2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eğer erkekse ve pozisyonu uygunsa görebiliyorlar sanırım oğlumun ultrason resmi var hatta 11+5 te çok net belli pipisi
Biz daha önce 2 kayıp yaşadık maalesef onlarda çok heycanlıydık kalp atışını kameraya çekmeye çalıştık fln tabi hayal kırıklığı oldu onlardan sonra eşim 20. Haftadan sonra odaya girmeyi tercih etti benim için de problem değil daha ilerleyen haftalarda girer. Yoksa hastanenin öyle bir sınırlaması yok. Bence gerekli önlemleri aldıktan sonra en azından 1 kişi almalılar yanına

benim de çok azaldı, meme hassasiyetim de azaldı.
iştahım da normale döndü gibi, enerji düşüklüğü de yaşamıyorum o kadar, sanırım 2. trimestera hoş geldik

Ahh ne guzel olacak bu 2. donem benimde goguslerim hafif koyulasmis hassasiyeti de azaldi bende de ben cok yememek icin kahvaltida az sutlu filtre kahve icmeye basladim doktor gunde bir kahve icebilirsin demisti bende hakkimi bundan yana kullaniyorum sindirim sistemini de calistiriyor

ben hiç anlamıyorum ya bu cinsiyet tahmini işlerinden

dün anneme fotoğrafımı atmıştım, çok güzelleştin diyor, kesin oğlan olacak diyor
Kızımda cildim pırıl pırıl parlıyordu gören hamilelik güzelleştirmis diyordu bide göbeğime bakıp bu erkek diyorlardı inanmiyorlardi da kiz olduğuna kızım oldu

Valla canım ben lcw den almıştım burda tek o ve defacto var çok memnunum kendi bedenini al gayet rahat oluyo benim de cildim çok hassas üzerinde yok gibi hem de uygundu yanlış hatırlamıyorsam 30-35 TL arasıydı
Aa gecen bakmstm bi hamile kotu aldim lcwden guzeldi taytida denedim aslinda ama cok inceydi kumasi cok yazlikti belki seninki daha bi kisliktir yine bakym

Lcwdaki hamile taytları çok güzel ben aaldım içten lastikli ayarlayabiliyosunuzda. Benim mise bulantım tekrar başladı ya mide gazı da var. Ne zamana biter acaba. 11 haftalık tam şuan bebeto. Bu hftaiçi gidicem doktora bakalım cinsiyet için tahmin verecek mi.

Kızımda cildim pırıl pırıl parlıyordu gören hamilelik güzelleştirmis diyordu bide göbeğime bakıp bu erkek diyorlardı inanmiyorlardi da kiz olduğuna kızım oldu
Ablam da kızında çok güzelleşmişti cildi parlıyordu yüzüne çok güzel bir ışık gelmişti

Benim de iki gündür bulantılarım başladı canım tam 11.haftadayım cuma günü randevum var inşallah cinsiyeti öğreniriz

Benim de iki gündür bulantılarım başladı canım tam 11.haftadayım cuma günü randevum var inşallah cinsiyeti öğreniriz
İnşallah seninle aynı anda gidiyoruz demekki benim bebecik geç döllenmiş 9 mayısda doğumu gözüküyor haberleşelim bundan sonra

İnşallah seninle aynı anda gidiyoruz demekki benim bebecik geç döllenmiş 9 mayısda doğumu gözüküyor haberleşelim bundan sonra❤❤
Bugün tam 10.haftamı doldurdum canım doğumlarımız aynı zamanda olacak inşallah haberleşelim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…