2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim ense kalınlığının ölçüldüğü fotoğrafta sadece baş kısmı var bütün haliyle çekmemiş

Kızlar size biraz dert yanayım. Eşim korona yanımda değil hastanede. Tek kalıyorum evde. Neyse bugün benim doğum günümdü eşim hatırlamadı galiba ve birlikte ilk doğum günüm. Bi doğum günün kutlu olsun bile demedi. Aslında bunu ona soyleyebilirdim ama bende onun doğum günü için hediye falan almadım sadece kutlamistim. O ara sokağa çıkma yasağı falan vardı annesi buradaydı ve o zaman da hamileydim o bebeğimi kaybettim bulantı falan yine vardı. Neyse ben onunkini hediye almadım ama en azından kutladım o hatırlamadı bile. Bi kutlu olsun dese çok sevinirdim

Canım hastalığın verdiği yorgunluktan dolayı unutmuş olabilir mi?? Belki çok ağrısı vardır sen üzülme diye söylemiyordur

Bazen süpriz yapacaksa insan kutlamıyor ya öyle bişey de olabilir, komple aklından da çıkmış olabilir hastalıktan bence

Biz kutlayalım canım Nice mutlu yıllarınız olsun eşinle bebeşinle
bence unutmuş olabilir hastanede stres içindedir şimdi belki günleri bile karıştırmış olabilir. Bi yarını bekle yine hatırlamazsa hafif sitemle karışık söylersin eminim telafi eder

Yüzyüze kutlamak istemiş olabilir mi? Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. Seneye kucağında bebek yanında eşinle daha güzsl şekilde kutlarsınız umarım

kızlar bu nub çıkıntısını duydunuz mu 12. haftada olanlar ultrason görüntünüzden cinsiyetini anlayabiliyor musunuz.
12.haftada zaten doktor sölüyor cnm yani yüzde 70-80diyor yani çoğu doktor.nub nasıl bişeymiş acaba gerçi doktor bizim cünsiyeti söyledi ama yinede bende bakmak isterdim:)

Nub teorisi başlığına atsan aslında fotoyu orada yorum yapan çok olur
Canım benimde yorumlarmısın doktor büyük ihtimal ne oldugunu söyledi ,senin yorumun nedir?bu ense kalınlığı ölçümü sırasında verdi.12.hafta.şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• FA9A4839-F656-45F3-B4B6-B3C3151BAA78.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar tek okuyorum yazilanlari..her hamilelik farklı diyorlardı bu dördüncü olunca daha iyi anladım ..üç oğlum var ilk gebeligim çok kusmayla geccti üç ay ama soonrasi çok rahattı ..ikincide bulantı oldu ama hiç kusmadim hafif geçti kötü dgldim üçüncü oğlumda ellerimden tiksiindim ama yine rahattım şuan 12 haftadayim omrumden 12 yıl geçmiş GB hissediyorum hep burnuma olmayan kokular geliyor göğsüm ağrıyor buaralar çok istediğim çoğu şeyi yemeden yada yedikten sonra tiksiniyorum bir daha. Yapmaya elim gitmiyor agzimin tadı ilk zamana göre iyi ama hala acilik ve garip tat var kana kana su icmeyi özledim prilam kullanıyorum ona rağmen böyleyim daraliyorum sinirleniyorum bunalliyorum uyuyorum kendimden yoruldum diyebilirim ne. Olur düzelsin diye. Dua ediyorum hiç bu kadar zorlanmamistim ...karnım akşama doğru şişiyor sanırım hazimsizlikdan doolayi ...bizde durumlar böyle ...16 Kasım'da gideceğim Dr a bakallim hem cinsiyeti ogrenniriz gosterirse hem durumuna. Bakarız pitircigin ... Dua edelim şu günler geçsin . ..çektiğimiz zorlukların karşılığını verir Rabb'm inşaallah

Benim gebelikte laktoz intoleransı oluyor, süt yoğurt vs tüketemediğim için verdi canım, daha önce hiç bu tarz bir takviye kullanmadım.
Bunun içinde böbrek taşı kalsiyum kaynaklıysa kullanılmamalı yazıyor, diğerlerinde böbrek veya idrar yolu taşı rahatsızlığı varsa kullanılmamalı yazıyor, ben ameliyatımı ve takibimi yapan doktorla görüşmeden kullanmicam.
Sen taşını analize göndermiş miydin ameliyat sonrası?

Bana taşı verdiler, istersen analize gönder ona göre beslenme planı oluşturulsun dedi doktor ama ben ameliyattan bir hafta sonra tekrar hastaneye yattım sekiz gün, sonra toparlanma süreci bebekle ilgilen derken arada kaynadı gitti, bebeğim 50 günlükken ameliyat olmuştum.

Bebeğin ne kadarlık canım
Üzülme her çocuk nasibi kadar emer.
gebelikte emzirmek beni de etkiliyor, dediğin gibi sürekli acıkıyorum uykum geliyor halsizlik falan ama idare ediyorum.
kızımın keyfi yerinde olduğu zaman gündüz çok sık emmiyor, zaten 18 aylık oldu her yemeği meyveyi falan yiyor, birlikte ana öğün ara öğün derken mutfaktan çıkamıyorum :)
Gece emmeleri bizde sorun, onu bıraktırıp benden bağımsız uykuya geçirmek istiyorum, umarım doğumdan önce halledebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…