- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.801
Cok ama cok geçmiş olsun.benim su an 2.hamileligim.ilkinden farkli olmasada kusmalar bulantilar yasiyorim.ilk hamileligimde yazdiklarinizin aynisini yasadim.bedenim ölü gibiydi sadece nefes aliyordum iste.doguma bile istifra ederek girdim.hamilelik sürecinde 3.kişilerin patavatsızligi yetmezmis gibi birde vertigo oldum.tamamen çekilmez duruma düştüm.buna ragmen yavrum kardeşsiz kalmasin diye 2.ye hamile kaldim.lutfen icinizi bu şekilde karartmayin.en kisa zamanda daha iyi olmaniz dilegiyle saglicakla kalinDuyarliliginiz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim❤ yani bu bir piyango gibi ve bize vurdu. Gecen gun kayinvalidem gelmisti,o kadar duyarsiz ki psikolojiktir o ben oyle olmadim diyor. Zerre kadar umursamiyor. Ki o detaylari da bilmiyor sadece her gun mide bulantim oldugunu biliyor. O kadar olmazmis psikolojikmis. Ya anlamiyorsan kostek olma bari sus. Emojilerden midem bulaniyordu dediniz ya, simdi bunu bilmeyene masal gibi gelir. oysa cansiz nesnelerden bile midem bulaniyor. Sehpa dan yatak ortusunden yastiktan. Yastigimi duzeltirken kac kere ogurdum. Allahim bu nasil bir sey yarabbim. Koku meselesi ayri bir vurgun. Yemekten sonra elimi agzimi yikarken nefesimi tutuyorum. Sabunun kokusu midemi bulandiriyor. Disimi fircalarken bulaniyor fircaladiktan sonra bulaniyor. Mutfakta 2 dk dan fazla duramiyorum zaten. Buzdolabini kesinlikle acmiyorum gormek bile yetiyor. Ayni sekilde esim diyelim yanagimdan opunce bile nefes almak istemiyorum burnumdan. Yattigim pijamalarla geciriyorum gunu. Ben de cevremde hic boyle hamilelik geciren duymamistim kendim yasayana kadar. Allahin zoruna gitmesin ama sirf sadece bu sepepten bile ikinci cocuk dusunmem. O kadar tukendim 5 haftadir
Peki sizin doguma kadar mi devam etti bu surec
Cok tesekkur ederim, siz de saglicakla kucaginiza alin bebeginiziCok ama cok geçmiş olsun.benim su an 2.hamileligim.ilkinden farkli olmasada kusmalar bulantilar yasiyorim.ilk hamileligimde yazdiklarinizin aynisini yasadim.bedenim ölü gibiydi sadece nefes aliyordum iste.doguma bile istifra ederek girdim.hamilelik sürecinde 3.kişilerin patavatsızligi yetmezmis gibi birde vertigo oldum.tamamen çekilmez duruma düştüm.buna ragmen yavrum kardeşsiz kalmasin diye 2.ye hamile kaldim.lutfen icinizi bu şekilde karartmayin.en kisa zamanda daha iyi olmaniz dilegiyle saglicakla kalin
Ben pek anlayamıyorum ultrasondan ya tecrübeli olanlar vardır muhakkakCanım valla bu ayın 16 sında gitmiştim Kasım’ın da 16 sında giderim sanırımyani daha coook var 16-17 haftalık olcam o zamana kısmet olursa insallah gösterir üstte foto attım anlayabilen varsa bakabilir miiii
Benim 13, 10un altına düşene kadar almasam olur o zamanHemoglobin 10 un altına düştüğünde verilir.
Bana önceki gebeliğimde 10 küsürlerdeyken başlamıştık biz. Bunda henüz o konulara gelemedik dahaBenim 13, 10un altına düşene kadar almasam olur o zaman
Başladığında kaçıncı ayındaydın peki?Bana önceki gebeliğimde 10 küsürlerdeyken başlamıştık biz. Bunda henüz o konulara gelemedik daha
Yanlış hatırlamıyorsam 18. Haftada filandıkBaşladığında kaçıncı ayındaydın peki?
Benimki geçtiyse herkesin geçer eminim.6 ayinsana ne kadar uzun geliyor haftaya gittigimde soyleyeyim doktora prilam icin. Yemek yiyebiliyorum, belli az sayida seyi gerci. Ama o aci tat tukuruk birikmesi ve bogazimdaki her an kusma refleksi hic gecmiyor. Insallah gecip gittiginde unuturum. Cunku sanki omur boyu beyaz peynire bakamayacakmisim bir daha yemek yapamayacakmisim dus jeli kullanamayacakmisim gibi hissediyorum.
Ya biz bu demir ilacını almak zorunda mıyız?
