- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.681
Demir hapı inanılmaz bulantı yapıyormuş, doktorum bana 16.haftadan sonra başlatacakmışKızlar ben bugün kaç kere istifra ettim sayamadım 2 bardak Su içtim o bile cıktı Demir hapını aç karnına iç yazıyordu aç karnına içtim acaba o mu bulantı yapıyor acaba bilmiyorumkötüyüm valla
Bende dr ilacı verince inanın aynı hissiyatı yaşadım icicem ve geçecek dedim ama malesef geçmedi. . Bebek karninizdan ciktigi an bulantı bitiyor ve sanki yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz. Aslında o an bebeğinizle sizde yeniden doğmuş oluyorsunuz, Inanın şıp diye bitiyor yani en azından ben bu sekilde yaşadım iki oğlumda karnından çıktığı an bulantilarim kesildi ve resetlendim.Zofranin prespektusunde kemoterapi bulantilari icin oldugu yaziyor. O kadar guclu yani. Ve ben de ilk ictigimde cok heyecanlanmistim,sihirli degenek degmis gibi gececegini ve eski saglikli halime bir gunluk de olsa donecegimi dusunup. Bekliyorum bekliyorum saatler gecti bir gram degisiklik olmadi
Doguma kadar bunu yasamak dusunmek istemiyorumpeki dogumdan sonra gecti ama degil mi? Suanki psikolojim sanki hic gecmeyecek hep boyle kalacakmisim gibi.
Resmen beni anlatmışsın bende aynı şeyleri yaşıyorum bende inanılmaz Bi gaz problemi de var öğürmekten gegirmekten bıktım çevremde herkes abarttıgımı düşünüyor bitmeyecekmiş gibi sanki umutluyum gececek diyorum ama ya doguma kadar sürerse.. Allah yardımcımız olsunDoktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmediHic icmemisim gibi sanki. Peki prilam mide bulantisini kesiyor mu? Yani bu oyle bisey ki bizi bizden baska kimse anlamaz. Normal bulanti gibi degil. Ben mesela yere dogru hafifce kafami biraz egdigimde oguruyorum ve bi kere daha egersem kusma boyutuna geliyor. Koltugun ortusunu bile duzeltemiyorum. Agzimda surekli tukuruk birikiyor 24 saat ve cok aci bir tat. Ne yersem yiyeyim daha lokmami yutunca yine ayni acilik. Bogazima dokununca direk kusma refleksi oluyor. Bogazima degen hicbisey giyemiyorum. Gece yatarken yastigimi dik yapiyorum bazen o da fayda etmiyor direk ogurme geliyor. Kalkiyorum sakinlesmek icin. Isyan etmek istemiyorum bu kadar cok evlat sahibi olmak isteyen insan varken ama dediniz ya olmek istedim diye, o kadar hissediyorum ki o duygunuzu hamilelikle ilgili aldigim kitaplari bile okuyamiyorum. Sevdigim filmleri izleyemiyorum. Forumda bile gebelik konularina bakmak istemiyorum.Evimin her kosesinden sogudum. Mutfakta gordugum her sey midemi bulandiriyor. Banyoya haftada bir giriyorum inanir misiniz. Haftada bir!!! Evden cikmiyorum. Annem geldi bir ay once. Yine de teselli olamiyorum beni kimse anlamiyor. Bime bebek esyalari gelmis internette gordum. Gidip alacak mecalim yok tadim tuzum yok. Hamilelik heyecanini sevincini yasayamiyorum. 5 haftadir gecmeyen bir hastalik gibi her gun ayni gune uyaniyorum. O kadar kabus gibi ki. Allahim.
