2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar ben körkütük grip oldum oğlundan geçti
Var mı tavsiyeniz kötüyüm bir yandan da kusma bulantı mahfoldum
Geçmiş olsun. Hamilelikte maalesef ilaç tedavisi yok. Ihlamur ballı süt. Boğaz acıyorsa 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 2 tatlı kaşığı pekmezi ısıt iç. Acayip iyi geliyor yumuşatıyor

Benim de kilomda artış yok henüz, 62yle başladım, 62.5 falan oldum ama göbeğim füze gibi, gaz da var sanırım, sert duruyor çünkü, hiç anlamadım, bu kadar erken çıkar mıymış

Günaydın kızlar ben körkütük grip oldum oğlundan geçti
Var mı tavsiyeniz kötüyüm bir yandan da kusma bulantı mahfoldum

Gunaydin, cok gecmis olsun ben gecen yil her sabah ac karna kestane bali yerdim bir kasik simdi hamilelik durumu oldugundan ihlamura bir cay kasigi atip karistiriyorum oksurugumu de aliyor tavsiye ederim. Gecen sene bir de bir karisim yapiyorduk bir kasik zerdecal bir kasik zencefil ve bali karistirip macun gibi seyi yiyordum o da bana cok iyi geliyordu

Soğ
Sağolun herşey de yiyip içemiyorum ki kusuyorum

Arkadaşlar bu. NAsıl bişeydir anlamadım. 1 haftadır geçniş olan kuyruk sokumu ağrım yine geldi. Sanki regl olacakmşım gibi kasıklarımda ağrıyor. Kanama bekledim resmen ama kanamam da yok. Sizlerde ağrı oluyor mu hiç. Bende bişey mi var anlamadım

Canım ben de de sol kasığımda arada ağrı oluyor korkulacak bişe değil endişelenme

Bi tane hamile pantolonu muhakak al çok rahat oluyor, zaten karnın büyüdükçe ihtiyaç duyacaksın. Ama onun haricinde bende normal kıyafetler almıştım hatta bazı kıyafetlerim bol, dökümlü veya salaştı onlar bile işimi gördü. Evde de bol bol eşimin tişörtlerini giymiştim bu sefer de öyle olur herhalde.

Tamamen aynu durumdayım ama ben 2019 ağustosta doğum yaptım yani üstünden az zaman geçmişti göbeğim bile tamamen kaybolmamıştı daha ona bağlıyorum

Benim de arada hafif agrilarim oluyor. Ama bugun karnimda hafif agriyor sanirim adet gunu yaklastigi icin boyle. Devamli bir agri degil ama benim ki arada boyle hissettiriyor. Bir de ayaklarini sicak tutmalisin ben hep panduf giyiyorum evde

Hamile kiyafetlerini hic sevmedigim icin almak istemedim ama sanirim ileriki donemlerde gerek duyucam bende annemin montlarindan bir tanesini almayi dusunuyorum kis icin, gecen sene ben hamile olursam bunu giyerim diyordum biraz genc tarzi tuylu sapkali bir sey almis kendine evet bende oyle dusundum esim de biraz kilo aldigi icin olmayan tisortlerini bana verdi ben evde giyiyorum onlari zaten kisa denk geldigi icin bol kazak tayt giyeriz

Benimde adetime 5 gün olmalı. Ondan mıdır acaba. İnşallah öyledir
Canım o dönemlerde Nası hissediyorsan aynısı oluyor başın ağrıyorsa misal baş ağrın oluyor bende baş ağrısı ve kasık ağrısı olurdu aynılarını yaşıyorum her ayın 27 si civarları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…