Benimde 2. Hamileliğim canım ilki seninki kadar kötü olmasa da bulantılı ve ağzımda acı tatla geçti bulantı 3. Aydan sonra azalmıştı ama o acı tad doğuma kadar geçmedi bişeyler yerken geçiyor yemek bittiği an geri geliyordu çok korkmuştum hiç geçmeyecek sanmıştım ama oğlum doğduğu an geçtiDoktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmediHic icmemisim gibi sanki. Peki prilam mide bulantisini kesiyor mu? Yani bu oyle bisey ki bizi bizden baska kimse anlamaz. Normal bulanti gibi degil. Ben mesela yere dogru hafifce kafami biraz egdigimde oguruyorum ve bi kere daha egersem kusma boyutuna geliyor. Koltugun ortusunu bile duzeltemiyorum. Agzimda surekli tukuruk birikiyor 24 saat ve cok aci bir tat. Ne yersem yiyeyim daha lokmami yutunca yine ayni acilik. Bogazima dokununca direk kusma refleksi oluyor. Bogazima degen hicbisey giyemiyorum. Gece yatarken yastigimi dik yapiyorum bazen o da fayda etmiyor direk ogurme geliyor. Kalkiyorum sakinlesmek icin. Isyan etmek istemiyorum bu kadar cok evlat sahibi olmak isteyen insan varken ama dediniz ya olmek istedim diye, o kadar hissediyorum ki o duygunuzu hamilelikle ilgili aldigim kitaplari bile okuyamiyorum. Sevdigim filmleri izleyemiyorum. Forumda bile gebelik konularina bakmak istemiyorum.Evimin her kosesinden sogudum. Mutfakta gordugum her sey midemi bulandiriyor. Banyoya haftada bir giriyorum inanir misiniz. Haftada bir!!! Evden cikmiyorum. Annem geldi bir ay once. Yine de teselli olamiyorum beni kimse anlamiyor. Bime bebek esyalari gelmis internette gordum. Gidip alacak mecalim yok tadim tuzum yok. Hamilelik heyecanini sevincini yasayamiyorum. 5 haftadir gecmeyen bir hastalik gibi her gun ayni gune uyaniyorum. O kadar kabus gibi ki. Allahim.
Aynen benimde öyle oldu hatta doğumhanede oğlumu gösterdiklerinde çok mutlu oldum ama içimden de aa ağzımın tadı düzeldi diye geçirmiştümBende dr ilacı verince inanın aynı hissiyatı yaşadım icicem ve geçecek dedim ama malesef geçmedi. . Bebek karninizdan ciktigi an bulantı bitiyor ve sanki yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz. Aslında o an bebeğinizle sizde yeniden doğmuş oluyorsunuz, Inanın şıp diye bitiyor yani en azından ben bu sekilde yaşadım iki oğlumda karnından çıktığı an bulantilarim kesildi ve resetlendim.
Benimde özellikle akşam olunca bir kasık ağrım başlıyor her akşam değil ama ara ara oluyor birde benim plasenta rahim ağzında doktorum kanama olabilir dedi valla her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorumArkadaşlar bu. NAsıl bişeydir anlamadım. 1 haftadır geçniş olan kuyruk sokumu ağrım yine geldi. Sanki regl olacakmşım gibi kasıklarımda ağrıyor. Kanama bekledim resmen ama kanamam da yok. Sizlerde ağrı oluyor mu hiç. Bende bişey mi var anlamadım
Hahaha ben ikisinden de alamadımCİNSİYET TAHMİN YÖNTEMi!!!!!
Kızlar yeni bir yöntemle geldim.
Cümsiyeti belli olanlar onaylarsa belkide meşhur olur bu yöntem:)
İki elinizdede küçük parmaklarınızın alt boğumlarından nabız almaya çalışıyorsunuz.
Hangi taraftan daha şiddetli aldığınıza bakıyorsunuz.
Sağ taraftan daha şiddetli ise KIZ
Sol taraftan daha şiddetli ise ERKEK
Diyorlar......
Tabiki işin eğlencesindeyiz önce sağlıkla bebeklerimize kavuşalım bu herşeyden önemli.
Ben sağdan daha şiddetli alıyorum , zaten kız hissediyorum..2.kıza asla hayır diyemem zaten şükürr
Yarın belli olur kontrolde ayrıntılı bakılcak...
Kızlar ya bi cevap verinKızlar ya bende beyaz akındı oluyordu son iki üç gündür kesildi endişelendim normal mi sizce bu durum?
Insallah mukafatimiz cok guzel olsun❤❤❤Benimki geçtiyse herkesin geçer eminim.
Gerçi herkes yaşadığını biliyor.
Ben kilo kilo serum yemiştim ağzıma lokma koyamadığım için..
Benim öyle aman aman bi akıntım olmadı . Sadece sabah akşam fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor o da afedersin sanki idrar kaçırıyormuşum gibi su gibi akıntı oluyorKızlar ya bi cevap verin
Acaba 11+3 te gozukur muHahaha ben ikisinden de alamadım
Gerçi bana 10+1 ken gittiğimde erkek mi buda acaba demişti ☺☺ Perşembe kontrolüm var tekrar 11+5 oluyorum belki o zaman daha net olur. İlk oğlum da 11. Haftada söylemişti cinsiyetini
O da kesildi bende şimdi hiç bir şey yokBenim öyle aman aman bi akıntım olmadı . Sadece sabah akşam fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor o da afedersin sanki idrar kaçırıyormuşum gibi su gibi akıntı oluyor
Ahahaha aman sağlıklı olsunda , kardeşim yeni doğum yaptı 10gün yoğun bakım önünde bekledik bebeğin ciğerleri gelişmemişti hiç.insan ozaman anlıyor herşeyi.sağlıklı evlat bir insan için en güzel hediye.Hahaha ben ikisinden de alamadım
Gerçi bana 10+1 ken gittiğimde erkek mi buda acaba demişti ☺☺ Perşembe kontrolüm var tekrar 11+5 oluyorum belki o zaman daha net olur. İlk oğlum da 11. Haftada söylemişti cinsiyetini
benim eşim de hiç birinde yanımda olamadı cuma günü kontrolüm var şimdiden izin aldırdım inşallah ilk kez yanımda olacakAcaba 11+3 te gozukur murandevum var o gun. Sanki erken gibi. Peki o anda esiniz yaninizda miydi size soylediklerinde? Benim gittigim hastanede esleri almiyolar yeni kural geregiymis . Esim ultrasonda da gormedi kalp atisini da duymadi. Cinsiyet soylenirken de duymayacak mesela. Canim cok sıkılıyor bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?