Bende oyle yapiyim bari ya sabah kahvaltidan iki saat snra aliyodum lanet ettim yani bi de surejji midem havalardaymis gibi kusma hic yok ama asiri derecede garip bi bulanti varCanım bende gece uyumadan önce alcam artık bugün fena oldum
Demir hapı inanılmaz bulantı yapıyormuş, doktorum bana 16.haftadan sonra başlatacakmış
Bir de dişlerde sarılık yapıyor ismini hatırlayamadım şu anBir de kabizlik yapiyorben demir ilaci kullanmistim eskiden ama yarida biraktim maalesef bitirememistim simdi mecburen icicez
Evet aynen oyle naz yapiyorum saniyor benim duygusuz ve empatiden nasibini bir gram almamis kayinvalidem. O gun bizdeyken anneme donmus diyor ki eh biraz da naz yapiyodur annesine. Annem de dediki yok naz degil gercekten rahatsiz. Allaskina bir haftalik yagli saclarim cenemdeki yaraya donmus sivilceler ve sapsari suratimla neyin nazi??? Kendisi katmerlerin uzerine kat kat tereyagi recel surup yiyomus,kendi gibi saniyor herkesi.Ah ne demek ne yaptım ki... Keşke bende bi çözüm bulabilseydim ve size şunu yapın geçer diyebilseydim o kadar yürekten istedim ki yazdıklarınızı okuyunca..yazdıklarınıza noktasından virgülüne kadar katılıyorum..Evet koku boyutu ayrı nesne boyutu ayrı. Inanın hamileliklerimde kıyafetlerimden nefret ettim ve hepsini yok ettim dağıttım ama tıpkı sizin gibi en yakınlarımdan destek göremedim çünkü kendileri kaç çocuk doğurmuş 1 kere mide bulantısı yaşamamışmis ve ben aptal olduğum için aklından zorum oldugu icin ve dahi naz yaptığım icin dokuz ay boyunca afedersiniz kustum.boyle naz mi olur yahu... çok çaresiz kalıyorsunuz cook bu duyarsızlık karşısında..
Bir de dişlerde sarılık yapıyor ismini hatırlayamadım şu an
Sen yine iyisin vallahi bugün üstüme yemek damlattım değiştirmedim hala üstümde he canım he naz yapıyoruz eşimize öyle görünmekten çok mutluyuz çünküEvet aynen oyle naz yapiyorum saniyor benim duygusuz ve empatiden nasibini bir gram almamis kayinvalidem. O gun bizdeyken anneme donmus diyor ki eh biraz da naz yapiyodur annesine. Annem de dediki yok naz degil gercekten rahatsiz. Allaskina bir haftalik yagli saclarim cenemdeki yaraya donmus sivilceler ve sapsari suratimla neyin nazi??? Kendisi katmerlerin uzerine kat kat tereyagi recel surup yiyomus,kendi gibi saniyor herkesi.
Kiyafet konusunda ben giyinmeyi biraktim dolabi acmiyorum. Giysileri gorunce de midem bulaniyor. Uzerimdeki pijalamalarla yasiyorum.
Evet ben de yeni beyazlatmıştım o işlemi iki senede bir öneriyorlar ama her sene zarar vermez mi?Ayy oyle mi ben beyazlatiyorum zaten yilda bir cook guzel oluyordogumdan sonra bana dis doktoru yollari gozuktu zaten suan bir disimde yok
O gune kadar olmezsem insallahBende dr ilacı verince inanın aynı hissiyatı yaşadım icicem ve geçecek dedim ama malesef geçmedi. . Bebek karninizdan ciktigi an bulantı bitiyor ve sanki yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz. Aslında o an bebeğinizle sizde yeniden doğmuş oluyorsunuz, Inanın şıp diye bitiyor yani en azından ben bu sekilde yaşadım iki oğlumda karnından çıktığı an bulantilarim kesildi ve resetlendim.
