2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaslar aranizda ikili test yaptiran var mi? Haftaya randevum var, 11. Haftaya girmis olucam, artik aylik randevulara geciyoruz demisti doktor son gittigimde, ama hic ikili testten bahsetmedi. Bazi yerlerde okudugumda her doktor yapmiyormus istege bagliymis. Merak ettim sizde durum nasil?

Ben de iki gündür bulantıdan mahvoldum kuzum bitti diye seviniyordum
5 haftadir mide bulantim devam ediyor hayattan sogudum. Yasamayan bilemez. Balkona bile cikmak istemiyorum. Hicbiseyden mutlu olamiyorum. O kadar keyifsizim ki hayatimda hic bu kadar kotu bir donem yasamamistim.

Benim ilkinde geliyordu. Geceleri oluyordu hep
Öyle mi , ben hiç yaşamadım . kızımı sütten kestikten 1- 1.5 sene sonra bile damla damla geliyordu. Hatta bu ay hamile kalmasaydım süt mü koruyor, hormonel nir durum mu var acaba diye dr a gidecektim. çünkü kızıma ilk ayda hamile kalmıştım , bu 4-5 ay sonra oldu

5 haftadir mide bulantim devam ediyor hayattan sogudum. Yasamayan bilemez. Balkona bile cikmak istemiyorum. Hicbiseyden mutlu olamiyorum. O kadar keyifsizim ki hayatimda hic bu kadar kotu bir donem yasamamistim.
Sizi en derinden anlayanlardanım.ilk gebeliğimde 6 ay kustum 7/24.6kilo vermiştim.yemin ederim ölmek istedim.prilam dr diye bir ilaç var , doktorunuza danışın.şu an ben onu kullanıyorum.enazından yemek yiyebiliyorum.0

Allah gönlüne göre versin inşallah, ben de bacağımdaki tüylerimin arttığını fark ettim geçen gün . Son temizliklerimde de ağda kullanmıştım , jilet falan da değil. Erkek mi geliyor acaba

Kızın kaç aylık canım, aslında iki yaşına doğru bıraktırabilirsin yavaş yavaş azaltıp. Ben kızımı 2 yaşa doğru bıraktırdım.Hem çalışıyorum erken kalkıyorum, hem ramazan ayı denk geldi. çok bölünüyordum. Dini açıdan çocuğun hakkına girmeyeyim diye araştırdım ve 2 yaşın yeterli olduğunu gördüm. Ona sığınarak içim rahat bir şekilde bıraktırdım. Hamilelik durumunuz da var dr dila görüşüp ona göre karar verirsin . Tandem diye bir şey varmış sanırım ama ikinci doğduğunda kızınız bunun için büyük olabilir.

Burda daha ileri haftalardaki arkadaslar daha iyi bilir ama ben once ayrintili ultrason, o esnada bi gatriplik olursa (ya da olmasa dahi) ikili test gibi anladim

Herkes ne kadarda erken ögreniyor cinsiyeti ya ben oglumda 17 de ögrenmiştim şimdi 9.haftadayım daha yeni usg de bebegi gördük
O biraz da denk gelmesiyle alakalı galiba. Ben de 12 . hafta da görememiştik, bi dahaki randevu 1 ay sonra falandi öyle gördük kızımda . bunda da 12. hafta da göremezsek yine öyle olacak büyük ihtimal

Burda daha ileri haftalardaki arkadaslar daha iyi bilir ama ben once ayrintili ultrason, o esnada bi gatriplik olursa (ya da olmasa dahi) ikili test gibi anladim
önce ikili test, 20 li haftalarda ayrıntılı ultrason. kızımda 21 . haftalıkken girmiştik ayrıntılıya

Ben Demir ilacını uyumadan önce alırdım gece. Sabahları tiroid ilacı olduğu için böyle ayarlamıştık hiç öyle ağzıma demir tadı filan da gelmezdi. Bir de onun midede ve barsakta emilen formları oluyordu yanlış hatırlamıyorsam barsaktan emilen formu daha az rahatsız ediyordu.

Canım bende gece uyumadan önce alcam artık bugün fena oldum

Canım ben dün doktora gittim doktorum ense kalınlığına baktı 0.9 cıktı burun kemiği gayet iyi durumda herşey yolunda yapmamıza gerek yok ama istersen yapalım dedi ben de istemedim bi sorun olsa ultrasonda kendini belli eder zaten Allah korusun

Sizi en derinden anlayanlardanım.ilk gebeliğimde 6 ay kustum 7/24.6kilo vermiştim.yemin ederim ölmek istedim.prilam dr diye bir ilaç var , doktorunuza danışın.şu an ben onu kullanıyorum.enazından yemek yiyebiliyorum.0
Doktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmedi Hic icmemisim gibi sanki. Peki prilam mide bulantisini kesiyor mu? Yani bu oyle bisey ki bizi bizden baska kimse anlamaz. Normal bulanti gibi degil. Ben mesela yere dogru hafifce kafami biraz egdigimde oguruyorum ve bi kere daha egersem kusma boyutuna geliyor. Koltugun ortusunu bile duzeltemiyorum. Agzimda surekli tukuruk birikiyor 24 saat ve cok aci bir tat. Ne yersem yiyeyim daha lokmami yutunca yine ayni acilik. Bogazima dokununca direk kusma refleksi oluyor. Bogazima degen hicbisey giyemiyorum. Gece yatarken yastigimi dik yapiyorum bazen o da fayda etmiyor direk ogurme geliyor. Kalkiyorum sakinlesmek icin. Isyan etmek istemiyorum bu kadar cok evlat sahibi olmak isteyen insan varken ama dediniz ya olmek istedim diye, o kadar hissediyorum ki o duygunuzu hamilelikle ilgili aldigim kitaplari bile okuyamiyorum. Sevdigim filmleri izleyemiyorum. Forumda bile gebelik konularina bakmak istemiyorum.Evimin her kosesinden sogudum. Mutfakta gordugum her sey midemi bulandiriyor. Banyoya haftada bir giriyorum inanir misiniz. Haftada bir!!! Evden cikmiyorum. Annem geldi bir ay once. Yine de teselli olamiyorum beni kimse anlamiyor. Bime bebek esyalari gelmis internette gordum. Gidip alacak mecalim yok tadim tuzum yok. Hamilelik heyecanini sevincini yasayamiyorum. 5 haftadir gecmeyen bir hastalik gibi her gun ayni gune uyaniyorum. O kadar kabus gibi ki. Allahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…