip geldi şu an :) yani ben 3 yaşımı hatırlıyorum çocuk hatırlamaz mi meme emdigini ?
Bir de taşınması ve emzirilmesi 30 aydır diyordu ayette yanlış hatırlamıyorsam.

Kızlar pek giremiyorum buraya hatırlarsanız bulantım azaldı demiştim iki gündür başımı kaldıramıyorum bulantıdan tekrar geldi az önce namaz kılarken istifra etmek üzereydim progestan kullanıyorum o da çok uyku yapıyor bende ama hep aklımdasınız çok şükür doktora gidenler güzel haberlerle dönüyorlar

@dyggnd E effok @92anne92 gözünüz aydın kızlar bebişleri görmüşsünüz
Sağlıkla ilerlesin de her birimizin kucağında da görelim inşallah

amiiiiin, hepimizinkini saglikla alalim kucagimiza insallaaah
bir sonraki randevu ayrintili ultrason icin ve 1 ay sonra, bakalim nasil sabredicem
ikili testi de o arada dusunursunuz dedi doktorum sanirim yaptiracagim

bir sonraki randevu ayrintili ultrason icin ve 1 ay sonra, bakalim nasil sabredicem
Canım çok sevindim maşallah

Kesinlikle hatirlar, bir de okul sureci var. 3 yas sinifinda sinifta bir kac bezli ogrenci olurdu, digerleri tuvalet egitimi tamamlamis gelirlerdi. Ozellikle erkek cocuklari dil gelisimi de biraz yavas oldugu icin tuvalet egitimi konusunu aceleye getirmiyoruz ne zaman sinyal verip hazir olursa o zaman diyorduk ebeveynlere ama okula uyum saglayinca yavas yavas baslardik. Cunku cocuklar bile kendi aralarinda etiketleme yapiyor o daha bebek ben onunla oynamak istemiyorum ben tuvalete gidiyorum o gitmiyor gibi. Her seyin farkinda olduklari bir surec. Durum boyle olunca hala anne sutu almasi da bana cok garip gelirdi hic boyle bir durumla karsilasmamistim. Hatta uyku saatinde emzigiyle uyumaya alismis olan ogrenciler de ayni sekilde etiketlendikleri icin akranlarindan, emzik yerine uyku arkadasi getirmesini oneriyorduk. Artik akademik olarak baslayan bir surecte anne sutu gerileme donemi gibi olmaz mi?

2 yaştan 3 yaşa mı çıkarılmış?

Ayeti bilmiyorum canım hiç araştırmadım da.
Ben Temmuz sonu kızımı üniversite hastanesinde çocuk doktoruna götürmüştüm, o doktor söylemişti DSÖ artık 3 yaşa kadar öneriyor diye.
Daha sonra da takip ettiğim bir programa konuk olan çocuk doktoru da aynı şeyi söyledi
Tabi çocuğun beslenme düzenini etkiliyorsa, tamamen meme odaklı gidip yemeği reddediyorsa erken bıraktıralabilir demişti bana çocuk doktoru.
Ben zaten tandem emzirme yapmak istediğim için de şu an bırakmayı düşünmüyorum.
Bir de benim kızım alerjik bebek, bu nedenle anne sütü daha önemli oluyor bağışıklığı güçlü tutmak adına.

Bence de yaptır canım, kendi fikrim doktorun önerdiği tüm testleri taramaları yaptırma taraftarıyım. İnşallah onlardan da güzel haberler alırsın
Ayrıca son döneme kadar artık bir sıkıntı olmadığı sürece kontroller ayda bire düşecek alışmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…