- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.513
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.781
Valla ben de eşimin koyafetlerini giyiyorum oduncu gömleğini filan çok rahat oluyor bi de uzun oluyor hoşuma gidiyorBen bugun disari cikarken esimin sweatshirtunu giydim onun esyalarini giymek daha rahat hissettiriyorpantolonlarinin cok garip durmicagini bilsem onlari da giyerim herhalde benimde karnim sisti baya, hamile kiyafeti almayi dusunmuyorum ama ben esneyen elbiselerle, taytlarla sureci tamamlayabilirim gibi geliyor bakalim
Valla ben de eşimin koyafetlerini giyiyorum oduncu gömleğini filan çok rahat oluyor bi de uzun oluyor hoşuma gidiyorben kendi kıyafetlerimi bi süreliğine unutmalıyım sanırım hamile pantolonu denemiştim mağazada kendi bedenim bile belimden düştü suan için erken sanırım ama hamile taytını aldım çok rahat aşırı memnunum ayarlanabilir üst kısmı öyle olduğu için sweetlerle filan giyiyorum güzel de duruyor normal taytlardan çok daha rahat
1 ay sonraki kontrole gittikten sonra almayı düşünüyoruz Van a gidicez sanırım alışverişe burda çok fazla seçenek yok maalesef hem o zamana cinsiyeti de öğrenmiş oluruz kısmet olursaBir de ben esimin kiyafetlerini giyince yeni bir sey almis gibi seviniyorum cok hosuma gidiyordolap uygulamasindan fazlaliklarimi satiyorum ben mesela gelinligimi bile satmistim simdi 34 beden seylerimi saticam sanirim bir daha asla o bedene donemem evlenirken olan seylerimdi onlar hep bende aliyim bari bir tane hamile tayti kasim ayinda black friday varya o zaman bebek icin bir seyler almayi dusunuyoruz bebek arabasini filan sizinde aklinizda olsun
Canim hangi markaninkininkini tercih ettin taytta benim cildim cok hassas rahatsiz oluyorum her tayt rahat gelmiyoda sen memnunsan bi ona bakarm bendeValla ben de eşimin koyafetlerini giyiyorum oduncu gömleğini filan çok rahat oluyor bi de uzun oluyor hoşuma gidiyorben kendi kıyafetlerimi bi süreliğine unutmalıyım sanırım hamile pantolonu denemiştim mağazada kendi bedenim bile belimden düştü suan için erken sanırım ama hamile taytını aldım çok rahat aşırı memnunum ayarlanabilir üst kısmı öyle olduğu için sweetlerle filan giyiyorum güzel de duruyor normal taytlardan çok daha rahat
Valla canım ben lcw den almıştım burda tek o ve defacto var çok memnunum kendi bedenini al gayet rahat oluyo benim de cildim çok hassas üzerinde yok gibi hem de uygundu yanlış hatırlamıyorsam 30-35 TL arasıydıCanim hangi markaninkininkini tercih ettin taytta benim cildim cok hassas rahatsiz oluyorum her tayt rahat gelmiyoda sen memnunsan bi ona bakarm bende
1 ay sonraki kontrole gittikten sonra almayı düşünüyoruz Van a gidicez sanırım alışverişe burda çok fazla seçenek yok maalesef hem o zamana cinsiyeti de öğrenmiş oluruz kısmet olursaAyyyy bir ay geçseydi artık 1 ay beklicek olan tek ben miyimmm
Bana 20. Haftadan önce ciddi anlamda hissedemezsin dediBende yillardir magazaya gitmiyorum hep internetten soyluyorum olmuyorsa da kargocu gelip iadeyi aliyor cok pratik oluyorbenim haftaya cuma randevum, eger bebegin boynu belli bir boyuta gelmediyse ikili yapmicakti cunku 10+4 oluyor adete gore, 11+4 oluyor ultrasona gore bakalim bizim nasil olucak ben bir ay nasil beklerim hic bilmiyorum bebegin hareketlerini hissedicegimiz doneme gelsek artik bir an once o zaman dayanabilirim iste bir ay
Bana 20. Haftadan önce ciddi anlamda hissedemezsin dediayyy hadi güzel haberlerle dön insallah aynen internetten almak en iyisi cidden yorulduğuna değmiyor ama bu sefer bebiş için cıkarım giderim ya
Aynen vallaaaAyy daha cok varmishaha degisiklik olur hem sen gez
Aynen vallaaaburda fikir alışverişi yaparız ya seviyorum burayı
Bende temmuz 2019 da doğum yaptım canım :) bnm göbek nerdeyse gitmişti çok az kalmıştı başa sardikTamamen aynu durumdayımama ben 2019 ağustosta doğum yaptım yani üstünden az zaman geçmişti göbeğim bile tamamen kaybolmamıştı daha ona bağlıyorum