Sizi cok ii anliyorum beterini yasadim tuvaletime gidemezdim bu hamileligime bin sukur bulanti bilekligini denediniz mi tavsiye ederimDoktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmediHic icmemisim gibi sanki. Peki prilam mide bulantisini kesiyor mu? Yani bu oyle bisey ki bizi bizden baska kimse anlamaz. Normal bulanti gibi degil. Ben mesela yere dogru hafifce kafami biraz egdigimde oguruyorum ve bi kere daha egersem kusma boyutuna geliyor. Koltugun ortusunu bile duzeltemiyorum. Agzimda surekli tukuruk birikiyor 24 saat ve cok aci bir tat. Ne yersem yiyeyim daha lokmami yutunca yine ayni acilik. Bogazima dokununca direk kusma refleksi oluyor. Bogazima degen hicbisey giyemiyorum. Gece yatarken yastigimi dik yapiyorum bazen o da fayda etmiyor direk ogurme geliyor. Kalkiyorum sakinlesmek icin. Isyan etmek istemiyorum bu kadar cok evlat sahibi olmak isteyen insan varken ama dediniz ya olmek istedim diye, o kadar hissediyorum ki o duygunuzu hamilelikle ilgili aldigim kitaplari bile okuyamiyorum. Sevdigim filmleri izleyemiyorum. Forumda bile gebelik konularina bakmak istemiyorum.Evimin her kosesinden sogudum. Mutfakta gordugum her sey midemi bulandiriyor. Banyoya haftada bir giriyorum inanir misiniz. Haftada bir!!! Evden cikmiyorum. Annem geldi bir ay once. Yine de teselli olamiyorum beni kimse anlamiyor. Bime bebek esyalari gelmis internette gordum. Gidip alacak mecalim yok tadim tuzum yok. Hamilelik heyecanini sevincini yasayamiyorum. 5 haftadir gecmeyen bir hastalik gibi her gun ayni gune uyaniyorum. O kadar kabus gibi ki. Allahim.
Evet aynen oyle naz yapiyorum saniyor benim duygusuz ve empatiden nasibini bir gram almamis kayinvalidem. O gun bizdeyken anneme donmus diyor ki eh biraz da naz yapiyodur annesine. Annem de dediki yok naz degil gercekten rahatsiz. Allaskina bir haftalik yagli saclarim cenemdeki yaraya donmus sivilceler ve sapsari suratimla neyin nazi??? Kendisi katmerlerin uzerine kat kat tereyagi recel surup yiyomus,kendi gibi saniyor herkesi.
Kiyafet konusunda ben giyinmeyi biraktim dolabi acmiyorum. Giysileri gorunce de midem bulaniyor. Uzerimdeki pijalamalarla yasiyorum.
AminResmen beni anlatmışsın bende aynı şeyleri yaşıyorum bende inanılmaz Bi gaz problemi de var öğürmekten gegirmekten bıktım çevremde herkes abarttıgımı düşünüyor bitmeyecekmiş gibi sanki umutluyum gececek diyorum ama ya doguma kadar sürerse.. Allah yardımcımız olsun ☹
Biraz da tadını çıkart canım yani hayatımızda kaç kez hamile kalıcaz ki değil miAminben kendimi cok tukenmis hissediyorum.haftaya doktor randevum var ve kisisel temizlik yapmam lazim. Sanki olum gibi geliyor.
Ben de haftada bir annemin iteklemeleriyle banyoya giriyorumSen yine iyisin vallahi bugün üstüme yemek damlattım değiştirmedim hala üstümde he canım he naz yapıyoruz eşimize öyle görünmekten çok mutluyuz çünkü
Evet ben de yeni beyazlatmıştım o işlemi iki senede bir öneriyorlar ama her sene zarar vermez mi?
Zofran gibi bir ilac bile fayda etmedi bileklikten hic umudum yokSizi cok ii anliyorum beterini yasadim tuvaletime gidemezdim bu hamileligime bin sukur bulanti bilekligini denediniz mi tavsiye ederim
İki sene falan götürüyor o beyazlık merak etme ama diş etlerinde hassasiyet yapıyor maalesefBen 6 ayda bir yaptirabiliyoruz diye biliyorumbunu da nerden hatirliyorum nisanimla dugunum arasi tam 6 ay vardi nisanda beyazlattim dugunde de yapalim istersen demisti. Bende yok ya idare eder bu beni demistim ama agrili bir islem gozumden yaslar geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?