2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar gündüz pek bakamıyorum, gece de böyle kızım uyandıkça uykum kaçtıkça bakıyorum arada.

ilk gebelikte takibimi yapan hocanın özel randevuları 2 kasıma kadar doluymuş, ikili test için özel muayeneye gidicem artık, randevu bulursam cuma gitmeyi planlıyoruz bakalım. O doktora da herkes iyi diyor, ben sadece bir kez gitmiştim.

İlaçlarla ilgili de ameliyatımı ve takibimi yapan üroloji doktoru ile görüşcem cuma günü il merkezine gittiğimizde.
Dün kızıma yoğurt yedirirken canım çekti iki kaşık tadına baktım ve gece boyu mahvoldum yine.

ShinSeGi sana ameliyattan sonra çocuk düşünmeden önce bizimle mutlaka görüş dediler mi?
Benim sıkıntılar gebelikten başlayınca ta o zaman üroloji doktorum ikinci kez gebelik düşündüğünde mutlaka bizimle görüş biz olur vermeden çocuk yapma demişti, ameliyat sonrası da belli aralıklarla bir yıl boyunca kontrolüm vardı.
En son bir yıllık kontrole gittiğimde her şey temizdi çok şükür, sonra biz hemen ikinci bebeği yaptık

İnşallah bu gebeliğim ve sonrası rahat geçer. İlkinde bebeğim üç aylık olana kadar doğru düzgün kucağıma alıp sevemedim bile bu sıkıntlardan, çok zor ve yalnız zamanlar geçirdik eşimle, eşim bir bana bir bebeğe bakmaktan çökmüştü.
ben sürekli ağlıyordum, bir çocuk doğurdum bakamıyorum diyordum.

Benim taşlardan dolayı vücuduma enfeksiyon yayıldı, iki günde bir 40 derece ateşle acile gidiyordum, ameliyattan sonra da daha kötü oldum, doktor “taşların enfeksiyon taşı, ameliyattan sonra vücuduna yayıldı enfeksiyon” dedi acil yatış verdiler, üç günlük antibiyotik baskısına rağmen crp 205 binle yattım, idrarda lökosit 1170 çıktı yatış verildiği gün. Doktor “allahtan gençsin vücudun kaldırıyor, çok ağır bir enfeksiyon geçiriyorsun” dedi. Zaten sekiz gün de çok ağır antibiyotik tedavisi aldım, zor zamanlardı ama geçti çok şükür, Allah kimseye yaşatmasın

Göbeğin altındaki nokta gibi çıkıntı cinsiyeti açıkça belli ediyormuş eşime göre. kime söylesem gülüyor
Nokta gibi sıkıntı mi o nasıl bişey benım göbek deliğimin altında çukurumsu sanki
Nub teorisi kesin sonuç veriyor sanırım benim şu ana kadar baktıklarım kendim de dahil şaşmadı
O zaman 8 gün sonra gideceğim bende isterin

Günaydın herkese Şimdi biz doldurduğumuz haftayı mi söyleyeceğiz girdiğimiz haftayı mi.Uygulamalar farklı söylüyor doktor farklı söylüyor sanki bilemedim ben de
Canım bitirdiğin haftayı söyliceksin misal uygulama seni 10+3 ken 11. Haftada gösterir 10. Haftayı bitirip 11 den 3 gün aldığın için ama doğrusu bitirdiğini söylemek yaş gibi aynı

Covid baya değişik bir şey kızlar o yüzden kaygılarınızı aşırı yükseltip yoğun stres yaratmayın kendinize derim, ailemden 16 kişi pozitif oldu annem babam kardeşlerim, amcamı kaybettik bu sebeple.. Yakın temasta olmama rağmen ben ve eşime 80 küsür yaşında dedeme ve bazılarımıza bir şey olmadı "değişik" dememdeki kasıt bu tamamen bağışıklık ve bünyenizle alakalı tuhaf bir şey. Hastanedede çalıştığım için artık o kadar alıştım ki sanki hep böyleydi ve yaşamaya devam ediyomuşuz gibi geliyo.. Bildiğim kadarıylada hamilelikte geçirildiğinde bebeğe bir geçişi olmuyor, ydyb çalışanıyım çünkü anneleri covid geçirip atlatan bebeklerden tedbir amaçlı sürüntü alınıyor ve onlarda bir şey çıkmıyor. TUHAF İŞTE..

Canım bitirdiğin haftayı söyliceksin misal uygulama seni 10+3 ken 11. Haftada gösterir 10. Haftayı bitirip 11 den 3 gün aldığın için ama doğrusu bitirdiğini söylemek yaş gibi aynı
Anladım canım evet uygulama direkt 10 haftalıkken 11. Haftadasınız diyor. Doktor bulunduğun haftayı söylüyor

Hadi hayirlisi cano. Sag salim dogsunda kiz erkek fark etmez. Ilk bebisinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…