- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.481
Benim ense kalınlığının ölçüldüğü fotoğrafta sadece baş kısmı var bütün haliyle çekmemişİkili test sırasında ense kalınlığının ölçüldüğü fotoda cinsel organ çıkıntısı da gözüküyor. Onun omurgaya olan eğimine bakılıp cinsiyet tahmini yapılıyor aslında çok basit. Başlıklar var konuyla ilgili ben çok bakmıştım önceki gebeliğimde
Tühh hiç yok mu tam haliyle yatar gibi pozisyonda çektiğiBenim ense kalınlığının ölçüldüğü fotoğrafta sadece baş kısmı var bütün haliyle çekmemiş
Bu var olur mu kiTühh hiç yok mu tam haliyle yatar gibi pozisyonda çektiği
Kız gibi sankiiiiBu var olur mu ki
Nub teorisi başlığına atsan aslında fotoyu orada yorum yapan çok olurBu var olur mu ki
Canım hastalığın verdiği yorgunluktan dolayı unutmuş olabilir mi?? Belki çok ağrısı vardır sen üzülme diye söylemiyordurKızlar size biraz dert yanayım. Eşim korona yanımda değil hastanede. Tek kalıyorum evde. Neyse bugün benim doğum günümdü eşim hatırlamadı galiba ve birlikte ilk doğum günüm. Bi doğum günün kutlu olsun bile demedi. Aslında bunu ona soyleyebilirdim ama bende onun doğum günü için hediye falan almadım sadece kutlamistim. O ara sokağa çıkma yasağı falan vardı annesi buradaydı ve o zaman da hamileydim o bebeğimi kaybettim bulantı falan yine vardı. Neyse ben onunkini hediye almadım ama en azından kutladım o hatırlamadı bile. Bi kutlu olsun dese çok sevinirdim
Iylesti artık belki yarın eve gelirCanım hastalığın verdiği yorgunluktan dolayı unutmuş olabilir mi?? Belki çok ağrısı vardır sen üzülme diye söylemiyordur
Bazen süpriz yapacaksa insan kutlamıyor ya öyle bişey de olabilir, komple aklından da çıkmış olabilir hastalıktan benceKızlar size biraz dert yanayım. Eşim korona yanımda değil hastanede. Tek kalıyorum evde. Neyse bugün benim doğum günümdü eşim hatırlamadı galiba ve birlikte ilk doğum günüm. Bi doğum günün kutlu olsun bile demedi. Aslında bunu ona soyleyebilirdim ama bende onun doğum günü için hediye falan almadım sadece kutlamistim. O ara sokağa çıkma yasağı falan vardı annesi buradaydı ve o zaman da hamileydim o bebeğimi kaybettim bulantı falan yine vardı. Neyse ben onunkini hediye almadım ama en azından kutladım o hatırlamadı bile. Bi kutlu olsun dese çok sevinirdim
Ben gün içerisinde mide bulantısı pek yaşamıyorum o yüzden etkilemiyor sanırım içmeye çalışıyorum sürekliSuyu nasıl içiyorsunuz ya benim daha çok midemi bulandırıyor su
Biz kutlayalım canımKızlar size biraz dert yanayım. Eşim korona yanımda değil hastanede. Tek kalıyorum evde. Neyse bugün benim doğum günümdü eşim hatırlamadı galiba ve birlikte ilk doğum günüm. Bi doğum günün kutlu olsun bile demedi. Aslında bunu ona soyleyebilirdim ama bende onun doğum günü için hediye falan almadım sadece kutlamistim. O ara sokağa çıkma yasağı falan vardı annesi buradaydı ve o zaman da hamileydim o bebeğimi kaybettim bulantı falan yine vardı. Neyse ben onunkini hediye almadım ama en azından kutladım o hatırlamadı bile. Bi kutlu olsun dese çok sevinirdim
Yüzyüze kutlamak istemiş olabilir mi? Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere. Seneye kucağında bebek yanında eşinle daha güzsl şekilde kutlarsınız umarımKızlar size biraz dert yanayım. Eşim korona yanımda değil hastanede. Tek kalıyorum evde. Neyse bugün benim doğum günümdü eşim hatırlamadı galiba ve birlikte ilk doğum günüm. Bi doğum günün kutlu olsun bile demedi. Aslında bunu ona soyleyebilirdim ama bende onun doğum günü için hediye falan almadım sadece kutlamistim. O ara sokağa çıkma yasağı falan vardı annesi buradaydı ve o zaman da hamileydim o bebeğimi kaybettim bulantı falan yine vardı. Neyse ben onunkini hediye almadım ama en azından kutladım o hatırlamadı bile. Bi kutlu olsun dese çok sevinirdim
12.haftada zaten doktor sölüyor cnm yani yüzde 70-80diyor yani çoğu doktor.nub nasıl bişeymiş acaba gerçi doktor bizim cünsiyeti söyledi ama yinede bende bakmak isterdim:)kızlar bu nub çıkıntısını duydunuz mu 12. haftada olanlar ultrason görüntünüzden cinsiyetini anlayabiliyor musunuz.
Canım benimde yorumlarmısın doktor büyük ihtimal ne oldugunu söyledi ,senin yorumun nedir?bu ense kalınlığı ölçümü sırasında verdi.12.hafta.şimdiden teşekkür ederimNub teorisi başlığına atsan aslında fotoyu orada yorum yapan çok olur
Sana calcimax ı neden verdi onda mı yazıyor böbrek taşıyla ilgili? Ya bende böbrek taşı ameliyatı oldum 2 sene evvel, korkulu rüyam o stent filan. Benim de önceki gebelikte tansiyon sorunum olduğu için doktor calcimax verdi böbrek taşı yapar mı diye sorunca gün aşırı iç o zaman ama muhakak iç tansiyon da riskli bir durum çünkü dedi. Afedersin iki ucu b.klu değnekve itiraf edeyim bulantılar yüzünden çok az içtim onu şuana kadar
Evet aynı şeyi ben de düşündüm, sonuçta gereksiz fazladan vitamin almak da iyi değil.Coledanı neden vermiş anlamadım calcimax-D de zaten var vitamin d
Salı günü kontrolden sonra attım ya ben aynı dediğin gibi yatıyordu canım görmüş müydün ben de tahmin istiyorum :)Tühh hiç yok mu tam haliyle yatar gibi pozisyonda çektiği
Bebeğin ne kadarlık canımBen senden duyuyorum bunu ve üzüldüm şuanda, çünkü kimi görsem bıraktı dedi. Benimde biraz işime geldi galiba çünkü çok zorlanıyorum hem gebelik hem bebiş, uyku hali aşırı acıkma halsizlik kızımın sürekli emmek istemesi, bıraktırınca çok rahatladım. Yemesi de iyi ama işte ben dayanamadım artık. İnşallah bir sorun olmazkızıma haksızlık etmiş olmak beni üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?