Ben 3 hafta beklicemm1 ay sonraki kontrole gittikten sonra almayı düşünüyoruz Van a gidicez sanırım alışverişe burda çok fazla seçenek yok maalesef hem o zamana cinsiyeti de öğrenmiş oluruz kısmet olursaAyyyy bir ay geçseydi artık 1 ay beklicek olan tek ben miyimmm
Canım valla bu ayın 16 sında gitmiştim Kasım’ın da 16 sında giderim sanırımBen 3 hafta beklicemmHangi tarihte gideceksiinn cinsiyeti kesin öğrenirsin gittiğinde
5 gündür o ağrı mahf etti beni oturdum kalkamıyorum zor dönüyorum yarın kontrol var dr sorcamArkadaşlar bu. NAsıl bişeydir anlamadım. 1 haftadır geçniş olan kuyruk sokumu ağrım yine geldi. Sanki regl olacakmşım gibi kasıklarımda ağrıyor. Kanama bekledim resmen ama kanamam da yok. Sizlerde ağrı oluyor mu hiç. Bende bişey mi var anlamadım
Ben mesaj attım normal diyor ama hiç böyle olmamıştım. Sorunca bana da yazar mısın. Çok korkuyorum. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok yorucu bir süreçti brnim için. Şimdi de kaybrtme korkusu aldı beni5 gündür o ağrı mahf etti beni oturdum kalkamıyorum zor dönüyorum yarın kontrol var dr sorcam
Sadece geçeceğine emin olun.Doktor bana zofran verdi. 2 kere ictim hicbir sekilde fayda etmediHic icmemisim gibi sanki. Peki prilam mide bulantisini kesiyor mu? Yani bu oyle bisey ki bizi bizden baska kimse anlamaz. Normal bulanti gibi degil. Ben mesela yere dogru hafifce kafami biraz egdigimde oguruyorum ve bi kere daha egersem kusma boyutuna geliyor. Koltugun ortusunu bile duzeltemiyorum. Agzimda surekli tukuruk birikiyor 24 saat ve cok aci bir tat. Ne yersem yiyeyim daha lokmami yutunca yine ayni acilik. Bogazima dokununca direk kusma refleksi oluyor. Bogazima degen hicbisey giyemiyorum. Gece yatarken yastigimi dik yapiyorum bazen o da fayda etmiyor direk ogurme geliyor. Kalkiyorum sakinlesmek icin. Isyan etmek istemiyorum bu kadar cok evlat sahibi olmak isteyen insan varken ama dediniz ya olmek istedim diye, o kadar hissediyorum ki o duygunuzu hamilelikle ilgili aldigim kitaplari bile okuyamiyorum. Sevdigim filmleri izleyemiyorum. Forumda bile gebelik konularina bakmak istemiyorum.Evimin her kosesinden sogudum. Mutfakta gordugum her sey midemi bulandiriyor. Banyoya haftada bir giriyorum inanir misiniz. Haftada bir!!! Evden cikmiyorum. Annem geldi bir ay once. Yine de teselli olamiyorum beni kimse anlamiyor. Bime bebek esyalari gelmis internette gordum. Gidip alacak mecalim yok tadim tuzum yok. Hamilelik heyecanini sevincini yasayamiyorum. 5 haftadir gecmeyen bir hastalik gibi her gun ayni gune uyaniyorum. O kadar kabus gibi ki. Allahim.
Korkma lütfen aklına ds kötü bişy getirme. Ablamlar da da oluyormuş hamileyken. Rahim büyüdükçe sanırım bu ağrılar olurmuş kemik kaslar da etkileniyor sonuçtaBen mesaj attım normal diyor ama hiç böyle olmamıştım. Sorunca bana da yazar mısın. Çok korkuyorum. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok yorucu bir süreçti brnim için. Şimdi de kaybrtme korkusu aldı beni
6 aySadece geçeceğine emin olun.
Ben kocamdan nefret ettim o derece kötüydüm neden hamile bıraktın senin yüzünden bu haldeyim diodum.bide benim 6 aya kadar sürdü.sonra merak etmeyin aklınıza bile gelmicek.ben hatta sırf kusma yüzünden birdaha çocuk yapmam asla diyodum ama bakın şuan aynı durumdayım ve 2.gebeliğim.temiz çarşaf kokusuna kusmak sanırım hamileliğe özeldir.bebeğim düşse sevincek gibiydim o derece kötüydüm bilinçsizdim.doğunca herşeyi unutuyor insan bi anda hiç yaşamamış gibi.prilam sizin yemek yiyebilmenizi sağlıyor , elden ayaktan düşmüyorsunuz halsiz kalmıyorsunuz.tamamen yok ediyor diyemem ama çekilebilir hale getiriyor.ve gebelikte en güvenli ilaç A grubu.bi deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?