- 13 Nisan 2020
- 2.915
- 5.508
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.541
Keşke 15-20 dk lık mesafe olsaydı aramızda bin km ye yakın mesafe varYarın annemin evinden kendi evime geçiyorum. 1 aydır annemde kalıyoruz o kadar alıştım ki aynı şehirde hatta 15-20 dklık mesafede olmasına rağmen aşırı duygusallaştım şimdiden.Ailesi uzakta olanları, özleyenleri çok iyi anlıyorum.
İstanbulda mı yaşıyorsun eşin nerde çalışıyor canım benim eşimde polis gurbetçiyiz burda belki yakınızdırKeşke 15-20 dk lık mesafe olsaydı aramızda bin km ye yakın mesafe varannemi babamı kardeşimi çok özlüyorum
Senin çok daha zormuş canım ama hayat şartları mecbur bırakıyor bazenKeşke 15-20 dk lık mesafe olsaydı aramızda bin km ye yakın mesafe varannemi babamı kardeşimi çok özlüyorum
benim ailemle aramda 250 km var, 3-3,5 saat sürüyor yolumuz, ayda bir kez görüşüyoruz aşağı yukarı.Yarın annemin evinden kendi evime geçiyorum. 1 aydır annemde kalıyoruz o kadar alıştım ki aynı şehirde hatta 15-20 dklık mesafede olmasına rağmen aşırı duygusallaştım şimdiden.Ailesi uzakta olanları, özleyenleri çok iyi anlıyorum.
amin canım ama bana 0.8 lik verdi oda piyasada yokmuş 0.4 lükten günlük iki tane vuruluyorum ve her vuruluşta çok fazla ağlıyorum resmen çok canım acıyor sende de böyle oluyor mu ben eşime koldan vurdurtuyorumBenimde tup bebekten bir kaybım var canım kalbi durdu9+6 haftalık kurtaj olmustum banada Dr ilk gebelikte olabılır dediler onemsenmedı bende senin gıbı test yaptırdım pıhtılaşma cıktı sımdı 10+1deyım sukur pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum gunluk bir doz
Rabbım ınsallah hepımızıjn evladını korusun
Belki üniversite döneminden falan alışmışsındır uzak kalmaya bence biraz da duygusallıktan çok alışma meselesi. Bir de çalışınca iş güç derken pek fırsat kalmıyordurbenim ailemle aramda 250 km var, 3-3,5 saat sürüyor yolumuz, ayda bir kez görüşüyoruz aşağı yukarı.
ama deli gibi özlemiyorum açıkçası, hatta çok özlerim zannediyordum evden ayrılmadan önce, düşündüğüm gibi olmadı, o kadar da duygusal bi insan değilmişim
Hangi mutasyonları taşıyorsunuz? Göbek bölgesi daha yağlı olduğu için göbekten daha kolay oluyoramin canım ama bana 0.8 lik verdi oda piyasada yokmuş 0.4 lükten günlük iki tane vuruluyorum ve her vuruluşta çok fazla ağlıyorum resmen çok canım acıyor sende de böyle oluyor mu ben eşime koldan vurdurtuyorum
Evet 2 yıl ailemden ayrı yaşadım ama her hafta gidiyordum yanlarına, belki faydası olmuştur.Belki üniversite döneminden falan alışmışsındır uzak kalmaya bence biraz da duygusallıktan çok alışma meselesi. Bir de çalışınca iş güç derken pek fırsat kalmıyordur
benim ailemle aramda 5 saatlik yol var biz yılda 1 kez zor gidiyoruz nerdeyse insan bazen yalnız hissediyor kendini melela doğum yapsam kayınvalidem değil annem 40 gün kalsın isterim yanımda ama gelse o kadar kalamaz bile hatta doğumdan sonra çocuğu kimseye emanet edemeyeceğim için mecbur işten de ayrılacağım işte tam böyle zamanlarda keşke yakınımda olsaydı diye düşünüyorsunbenim ailemle aramda 250 km var, 3-3,5 saat sürüyor yolumuz, ayda bir kez görüşüyoruz aşağı yukarı.
ama deli gibi özlemiyorum açıkçası, hatta çok özlerim zannediyordum evden ayrılmadan önce, düşündüğüm gibi olmadı, o kadar da duygusal bi insan değilmişim
MTHFR C677T olan HETEROZİGOTHangi mutasyonları taşıyorsunuz? Göbek bölgesi daha yağlı olduğu için göbekten daha kolay oluyor
benim ailem de çok geliyor yanıma, sağolsunlar.benim ailemle aramda 5 saatlik yol var biz yılda 1 kez zor gidiyoruz nerdeyse insan bazen yalnız hissediyor kendini melela doğum yapsam kayınvalidem değil annem 40 gün kalsın isterim yanımda ama gelse o kadar kalamaz bile hatta doğumdan sonra çocuğu kimseye emanet edemeyeceğim için mecbur işten de ayrılacağım işte tam böyle zamanlarda keşke yakınımda olsaydı diye düşünüyorsun
Yok canım tatvandayiz şark görevindeyiz eşimle ailem Mersin’de siz nerdesinizİstanbulda mı yaşıyorsun eşin nerde çalışıyor canım benim eşimde polis gurbetçiyiz burda belki yakınızdır
Aynen kesinlikle katılıyorum yani resmen can atıyorum gitmek için ama çok zor anca doğuma gelebiliriz diyorlar uzak olunca ben de erkek kardeşimi çağırdım o da öğretmen çalışıyor bakalım izin alabilirse gelcek ama tabi hemen değil 15 tatildeSenin çok daha zormuş canım ama hayat şartları mecbur bırakıyor bazenevlendikten sonra insan ailesine daha da düşkün oluyor sanırım, aynı evin içinde yaşarken anlamıyoruz.
