2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Keşke diyorum hamileliklerim biri normal geçseydi de ben o zaman gosterseydim nazı.. canim istemedigi halde sirf yormak için en olmayacak yiyeceği en olmayacak zamanda isteyip fizana gonderseydim misal..simdi önüme yigilsin yiyecekler dönüp bakamiyorum ki.. ya da anne şunu yap canım istedi anne bunu pişir canım istedi deseydim ah bi normal geçseydi de ... iste o zaman anlarlardi nazmiymis degilmiymis...

Ne mutlu size. Mutlu saglikli hamile gorunce mucize gibi geliyor bana, kendim yasayamadigim icin. Insallah bir mucize olur ve biter benim de

İki sene falan götürüyor o beyazlık merak etme ama diş etlerinde hassasiyet yapıyor maalesef

Hic sigara kullanmadim hayatimda ama disimin gercek rengi asiri beyaz degil. O yuzden bembeyaz olunca gercekten cok guzel oluyor, bir de insanlar visne suyu bile icse gidip agzini calkaliyormus doktorum oyle demisti. Sarap icersen calkala filan benim hic aklima bile gelmiyor ki mecbur bu seneyi es geciyoruz seneye insallah doktora gidebiliriz gonul rahatligiyla

Insanin caninin biseyi istemesi nasil birduygu acaba onu midesi bulanmadan mutlu mutlu yemek.. sadece haslanmis patates bile yemeye raziyim yeter ki midem bulanmasin. cok isyan etmis gibi oldum bu aksam allahim sen affet.

Dün krem gordum kutuda kapağı kapalı , kokusunu hayal ettiğim icin o an hemen saniyeler içinde kustum. Artık koku almama bile gerek yok hayal etmek yetiyor.
Şu an kendimi gördüm sizde. Krem kutularını gördüğüm an kusuyorum. Kokusu hafızama öyle bir kazınmış ki. Annemde kalıyorum bir süredir, evdeki bütün kremleri kaldırmış ben şuan bunu yazarken bile hafızamdaki kokudan midem bulanıyor. Bu nasıl geçecek bilmiyorum hiç azalmıyor aksine sürekli şiddetleniyor. Sanırım bileklik de işe yaramadı sizde?

O gune kadar olmezsem insallah faydali seyleri de yiyemiyorum nasil olacak nasil gececek haftalar boyle
Zaten faydalı yiyecekleri yesen bile mideye inmeden çıkıyor ... ama bu konuda müsterih olun, endişe etmeyin,üzülmeyin... sağlıklı gıdanın bir lokması midesinden geçmemiş biri olarak söylüyorum Rabbim içerde bu mucizeyi besliyor, ilk oğlumda o kadar çok ağladım üzüldüm ki hic sağlıklı beslenemiyorum bu çocuk nasıl gelişecek diye... çok şükür ikiside 3.600 dünyaya geldi ve sağlıklı geldi .bir de bunu düşünüp kendinize yük etmeyin bol bol dua edin Rabbim onu orda gözetiyor.

Aslında ikili testin ultrason kısmını yapacak doktorun. Sonrası zaten kan verme işi sadece onda da oranlar çıkıyor. Benim ilki kötü deneyim olduğu için oran kısmına çok takılmayacağım ama eksik olmasın neden yaptırmadım dememek için yaptırıyorum. Ultrason çok daha önemli gibi.

Masallah bebislere zaten o dusunce bile psikolojik olarak cokertiyor. Annem ikide bir sut icmiyorsun sunu yemiyorsun bunu yemiyorsun bak cocugun saglikli olmaz bilmem ne basimin etini yiyor. Konusmasi bile migrenimi tetikliyor ya bazen sesine tahammul edemiyorum. Allahim sen sabir ver bana kuvvet ver .

Dus jeli parfum kokulari da oyle. Parfumlerimi vucut losyonlarini bir dolaba kaldirdim. O dolaptan baska sey alacagim zaman acinca burnuma geliyor hemen bogazimda bir ogurme refleksi. Sanki omur boyu bir daha parfum sikamayacakmisim gibi geliyor. Hepsi mide bulandirici kokuyor tahammul edemiyorum.

5 haftadir mide bulantim devam ediyor hayattan sogudum. Yasamayan bilemez. Balkona bile cikmak istemiyorum. Hicbiseyden mutlu olamiyorum. O kadar keyifsizim ki hayatimda hic bu kadar kotu bir donem yasamamistim.
Naneli şeker sakız falan tüket istersen

Canım bir de prilam iste doktorunan o iyi geliyor akiam yatmadan önce 2 tane içiyorsun

Teşekkür ederim.
Dediğim gibi siz kendinize birde bunu yük etmeyin..olduğu kadar yiyin kendinizi zorlamayın.
ınsaallah sizin bulantılarınız en en en kısa sürede biter,devam eder ise de en kolay en hafif şekilde geçmesi için dua edeceğim...
RABBIM size ve hepimize sağlıcakla evladimizi kucağımizaa almayı nasip etsin.

Bende taze soğan, sabun,limon bunlara karşı aşırı böyle midem bulanıyor . Eşimm elini yüzünü sabunluyor öpüyor mesela sınra o koku beni benden alıyo yani ama napalım bişey de diyemem kıramam onu ondan kaynaklanmıyo diye. İnş geçer

Amin, cok tesekkur ederim❤❤❤ siz de bebislerinizi saglicakla anali babali buyutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…