2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Demir hapı inanılmaz bulantı yapıyormuş, doktorum bana 16.haftadan sonra başlatacakmış

Kızlar aşermeye başladınız mı?Ben sadece bi yemeği aşeriyorum annemin çok güzel yaptığı bir şey ama size söylemeyeyim şimdi.

Bende dr ilacı verince inanın aynı hissiyatı yaşadım icicem ve geçecek dedim ama malesef geçmedi. . Bebek karninizdan ciktigi an bulantı bitiyor ve sanki yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz. Aslında o an bebeğinizle sizde yeniden doğmuş oluyorsunuz, Inanın şıp diye bitiyor yani en azından ben bu sekilde yaşadım iki oğlumda karnından çıktığı an bulantilarim kesildi ve resetlendim.

Resmen beni anlatmışsın bende aynı şeyleri yaşıyorum bende inanılmaz Bi gaz problemi de var öğürmekten gegirmekten bıktım çevremde herkes abarttıgımı düşünüyor bitmeyecekmiş gibi sanki umutluyum gececek diyorum ama ya doguma kadar sürerse.. Allah yardımcımız olsun

Evet aynen oyle naz yapiyorum saniyor benim duygusuz ve empatiden nasibini bir gram almamis kayinvalidem. O gun bizdeyken anneme donmus diyor ki eh biraz da naz yapiyodur annesine. Annem de dediki yok naz degil gercekten rahatsiz. Allaskina bir haftalik yagli saclarim cenemdeki yaraya donmus sivilceler ve sapsari suratimla neyin nazi??? Kendisi katmerlerin uzerine kat kat tereyagi recel surup yiyomus,kendi gibi saniyor herkesi.
Kiyafet konusunda ben giyinmeyi biraktim dolabi acmiyorum. Giysileri gorunce de midem bulaniyor. Uzerimdeki pijalamalarla yasiyorum.

Sen yine iyisin vallahi bugün üstüme yemek damlattım değiştirmedim hala üstümde he canım he naz yapıyoruz eşimize öyle görünmekten çok mutluyuz çünkü

Ayy oyle mi ben beyazlatiyorum zaten yilda bir cook guzel oluyor dogumdan sonra bana dis doktoru yollari gozuktu zaten suan bir disimde yok
Evet ben de yeni beyazlatmıştım o işlemi iki senede bir öneriyorlar ama her sene zarar vermez mi?

O gune kadar olmezsem insallah faydali seyleri de yiyemiyorum nasil olacak nasil gececek haftalar boyle

Sizi cok ii anliyorum beterini yasadim tuvaletime gidemezdim bu hamileligime bin sukur bulanti bilekligini denediniz mi tavsiye ederim

Allah yardimciniz olsun benim ki tam tersine ayni sizinki gibi bir hamilelik sureci gecirmis annesinin kayinvalidesinin evinde kalmis hep bakimini saglayamiyormus. O yuzden bana cok iyi davraniyor surekli yemege gelin, pandemiden dolayi kadin almiyoruz gelip ben temizliyim evinizi filan diyor. Gercekten yasamayan bilemez galiba bu sureci, cok sukur bende boyle bir sey hic olmadi. Insallah sizinde en kisa zamanda belirtiler azalir ve biter

Amin ben kendimi cok tukenmis hissediyorum.haftaya doktor randevum var ve kisisel temizlik yapmam lazim. Sanki olum gibi geliyor.

Sen yine iyisin vallahi bugün üstüme yemek damlattım değiştirmedim hala üstümde he canım he naz yapıyoruz eşimize öyle görünmekten çok mutluyuz çünkü
Ben de haftada bir annemin iteklemeleriyle banyoya giriyorum ayy bak guldum simdi bugun ilk defa

Evet ben de yeni beyazlatmıştım o işlemi iki senede bir öneriyorlar ama her sene zarar vermez mi?

Ben 6 ayda bir yaptirabiliyoruz diye biliyorum bunu da nerden hatirliyorum nisanimla dugunum arasi tam 6 ay vardi nisanda beyazlattim dugunde de yapalim istersen demisti. Bende yok ya idare eder bu beni demistim ama agrili bir islem gozumden yaslar geliyordu

İki sene falan götürüyor o beyazlık merak etme ama diş etlerinde hassasiyet yapıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…