- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.421
Yaşlılara öncelik verilecek diye duymuştumKizlar simdi haberlerde okudum da e nabiz sistemine riskli gruplar yuklenmis. Buna gore asi yaptirabileceklermis ben baktim ama benim icin riskli grup demiyor. Hamileler de oncelik yok muydu?
Büyük ihtimal 2. Veya 3. Gruptayız. Öncelik yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olanlardaymışKizlar simdi haberlerde okudum da e nabiz sistemine riskli gruplar yuklenmis. Buna gore asi yaptirabileceklermis ben baktim ama benim icin riskli grup demiyor. Hamileler de oncelik yok muydu?
Canım benim de eşim devamlı dışarda polis hep insanlarla yüz yüze maalesef eve geldiğinde direk banyoya gidiyo o da çok tedirgin oluyor Allah korusun hamilelikte olunca daha hafif geçiyormuş diye duymuştum. Tabiki kimsenin başına gelmesın sırf bu yüzden kuaföre gitmeye korkuyorumKızlar, bu korona belasıyla ilgili çok kaygılıyım ben. Hepimiz öyleyiz biliyorum ama, eşim sürekli dışarıda, toplantılarda, çalışıyor tabi, çok korkuyorum. Apartman görevlimizde de çıktı, onu duyunca iyice bir moralim bozuldu. Hiç duyan eden var mı, hamilelikte allah korusun bu virüs bulaşsa tedavisi nasıl oluyor, verilen ilaçlar bebeğe zarar olmaz mı? Nasıl geçicek bizin bu sürecimiz
Büyük ihtimal 2. Veya 3. Gruptayız. Öncelik yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olanlardaymış
Kızlar, bu korona belasıyla ilgili çok kaygılıyım ben. Hepimiz öyleyiz biliyorum ama, eşim sürekli dışarıda, toplantılarda, çalışıyor tabi, çok korkuyorum. Apartman görevlimizde de çıktı, onu duyunca iyice bir moralim bozuldu. Hiç duyan eden var mı, hamilelikte allah korusun bu virüs bulaşsa tedavisi nasıl oluyor, verilen ilaçlar bebeğe zarar olmaz mı? Nasıl geçicek bizin bu sürecimiz
Bana da erkek diyorlar ama bilemiyorum tamamen sallıyorlar tabi daha görünen bişey yokHerkese merhabalar, tekrar foruma yeni bir bebekle dönmek çok güzel. Herkes sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine. Anket sonuçlarına göre çoğunluk erkek bebek çıkmış, mayıs erkek ayı mı olacak acaba :)
Benim 10 günlük kontrol sürem var belki dayanamayıp hem o hakkımdan yararlanır hem de görmüş olurumBen senin yerinde olsam kontrol muayenesi icin 15 gunluk surede bir daha giderdim cinsiyette belki kesinlesirdi ben oyle yapmayi dusunuyorum sahsenbenim cuma gunu 16 30 da bende bugun doktoruma yazdim ikili yapabilir miyiz cuma gunu diye, eger bebek boyu 44 mm uzerinde ise bu geldiginde yapariz dedi gelirken yapman gereken bir sey yok dedi cikolata filanda yemene gerek yok dedi. Zaten tartilcam ya bosuna kaloriye gerek yok
Doktor ultrasonda gösterdiğinde aynı yürüyor gibi bacaklarını hareket ettiriyordu çok sevimliydiyaaaaa
ben şuralarda bi gezeyim ayaklarım açılsın demiş gibi
doktoruna güveniyorsan bence direkt o ne diyorsa öyle ilerle, açıkçası bizimki de önce ikili test, ondan sonra gerekli görürsek başka tetkikler demişti.. inşallah gerek kalmaz
Benim neden bilmiyorum ama kaygılarım azaldı. Etrafımda hiç korona vakası olmadı. Yaşadığım yer büyük bir yer değil ve buralarda vakalar baya az ama eşim sürekli farklı kişilerle iş görüşmeleri yapıyor tek korkum o. Çünkü sabit belirli kişilerle çalışmıyor ve çok sık şehir dışına çıkıyor. Hamilelikte ilaç verilmiyor sanırım yüksek doz C vitamini veriliyor diye duymuştum. Vücut direncini yüksek tutmakta fayda var umarım bulaşmadan atlatırız hamileliği.Kızlar, bu korona belasıyla ilgili çok kaygılıyım ben. Hepimiz öyleyiz biliyorum ama, eşim sürekli dışarıda, toplantılarda, çalışıyor tabi, çok korkuyorum. Apartman görevlimizde de çıktı, onu duyunca iyice bir moralim bozuldu. Hiç duyan eden var mı, hamilelikte allah korusun bu virüs bulaşsa tedavisi nasıl oluyor, verilen ilaçlar bebeğe zarar olmaz mı? Nasıl geçicek bizin bu sürecimiz
Dr minoset içebilirsin demişti canımYa benim de,sabah kustum, gece baş ağrım vardı hala var, bu baş ağrısına ne yapmalıyız?
Cansu seninle aynıyız geçen ay aynı şeyi yaşadık adet dönemi migreni buAyni durumdayiz ben bir tane parol ictim ama kesinlikle gecmiyor. Bende mensturel migren vardi sanirim adet doneminde olmam gerekirdi suan ondan oluyor
malesef bende tam öyleyim uykudan uyanır uyanmaz bile geğiriyorum aç tok hiç farketmeden bende iş yerinde artık arkadaşlarımdan utanır oldum ama napim elimizde değil ki mecbur yapcaz canım oda bizim boğazımıza takılıyor gibi oluyor onu yapmasak hiç rahat edemiyoruz ki bazen kusmak rahatlamak istiyorum onu bile beceremiyorum
Yok yok bize kadar yetmezEvet oyleymis bobrek yetmezligi ve kalp rahatsizligi olanlar ilk sirada. Sonra cocuklar ve hamilelermis. Bize gelmeden bu sira muhtemelen asi da biter zaten
Cansu seninle aynıyız geçen ay aynı şeyi yaşadık adet dönemi migreni bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?