- 19 Kasım 2018
- 4.123
- 7.027
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.641
Ikili test nasil,zor bisey miIkili testte çıktı canım
5 haftadir mide bulantim devam ediyor hayattan sogudum. Yasamayan bilemez. Balkona bile cikmak istemiyorum. Hicbiseyden mutlu olamiyorum. O kadar keyifsizim ki hayatimda hic bu kadar kotu bir donem yasamamistim.Ben de iki gündür bulantıdan mahvoldum kuzum bitti diye seviniyordum
Birebir aynıları yüklü bende de, bukdr olur-Happy mom
-Hamilelik+
-Dr.Banu çiftçi
Bende de ikisi var, birde hamilelik+ kullanıyorum, ama sanki daha iyisi olabilir yine deBanu çiftçi ve Happy Mom kullanıyorum
Öyle mi , ben hiç yaşamadım . kızımı sütten kestikten 1- 1.5 sene sonra bile damla damla geliyordu. Hatta bu ay hamile kalmasaydım süt mü koruyor, hormonel nir durum mu var acaba diye dr a gidecektim. çünkü kızıma ilk ayda hamile kalmıştım , bu 4-5 ay sonra olduBenim ilkinde geliyordu. Geceleri oluyordu hep
Sizi en derinden anlayanlardanım.ilk gebeliğimde 6 ay kustum 7/24.6kilo vermiştim.yemin ederim ölmek istedim.prilam dr diye bir ilaç var , doktorunuza danışın.şu an ben onu kullanıyorum.enazından yemek yiyebiliyorum.05 haftadir mide bulantim devam ediyor hayattan sogudum. Yasamayan bilemez. Balkona bile cikmak istemiyorum. Hicbiseyden mutlu olamiyorum. O kadar keyifsizim ki hayatimda hic bu kadar kotu bir donem yasamamistim.
İndireyim ben de bunu, güzel görünüyor.Eki Görüntüle 2706383 Bende bunu kullanıyorum memnunum
Allah gönlüne göre versin inşallah, ben de bacağımdaki tüylerimin arttığını fark ettim geçen gün . Son temizliklerimde de ağda kullanmıştım , jilet falan da değil. Erkek mi geliyor acabaAz önce banyoya girmeden önce doğumdan önce nişan gelmesi gibi kahverengi minik bir akıntı geldi. Biraz araştırdım östrojen hormonunun artmasıyla ilgili zararsız bir durum diyor. Oglumda bu haftalarda tüylenme yaşamıştım bunda akıntı acaba diyorum kız mı ki :)))
Ay maşallah. Ne zman öğrendiniz takvimler aynı benmde pazartesi ikili test var belli olurmu acaba ya. Kaç haftalık sizinKızlarrrr erkek annesi oluyorum
Kızın kaç aylık canım, aslında iki yaşına doğru bıraktırabilirsin yavaş yavaş azaltıp. Ben kızımı 2 yaşa doğru bıraktırdım.Hem çalışıyorum erken kalkıyorum, hem ramazan ayı denk geldi. çok bölünüyordum. Dini açıdan çocuğun hakkına girmeyeyim diye araştırdım ve 2 yaşın yeterli olduğunu gördüm. Ona sığınarak içim rahat bir şekilde bıraktırdım. Hamilelik durumunuz da var dr dila görüşüp ona göre karar verirsin . Tandem diye bir şey varmış sanırım ama ikinci doğduğunda kızınız bunun için büyük olabilir.Memeden kesmeye kıyamıyorum ya
Hem artık 2 yaştan 3 yaşa çıkarılmış anne sütü alma süresi, o yüzden erken gibi geliyor ama hani zorlamıyor da değil.
