2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Cok ama cok geçmiş olsun.benim su an 2.hamileligim.ilkinden farkli olmasada kusmalar bulantilar yasiyorim.ilk hamileligimde yazdiklarinizin aynisini yasadim.bedenim ölü gibiydi sadece nefes aliyordum iste.doguma bile istifra ederek girdim.hamilelik sürecinde 3.kişilerin patavatsızligi yetmezmis gibi birde vertigo oldum.tamamen çekilmez duruma düştüm.buna ragmen yavrum kardeşsiz kalmasin diye 2.ye hamile kaldim.lutfen icinizi bu şekilde karartmayin.en kisa zamanda daha iyi olmaniz dilegiyle saglicakla kalin

Cok tesekkur ederim, siz de saglicakla kucaginiza alin bebeginizi

Ben pek anlayamıyorum ultrasondan ya tecrübeli olanlar vardır muhakkak

Kızlar ya bende beyaz akındı oluyordu son iki üç gündür kesildi endişelendim normal mi sizce bu durum?

Benimki geçtiyse herkesin geçer eminim.
Gerçi herkes yaşadığını biliyor.
Ben kilo kilo serum yemiştim ağzıma lokma koyamadığım için..

CİNSİYET TAHMİN YÖNTEMi!!!!!
Kızlar yeni bir yöntemle geldim.
Cümsiyeti belli olanlar onaylarsa belkide meşhur olur bu yöntem:)
İki elinizdede küçük parmaklarınızın alt boğumlarından nabız almaya çalışıyorsunuz.
Hangi taraftan daha şiddetli aldığınıza bakıyorsunuz.
Sağ taraftan daha şiddetli ise KIZ
Sol taraftan daha şiddetli ise ERKEK
Diyorlar......
Tabiki işin eğlencesindeyiz önce sağlıkla bebeklerimize kavuşalım bu herşeyden önemli.
Ben sağdan daha şiddetli alıyorum , zaten kız hissediyorum..2.kıza asla hayır diyemem zaten şükürr
Yarın belli olur kontrolde ayrıntılı bakılcak...

Benimde 2. Hamileliğim canım ilki seninki kadar kötü olmasa da bulantılı ve ağzımda acı tatla geçti bulantı 3. Aydan sonra azalmıştı ama o acı tad doğuma kadar geçmedi bişeyler yerken geçiyor yemek bittiği an geri geliyordu çok korkmuştum hiç geçmeyecek sanmıştım ama oğlum doğduğu an geçti Oğlum şimdi 8 aylık ve ben tüm yaşadıklarıma rağmen
Yine hamileyim ve yine aynı şeyleri yaşıyorum ama biliyorum geçecek en fazla 8 ay daha sürüp bitecek
Aynen benimde öyle oldu hatta doğumhanede oğlumu gösterdiklerinde çok mutlu oldum ama içimden de aa ağzımın tadı düzeldi diye geçirmiştüm
Benimde özellikle akşam olunca bir kasık ağrım başlıyor her akşam değil ama ara ara oluyor birde benim plasenta rahim ağzında doktorum kanama olabilir dedi valla her tuvalete gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorum

Hahaha ben ikisinden de alamadım
Gerçi bana 10+1 ken gittiğimde erkek mi buda acaba demişti Perşembe kontrolüm var tekrar 11+5 oluyorum belki o zaman daha net olur. İlk oğlum da 11. Haftada söylemişti cinsiyetini

Acaba 11+3 te gozukur mu randevum var o gun. Sanki erken gibi. Peki o anda esiniz yaninizda miydi size soylediklerinde? Benim gittigim hastanede esleri almiyolar yeni kural geregiymis. Esim ultrasonda da gormedi kalp atisini da duymadi. Cinsiyet soylenirken de duymayacak mesela. Canim cok sıkılıyor bu duruma.

Benim öyle aman aman bi akıntım olmadı . Sadece sabah akşam fitil kullanıyorum onun akıntısı oluyor o da afedersin sanki idrar kaçırıyormuşum gibi su gibi akıntı oluyor
O da kesildi bende şimdi hiç bir şey yok

Ahahaha aman sağlıklı olsunda , kardeşim yeni doğum yaptı 10gün yoğun bakım önünde bekledik bebeğin ciğerleri gelişmemişti hiç.insan ozaman anlıyor herşeyi.sağlıklı evlat bir insan için en güzel hediye.

benim eşim de hiç birinde yanımda olamadı cuma günü kontrolüm var şimdiden izin aldırdım inşallah ilk kez yanımda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…