2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Şanslısın o zaman canım. Ben de öyle, kendim çok dikkat ediyorum, ama tek risk eşim, seninki gibi sürekli dışarıda, işte güçte.. Hakkımızda hayırlısı ne diyim. Uğramasın hiç bizlere

Iste bunlar kendi kendilerine hic sikinti cekmeden evde iyilestiler. Sonra dahiliyeye gitmis cigerlerini dinleyince sen dogumu yapar yapmaz rontgen cektir ne kadar etkilenmissin bir gorelim demis doktoru. Bu ay son ayi iste, iyi haber bebege hic bir etkisi olmamis oyle dedi. Annesi de cok yasli degil aslinda 55 filandir hic damar tikanikligi gecmisi yok hic aspirin almadigi icin damarlari sertlesmis mi oyle bir seyler dedi. Hatta herkesin aspirin kullanmasi gerekiyormus pozitifse Allah korusun pihti atma filan ondan sebep diyolarmis ama net bilmiyorum. Benim babamda coraspin kullaniyor kan sulandirici bence o etkili olur ama insallah boyle bir seyi hic birimiz yasamayiz

Kızlar iyi akşamlar. Gün içinde telefonla ne kadar süre vakit geçiriyorsunuz ? Ben bu ara farkettim ki baya abartmışım, hamilelikle ilgili merak ettiklerim, instagram, haberler derken normalin iki katına çıkmış telefonda geçirdiğim vakit. Açıkçası biraz tedirgin etti radyasyondan dolayı. Bir de internette bu konuyu araştırırken iPhone 11 proların konulan limitin 2 katı fazla sar değerine sahip olduğunu okudum. Sınır 1.6 iken 3.8 miş sar değeri. Bu bile şiddetli baş ağrısına sebep olabiliyormuş. Anne karnında fazla radyasyona maruz kalan bebeklerde ilerde hiperaktivite bozukluğu ortaya çıktığı ispatlanmış. Korktum açıkçası. Artık geceleri uçak moduna alıyorum, merak ettiklerimi kitaplardan öğrenmeye çalışıyorum ama yine de özellikle pandemi döneminde büyük bi bağımlılık oldu telefon

kızlar bu nub çıkıntısını duydunuz mu 12. haftada olanlar ultrason görüntünüzden cinsiyetini anlayabiliyor musunuz.

Bende kullanıyorum iğne ve doktorum zor bulunuyor corono virüs tedavisinde kullanıldıgı için demişti

Benim çevremde hiç olan da yok, olmasın da tabi, ama örnek olmayınca korku da artıyor. İyi oldu burada dile getirdiğim, içim rahatladı biraz. İnşallah dediğin gibi hafif oluyordur canım. Sağol, moral oldun
Ben de çok takıyordum ama artık biraz daha rahat olmaya karar verdim yoksa psikolojim bozulacaktı annem de sağlık çalışanı o yüzden çok tedirginim Allah korusun hepimizi

Nub teorisi nedir?
İkili test sırasında ense kalınlığının ölçüldüğü fotoda cinsel organ çıkıntısı da gözüküyor. Onun omurgaya olan eğimine bakılıp cinsiyet tahmini yapılıyor aslında çok basit. Başlıklar var konuyla ilgili ben çok bakmıştım önceki gebeliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…