- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.621
anlıyorum Canım biz ne kadar sakin ol akışına bırak desek de tabi geçmişte kötü tecrübesi olan arkadaşlarımız daha hassas oluyor çok haklısın.Amin canım inşallah ben biraz evhamliyim nerdeyse her hafta doktordaym sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
Teşekkür ederim canımSen iyiysen hiç sorun yok canımmm yaaa o yaramazı da öpüyorum çok tatlı maşallahhadi salı gününe az kaldı güzel haberlerle dön insallahhhh Aynen canım sor mutlaka bizi de bilgilendirirsin burda ben de merak ettim ne dicek doktorun
Kızlarrrr erkek annesi oluyorum
Evet gün yaklaştıkça heyecan artıyorGunaydin canimcim sanada guzel haftadonlari olsun saliyi iple cekiyosunuzdur simdi guzel haberlerini bekliyoruz
Şimdi dünya Sağlık örgütünün orijinal sayfasına baktım şimdi. Hala önerilen yaş 2 yaş, 3 yaş ibaresi geçmiyor.Ayeti bilmiyorum canım hiç araştırmadım da.
Ben Temmuz sonu kızımı üniversite hastanesinde çocuk doktoruna götürmüştüm, o doktor söylemişti DSÖ artık 3 yaşa kadar öneriyor diye.
Daha sonra da takip ettiğim bir programa konuk olan çocuk doktoru da aynı şeyi söyledi
Tabi çocuğun beslenme düzenini etkiliyorsa, tamamen meme odaklı gidip yemeği reddediyorsa erken bıraktıralabilir demişti bana çocuk doktoru.
Ben zaten tandem emzirme yapmak istediğim için de şu an bırakmayı düşünmüyorum.
Bir de benim kızım alerjik bebek, bu nedenle anne sütü daha önemli oluyor bağışıklığı güçlü tutmak adına.
Şimdi daha iyi anladım canım söylemek istediğiniAslında sendeki durum da alerji gibi. Ama kızındaki ile bağımsız. Alerji konusu çok can sıkıcı ve gıcık açıkçası. Dediğin gibi en güzeli alerji doktoru ile paslaşmak.
Evet ben de bakmıştım ve orda göremedim böyle bir güncelleme ama dediğim gibi iki farklı çocuk doktoru aynı şey söylediŞimdi dünya Sağlık örgütünün orijinal sayfasına baktım şimdi. Hala önerilen yaş 2 yaş, 3 yaş ibaresi geçmiyor.
Senin bebişler utangaç mı neHerkes ne kadarda erken ögreniyor cinsiyeti ya ben oglumda 17 de ögrenmiştim şimdi 9.haftadayım daha yeni usg de bebegi gördük
Evet ben de bakmıştım ve orda göremedim böyle bir güncelleme ama dediğim gibi iki farklı çocuk doktoru aynı şey söyledi
Tabi herkesin kendi tercihi.
En az iki yaşa kadar önerilir diyor, sonrası anne ile bebeğin tercihi.
Benim tercihim de devam etmekten yana kızım talep ettiği sürece. Zaten henüz 17 aylık, gebelikten bağımsız normalde de olsa devam ederdim
Ikili testte çıktı canımİkili testte mi çıktı yoksa normal ultrason da mi
11+5 çıktı bugün canım 2 gün önden gidiyormuşuz normale göreHayırlı olsun canım tam olarak kaçıncı haftadasın? Benim de 2 hafta sonra randevum var o zaman belli olur mu acaba diye heyecanlıyım
İşin içinde olan biri olarak tabiki söylediklerinde haklısın. Bütün bunlar annenin gözlemi ile süreç içerisinde yön verilecek durumlar.Cok haklisin tamamen sen annesisin onun icin ne iyiyse onu yaparsinama lutfen su acilardan da dusun, 3 yasinda hala emdikce ve ihtiyaclarini senden karsiladikca anneye daha bagimli bir cocuk yetisecek. Bu da ilerde senden ayrilirken cok zorlanmasina sebep olma ihtimalini yukseltecek. Her yemegi yemeyecek belki cigneme ve yutma becerileri gelisemeyecek. Hala 4 yasinda mama gibi pure disinda yemek yiyemeyen cigneme yutma becerileri gelisemeyen cocuklar gordum. Ihtiyacini senden karsilayan cocuk belki tuvalet egitiminde gec kalabilecek cunku kendisini kendi yas grubunda degil daha kucuk hissedebilecek. Tabi ki bunlarin hepsi bir ihtimal hic biri olmayabilir de zaten suan kucuk belki seninde fikrin degisir ilerde ama sadece fiziksel olarak cocuk doktorunun dedigi yonden bakma bence en dogru karar tabiki yine senin
Maşallah çok sevindim canımSelam kızlar nasılsınızçok şükür bugün doktora gittim bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm çok korkuyordum bir şey olucak diye şükür hematom vardı çok az Progestan kulaniyordum şükür şimdi her şey iyi inşAllah böyle devam eder sizlerde nasıl durumlar biz 8i bitirdik usgde 8 9 haftalik olduk
Ben de iki gündür bulantıdan mahvoldum kuzum bitti diye seviniyordumKızlar ben bugün kaç kere istifra ettim sayamadım 2 bardak Su içtim o bile cıktı Demir hapını aç karnına iç yazıyordu aç karnına içtim acaba o mu bulantı yapıyor acaba bilmiyorumkötüyüm valla
Amin kuzum inşallah Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız o zmn da böyle burdan gaziydi aglamasydi şikayet ederizanlıyorum Canım biz ne kadar sakin ol akışına bırak desek de tabi geçmişte kötü tecrübesi olan arkadaşlarımız daha hassas oluyor çok haklısın.
Ama yine de bu güzel günlerin tadını çıkarmaya odaklan ve her zaman olumlu düşün
Her şey güzel ilerleyecek ve hepimiz kucağımızda miniklerimizle aşk yaşıcaz
Demir hapı mı yaptı acaba diyorum aç karnına diyo sanırım yatmadan önce içcem artıkBen de iki gündür bulantıdan mahvoldum kuzum bitti diye seviniyordum
Demir hapı bulantı yapar canım ama o kadar kusturmaz ya senin midenin bulanasi da varmış bence.Demir hapı mı yaptı acaba diyorum aç karnına diyo sanırım yatmadan önce içcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?