677 heterozigot polimorfizm toplumun yarısında var zaten ayrıca pıhtılaşmayla değil daha çok folik asit metabolizmasıyla ilgilidir. O yüzden mutasyon değil polimorfizm olarak geçer. Her yiğidin bir yogurt yiyişi var demek ben kaslı yapıdayım bacak kol çok daha fazla yakıyor bana da özellikle göbekten daha rahat yapabilecğeimi söyledi doktorlar. Ayrıca bu iğneler subkutan bebeğe kadar çok mesafe var. Karar merci olan doktorum da bir çıktı verdi bundan çoğalt yaptığın bölgeyi işaretle böylece her 40 günde bir aynı yere iğne gelir dedi.MTHFR C677T olan HETEROZİGOT
PAI 4G/4G
bunları gösterdi bunlar pıhtılaşmaya yakınlığınız olduğunu gösterir dedi ancak göbekten vurmayı pek tavsiye etmiyoruz dediler bebekten dolayı
aynen öyle ya malesef keşke hep yanımızda olabilselerbenim ailem de çok geliyor yanıma, sağolsunlar.
şimdi doğumda inşallah 40 gün kalacak annem, sonra benim doğum iznim bitince de bakacak 2 yaşına kadar falan.
maalesef herkes aynı şartlara sahip değil, ben de isterdim ki mesela annem hep yanımda olsun, çocuğumu hiç kreşe göndermeyeyim...
bana hiç böyle detaylı bilgi verilmedi ya ne yapacağımı şaşırdım her vurulduğumda ağlıyorum inan ki677 heterozigot polimorfizm toplumun yarısında var zaten ayrıca pıhtılaşmayla değil daha çok folik asit metabolizmasıyla ilgilidir. O yüzden mutasyon değil polimorfizm olarak geçer. Her yiğidin bir yogurt yiyişi var demek ben kaslı yapıdayım bacak kol çok daha fazla yakıyor bana da özellikle göbekten daha rahat yapabilecğeimi söyledi doktorlar. Ayrıca bu iğneler subkutan bebeğe kadar çok mesafe var. Karar merci olan doktorum da bir çıktı verdi bundan çoğalt yaptığın bölgeyi işaretle böylece her 40 günde bir aynı yere iğne gelir dedi.
AhahahBen de şimdi çıktım arkadaşlar. Her şey normalmiş çok şükürense kalınlığı, burun kemiği, damarları hepsini inceledi bir de kan verdim bir hafta sonra sonuç çıkacak. İnanılmaz hareketliydi elleri kolları hiç durmadı hatta bir süre ara verdik sonra tekrar devam etti doktor. Bu durumda nifty test asla önermem çünkü gereksiz diyor yine aklım karıştı. Şunu da söyledi biz firmalarla anlaşmalıyız siz yaptırdığınız test için ben komisyon alacağım ama ahlaki gelmiyor bana tabi yine karar sizin ama hiç bir risk görmedim en ufak bir şey görsem yaptırın içiniz rahat etsin derdim dedi. Bir hafta sonra sonucu aldığımda karar vereceğim sanırım. Bu arada eşim cinsiyetini gördüğünü iddia ediyor erkekmiş doktorsa o cinsiyet değil bacağı diyor ama ısrarla savunuyor gördüğünü size de göstereyim fotoğrafını
Karnım büyümedi, kilo da almadım henüz ama akşamları çok şişiyor karnım, ekstra gaz oluyor. Sabahları yine düzleşiyor.Karnınız büyüdü mü kızlar benim bazen çok büyük görünüyo bazen hiç yokmuş gibi bugün dümdüz karnım moralim bozuldu bişey mi var diye
Doktoruma sormuştum bu durumları, 12 tane covid olan gebem oldu ama sıkıntı olmadı dedi, içini rahat tut sıkıntı olmaz inşallah.Kızlar, bu korona belasıyla ilgili çok kaygılıyım ben. Hepimiz öyleyiz biliyorum ama, eşim sürekli dışarıda, toplantılarda, çalışıyor tabi, çok korkuyorum. Apartman görevlimizde de çıktı, onu duyunca iyice bir moralim bozuldu. Hiç duyan eden var mı, hamilelikte allah korusun bu virüs bulaşsa tedavisi nasıl oluyor, verilen ilaçlar bebeğe zarar olmaz mı? Nasıl geçicek bizin bu sürecimiz
Ağlayacak kadar da değil aslında acaba ağrı eşiğin düşük olabilir mi? Ben bir süredir bu konularla ilgili yayınları okuduğum için yaladım yuttum desem abartmam.bana hiç böyle detaylı bilgi verilmedi ya ne yapacağımı şaşırdım her vurulduğumda ağlıyorum inan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?