- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.521
Ben de kullanıyorum o saatlerden. Sürekli bugün hareketsiz kaldın, biraz hareket et, son zamanlarda çok yavaşsın gibi uyarılar yapıp canımı sıkıyor diye takmıyorum bu araBu akıllı bilekliklerden aldım tansiyonunu nabzını adım sayısını falan ölçüyor hamileler için çok iyi tavsiye ederim
Evet canım allah tamamına erdirirse inşallah ilk bebeğimizHadi hayirlisi cano. Sag salim dogsunda kiz erkek fark etmez. Ilk bebisinmi?
Yok benim göbeğimin altındaki değilNokta gibi sıkıntı mi o nasıl bişey benım göbek deliğimin altında çukurumsu sanki
O zaman 8 gün sonra gideceğim bende isterin
Yaa bir de uyarı mi yapıyorBen de kullanıyorum o saatlerden. Sürekli bugün hareketsiz kaldın, biraz hareket et, son zamanlarda çok yavaşsın gibi uyarılar yapıp canımı sıkıyor diye takmıyorum bu ara
belirtilrin neydiSelamlar herkese
doktora gittik bugün, yavru kuşum 6 cm olmuş, ense kalınlığı burun kemiği vs her şey normal, balık gibi hareket ediyorikili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkacak sonucu.
2 hafta önce erkek olabilir demişti, bugün de kız olabilir dedikafalar baya bi karışık.
Yok analize filan gitmedi doktor hiç öyle bişey demedi zaten benim taşım küçüktü de idrar kanalı çok dar olduğu için mecburen operasyonla alındı. Belki de taş küçük diye doktor önemsemedi. Badem de harika bir kalsiyum kaynağı bol bol badem tüketebilirsin. Tabi doktoruna danış. Bebekle ameliyat süreci çok zor olmuştur kıyamamBenim gebelikte laktoz intoleransı oluyor, süt yoğurt vs tüketemediğim için verdi canım, daha önce hiç bu tarz bir takviye kullanmadım.
Bunun içinde böbrek taşı kalsiyum kaynaklıysa kullanılmamalı yazıyor, diğerlerinde böbrek veya idrar yolu taşı rahatsızlığı varsa kullanılmamalı yazıyor, ben ameliyatımı ve takibimi yapan doktorla görüşmeden kullanmicam.
Sen taşını analize göndermiş miydin ameliyat sonrası?
Bana taşı verdiler, istersen analize gönder ona göre beslenme planı oluşturulsun dedi doktor ama ben ameliyattan bir hafta sonra tekrar hastaneye yattım sekiz gün, sonra toparlanma süreci bebekle ilgilen derken arada kaynadı gitti, bebeğim 50 günlükken ameliyat olmuştum.
Canım kıyamam gerçekten çok zorShinSeGi sana ameliyattan sonra çocuk düşünmeden önce bizimle mutlaka görüş dediler mi?
Benim sıkıntılar gebelikten başlayınca ta o zaman üroloji doktorum ikinci kez gebelik düşündüğünde mutlaka bizimle görüş biz olur vermeden çocuk yapma demişti, ameliyat sonrası da belli aralıklarla bir yıl boyunca kontrolüm vardı.
En son bir yıllık kontrole gittiğimde her şey temizdi çok şükür, sonra biz hemen ikinci bebeği yaptık
İnşallah bu gebeliğim ve sonrası rahat geçer. İlkinde bebeğim üç aylık olana kadar doğru düzgün kucağıma alıp sevemedim bile bu sıkıntlardan, çok zor ve yalnız zamanlar geçirdik eşimle, eşim bir bana bir bebeğe bakmaktan çökmüştü.
ben sürekli ağlıyordum, bir çocuk doğurdum bakamıyorum diyordum.
Benim taşlardan dolayı vücuduma enfeksiyon yayıldı, iki günde bir 40 derece ateşle acile gidiyordum, ameliyattan sonra da daha kötü oldum, doktor “taşların enfeksiyon taşı, ameliyattan sonra vücuduna yayıldı enfeksiyon” dedi acil yatış verdiler, üç günlük antibiyotik baskısına rağmen crp 205 binle yattım, idrarda lökosit 1170 çıktı yatış verildiği gün. Doktor “allahtan gençsin vücudun kaldırıyor, çok ağır bir enfeksiyon geçiriyorsun” dedi. Zaten sekiz gün de çok ağır antibiyotik tedavisi aldım, zor zamanlardı ama geçti çok şükür, Allah kimseye yaşatmasın
Selamlar herkese
doktora gittik bugün, yavru kuşum 6 cm olmuş, ense kalınlığı burun kemiği vs her şey normal, balık gibi hareket ediyorikili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkacak sonucu.
