2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Aynen bencede insallah hesaplarima gore o seviyeye gelmesi lazim insallah yapar ben ac karna gitmeyi dusunup cikista yemek yeriz diyordum ama o zaman bir seyler atistiriyim bende gitmeden

Kızlar cuma günü doktor randevum var en son iki hafta önce gitmiştim bu randevumdan sonra artık ayda bir görüşeceğiz dedi doktorum ense kalınlığına ve burun kemiğine bakacak inşallah güzel şeyler duyarım duanızı eksik etmeyin lütfen

İnşallah canım, bende bu gidişimde öğrendim bu ayrıntıları doktor herşey normal diyince ikili testi yaptırmana gerek yok dedi bende yaptırmadım zaten çekiniyordum da

Merhabalar . 11 haftalik ultrasonumuz tahminleri alabilirmiyim? Vajinal ultrason

Eklentiler

• 3015850C-3211-4C60-A22C-E2B87B6D4C42.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 68
İnşallah canım, bende bu gidişimde öğrendim bu ayrıntıları doktor herşey normal diyince ikili testi yaptırmana gerek yok dedi bende yaptırmadım zaten çekiniyordum da
Ben zaten düşünmüyorum ikili testi canım,Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Güney yarım kürede bu sene grip geçen seneye göre 20 kat daha az görülmüş. Galiba koronadan korunmak için taktığımız maskeler gribe karşı da baya etkili gibi. Bu bilgiler geçen haftaki online bir sempozyumdan.
Benim iki doktorum yaptırmana gerek yok koronaya yakalanma olasılığın şu an çok çok daha fazla dedi ama bir başka doktor da bulabilirsen yaptırırsın gerçi bulabileceğini zannetmiyorum diye de ekledi.

Benim eşim oldu bana geçmedi. Ama hamilelikte sadece parol veriyorlarmış

Yürüyüş yaptım, rahatladım biraz canım ya, çok sağol, yağı araştırayım, bir daha ağrırsa hemen yapayım, hiç sevmiyorum ya baş ağrısını

Ya hiç ilaç almak istemiyorum kuzum, şuan daha iyiyim, bir de yüzümde bir gecede lekeler oldu, nasıl olacak bu bilmiyorum, doğumdan sonra geçiyormuş, umarım geçer
Ben de hiç ilaç kullanmadım canım prilam bile içmedim.Benim yanaklarımı boynumu sivilceler bastı bakalım ne zaman geçecek

Ya hiç ilaç almak istemiyorum kuzum, şuan daha iyiyim, bir de yüzümde bir gecede lekeler oldu, nasıl olacak bu bilmiyorum, doğumdan sonra geçiyormuş, umarım geçer
Gebelik lekesi onlar geçici ama yine de asla güneş kremi kullanmamazlık etme. Sürekli çantanda taşımalısın.

Benim çevremde hiç olan da yok, olmasın da tabi, ama örnek olmayınca korku da artıyor. İyi oldu burada dile getirdiğim, içim rahatladı biraz. İnşallah dediğin gibi hafif oluyordur canım. Sağol, moral oldun

Canım arkadaşında mı başka hastalıklar çıktı sonrasında? Annesi ileri yaştır belki, onda olabilir sanki başka şeyler çıkması da.. Ben normalde de kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum, geçmişte düşüklerim olduğu için. Belki koronaya karşı da koruyordur, ne biliyim züğürt tesellisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…