2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Valla ben de eşimin koyafetlerini giyiyorum oduncu gömleğini filan çok rahat oluyor bi de uzun oluyor hoşuma gidiyor ben kendi kıyafetlerimi bi süreliğine unutmalıyım sanırım hamile pantolonu denemiştim mağazada kendi bedenim bile belimden düştü suan için erken sanırım ama hamile taytını aldım çok rahat aşırı memnunum ayarlanabilir üst kısmı öyle olduğu için sweetlerle filan giyiyorum güzel de duruyor normal taytlardan çok daha rahat

Bir de ben esimin kiyafetlerini giyince yeni bir sey almis gibi seviniyorum cok hosuma gidiyor dolap uygulamasindan fazlaliklarimi satiyorum ben mesela gelinligimi bile satmistim simdi 34 beden seylerimi saticam sanirim bir daha asla o bedene donemem evlenirken olan seylerimdi onlar hep bende aliyim bari bir tane hamile tayti kasim ayinda black friday varya o zaman bebek icin bir seyler almayi dusunuyoruz bebek arabasini filan sizinde aklinizda olsun

1 ay sonraki kontrole gittikten sonra almayı düşünüyoruz Van a gidicez sanırım alışverişe burda çok fazla seçenek yok maalesef hem o zamana cinsiyeti de öğrenmiş oluruz kısmet olursa Ayyyy bir ay geçseydi artık 1 ay beklicek olan tek ben miyimmm

Canim hangi markaninkininkini tercih ettin taytta benim cildim cok hassas rahatsiz oluyorum her tayt rahat gelmiyoda sen memnunsan bi ona bakarm bende

Canim hangi markaninkininkini tercih ettin taytta benim cildim cok hassas rahatsiz oluyorum her tayt rahat gelmiyoda sen memnunsan bi ona bakarm bende
Valla canım ben lcw den almıştım burda tek o ve defacto var çok memnunum kendi bedenini al gayet rahat oluyo benim de cildim çok hassas üzerinde yok gibi hem de uygundu yanlış hatırlamıyorsam 30-35 TL arasıydı

Bende yillardir magazaya gitmiyorum hep internetten soyluyorum olmuyorsa da kargocu gelip iadeyi aliyor cok pratik oluyor benim haftaya cuma randevum, eger bebegin boynu belli bir boyuta gelmediyse ikili yapmicakti cunku 10+4 oluyor adete gore, 11+4 oluyor ultrasona gore bakalim bizim nasil olucak ben bir ay nasil beklerim hic bilmiyorum bebegin hareketlerini hissedicegimiz doneme gelsek artik bir an once o zaman dayanabilirim iste bir ay

İyi pazarlar.2 gündür aşırı bel ağrım var.Bel fıtığım var 3 adet.Dün sol kasığıma bıçak keser gibi ağrılar girdi.Bel ağrısı için ne yapıyorsunuz?

Bana 20. Haftadan önce ciddi anlamda hissedemezsin dedi ayyy hadi güzel haberlerle dön insallah aynen internetten almak en iyisi cidden yorulduğuna değmiyor ama bu sefer bebiş için cıkarım giderim ya

Bana 20. Haftadan önce ciddi anlamda hissedemezsin dedi ayyy hadi güzel haberlerle dön insallah aynen internetten almak en iyisi cidden yorulduğuna değmiyor ama bu sefer bebiş için cıkarım giderim ya

Ayy daha cok varmis haha degisiklik olur hem sen gez

Kızlar video çekmiştim doktor bacaklarını gösteriyorken ortada bi şe farkettim acaba pipi miiii yoksa klitoris mi acaba doktor cinsiyetine bişe demedi sanırım tam olarak dış genital organı oluşmadığından az oluştuğundan galiba bu nedir sizceeee

Ben 3 hafta beklicemm Hangi tarihte gideceksiinn cinsiyeti kesin öğrenirsin gittiğinde

Ben 3 hafta beklicemm Hangi tarihte gideceksiinn cinsiyeti kesin öğrenirsin gittiğinde
Canım valla bu ayın 16 sında gitmiştim Kasım’ın da 16 sında giderim sanırım yani daha coook var 16-17 haftalık olcam o zamana kısmet olursa insallah gösterir üstte foto attım anlayabilen varsa bakabilir miiii

5 gündür o ağrı mahf etti beni oturdum kalkamıyorum zor dönüyorum yarın kontrol var dr sorcam

5 gündür o ağrı mahf etti beni oturdum kalkamıyorum zor dönüyorum yarın kontrol var dr sorcam
Ben mesaj attım normal diyor ama hiç böyle olmamıştım. Sorunca bana da yazar mısın. Çok korkuyorum. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok yorucu bir süreçti brnim için. Şimdi de kaybrtme korkusu aldı beni

Sadece geçeceğine emin olun.
Ben kocamdan nefret ettim o derece kötüydüm neden hamile bıraktın senin yüzünden bu haldeyim diodum.bide benim 6 aya kadar sürdü.sonra merak etmeyin aklınıza bile gelmicek.ben hatta sırf kusma yüzünden birdaha çocuk yapmam asla diyodum ama bakın şuan aynı durumdayım ve 2.gebeliğim.temiz çarşaf kokusuna kusmak sanırım hamileliğe özeldir.bebeğim düşse sevincek gibiydim o derece kötüydüm bilinçsizdim.doğunca herşeyi unutuyor insan bi anda hiç yaşamamış gibi.prilam sizin yemek yiyebilmenizi sağlıyor , elden ayaktan düşmüyorsunuz halsiz kalmıyorsunuz.tamamen yok ediyor diyemem ama çekilebilir hale getiriyor.ve gebelikte en güvenli ilaç A grubu.bi deneyin derim.

Ben mesaj attım normal diyor ama hiç böyle olmamıştım. Sorunca bana da yazar mısın. Çok korkuyorum. Tüp bebekle hamile kaldım. Çok yorucu bir süreçti brnim için. Şimdi de kaybrtme korkusu aldı beni
Korkma lütfen aklına ds kötü bişy getirme. Ablamlar da da oluyormuş hamileyken. Rahim büyüdükçe sanırım bu ağrılar olurmuş kemik kaslar da etkileniyor sonuçta

6 ay insana ne kadar uzun geliyor haftaya gittigimde soyleyeyim doktora prilam icin. Yemek yiyebiliyorum, belli az sayida seyi gerci. Ama o aci tat tukuruk birikmesi ve bogazimdaki her an kusma refleksi hic gecmiyor. Insallah gecip gittiginde unuturum. Cunku sanki omur boyu beyaz peynire bakamayacakmisim bir daha yemek yapamayacakmisim dus jeli kullanamayacakmisim gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…