2 hafta önce erkek olabilir demişti, bugün de kız olabilir dedikafalar baya bi karışık.
Çok şükür iyi olmasına çok sevindim canımmmmSelamlar herkese
Teşekkür ederimÇok şükür iyi olmasına çok sevindim canımmmmsonucun da iyi çıkar inşallah diğer randevuyu ne zamana verdi
Ya ben ikili yaptırmadım doktorum gerek görmedi sanırım o yüzden 1 ay sonra beni çağırdıTeşekkür ederim
sonuç için haftaya çağırdı ama başka bir şey demedi, heralde haftaya söyleyecek sonraki randevuyu.
Muhtemelen beni de o civarlarda çağırır.Ya ben ikili yaptırmadım doktorum gerek görmedi sanırım o yüzden 1 ay sonra beni çağırdı16 kasıma kadar beklicem tutcam kendimi çünkü artık hep ayda bi görüşcez dedi kendimi alıştırmam lazımmm Nası olacaksa
Benim son bir kaç gündür göbeğim baya çıktı. Eskisi gibi gaz mı değil mi anlayamıyorum da ama kalıcı olarak büyüdü gibiMuhtemelen beni de o civarlarda çağırır.
artık göbeğimizin büyümesiyle idare edeceğiz
bu arada ben göbekleri çok merak ediyorum ya, özelden bari yollasak birbirimize, kıyas yapma şansımız olur
Ben oksopar 0.6 kullanıyorum, şimdiye dek sorun olmadı temin etmek ama bunu bende duydum, koronanın ilk zamanları mart-nisan gibi baya piyasada bulunamıyormuş.Bende kullanıyorum iğne ve doktorum zor bulunuyor corono virüs tedavisinde kullanıldıgı için demişti
Süper haber kocaman olmuş küçük balıkSelamlar herkese
Kız ben zaten normalde de hafif göbekliydim şimdi de göbek mi bebek mi tam anlayamıyorumMuhtemelen beni de o civarlarda çağırır.
artık göbeğimizin büyümesiyle idare edeceğiz
bu arada ben göbekleri çok merak ediyorum ya, özelden bari yollasak birbirimize, kıyas yapma şansımız olur
16 ya ne kaldı canım sunun şurasındaSüper haber kocaman olmuş küçük balıkben eski fotolara baktım 13. Haftada minicik bir karnım var 16da fln bariz belli olmuş.
Benimde tup bebekten bir kaybım var canım kalbi durdu9+6 haftalık kurtaj olmustum banada Dr ilk gebelikte olabılır dediler onemsenmedı bende senin gıbı test yaptırdım pıhtılaşma cıktı sımdı 10+1deyım sukur pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum gunluk bir dozkızlar baya zorlu süreçler yaşadım kamile kalamazsın fsh yüksek dedi hemen aşılama yaptılar tutmadı arkasında hemen diğer ay kendiliğimden hamile kaldım ve 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı geçen sene aralık ayında düşük yapmıştım yaklaşık 1 yıl geçti şimdi çok şükür hamile kaldım. çok zorlu yollardan geçtik olmuyor tüp bebek yapalım noktasındaydık hatta doktorumuz 3 ay vitamin takviyesi verdi olmazsa gelin eylül adetiyle tüp bebeğe başlayalım demişti. Rabbime şükürler olsun ki eylülde hamile olduğumu öğrendim.
Sonrasında aklıma takıldı ve özeldeki doktoruma dna mıza bakılan bir test istedim o testleri devlet hastanesi 3 düşükten sonra yapıyor aklımda soru işareti kalmasın bu da düşükle sonuçlanırsa diye çok korktum iyiki yaptırmışım.Çünkü sonucumda kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bunun için 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiği söylendi şimdi başladım kullanmaya rabbim yeter ki sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin de kullanmaya razıyım o bambaşka birşey benim gibi olan kullanan arkadaşlar var mı aramızda biraz içimi döktüm kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?