Geceleri en az üç kez uyanıyor meme olmadan uyumuyor, aylardır biz kızımla yatıyoruz eşim ayrı yatıyor
Meme artık sıkıntı giderecek bir araç olmuş onun için, mesela sofrada gayet güzel yemek yiyoruz bu bir anda yanıma geliyor tişörtümü kaldırıp memme diyor
Oyalanmıyor da zilli illa o an olacak, kucağıma alıp emziriyorum, tek elimle yemeye devam ediyorum, bazen eşim yediriyor sanki yenidoğan dönemi gibi
Ağzı iyileşti çok şükür öğlen ve akşam da güzel yiyor ama kahvaltıyla arası hiç yok ya o canımı sıkıyor.
Hayırlı olsunKızlarrrr erkek annesi oluyorum
Arkadaslar aranizda ikili test yaptiran var mi? Haftaya randevum var, 11. Haftaya girmis olucam, artik aylik randevulara geciyoruz demisti doktor son gittigimde, ama hic ikili testten bahsetmedi. Bazi yerlerde okudugumda her doktor yapmiyormus istege bagliymis. Merak ettim sizde durum nasil?
O biraz da denk gelmesiyle alakalı galiba. Ben de 12 . hafta da görememiştik, bi dahaki randevu 1 ay sonra falandi öyle gördük kızımda . bunda da 12. hafta da göremezsek yine öyle olacak büyük ihtimalHerkes ne kadarda erken ögreniyor cinsiyeti ya ben oglumda 17 de ögrenmiştim şimdi 9.haftadayım daha yeni usg de bebegi gördük
önce ikili test, 20 li haftalarda ayrıntılı ultrason. kızımda 21 . haftalıkken girmiştik ayrıntılıyaBurda daha ileri haftalardaki arkadaslar daha iyi bilir ama ben once ayrintili ultrason, o esnada bi gatriplik olursa (ya da olmasa dahi) ikili test gibi anladim
Ben Demir ilacını uyumadan önce alırdım gece. Sabahları tiroid ilacı olduğu için böyle ayarlamıştık hiç öyle ağzıma demir tadı filan da gelmezdi. Bir de onun midede ve barsakta emilen formları oluyordu yanlış hatırlamıyorsam barsaktan emilen formu daha az rahatsız ediyordu.Kızlar ben bugün kaç kere istifra ettim sayamadım 2 bardak Su içtim o bile cıktı Demir hapını aç karnına iç yazıyordu aç karnına içtim acaba o mu bulantı yapıyor acaba bilmiyorumkötüyüm valla
Valla ben seviniyordum geçti diye ynibaştan başladık bakimDemir hapı bulantı yapar canım ama o kadar kusturmaz ya senin midenin bulanasi da varmış bence.
Canım bende gece uyumadan önce alcam artık bugün fena oldumBen Demir ilacını uyumadan önce alırdım gece. Sabahları tiroid ilacı olduğu için böyle ayarlamıştık hiç öyle ağzıma demir tadı filan da gelmezdi. Bir de onun midede ve barsakta emilen formları oluyordu yanlış hatırlamıyorsam barsaktan emilen formu daha az rahatsız ediyordu.
Canım ben dün doktora gittim doktorum ense kalınlığına baktı 0.9 cıktı burun kemiği gayet iyi durumda herşey yolunda yapmamıza gerek yok ama istersen yapalım dedi ben de istemedim bi sorun olsa ultrasonda kendini belli eder zaten Allah korusunArkadaslar aranizda ikili test yaptiran var mi? Haftaya randevum var, 11. Haftaya girmis olucam, artik aylik randevulara geciyoruz demisti doktor son gittigimde, ama hic ikili testten bahsetmedi. Bazi yerlerde okudugumda her doktor yapmiyormus istege bagliymis. Merak ettim sizde durum nasil?
Doktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmediSizi en derinden anlayanlardanım.ilk gebeliğimde 6 ay kustum 7/24.6kilo vermiştim.yemin ederim ölmek istedim.prilam dr diye bir ilaç var , doktorunuza danışın.şu an ben onu kullanıyorum.enazından yemek yiyebiliyorum.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?