2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ağlayacak kadar da değil aslında acaba ağrı eşiğin düşük olabilir mi? Ben bir süredir bu konularla ilgili yayınları okuduğum için yaladım yuttum desem abartmam.
canım gerçekten ilacı verirken çok ağrım oluyor inan dün akşam baya baya çocuk gibi ağladım normalde ağrı eşiğim düşük değildir ama nie böyle oldu bilemiyorum

Bir de göbeği denemelisin çok daha konforlu.
2 kasımda muayenem var bi soruyum o halde doktora çünkü böyle çok zorluyor beni böyle giderse 9 ay işkence olur resmen ben ağlıyorum acıdan yazık eşimde dayanımıyor bide canım sen normal birşeymiş gibi söyledin peki neden bu kadar yüksek doz vermiş olabilir iğneyi oda çok kafamı karıştırdı

şöyle iki parmağının arasına sıkıştırıp öyle mi veriyorsun ilacı? öyle yapınca pek can yakmıyor aslında.
canım koldan yapıyor eşim ben kendime yapamıyorum oda sıkıyor yavaş yavaş ilacı veriyor ama ben böyle bir ağrı yaşamdım resmen aceba yanlış yere mi vuruyor diye de düşünmüyor değilim

Ben de mersinden ayrılmış bi gurbetçiyim Ankaradayız, üniversiteye geldim kaldım burda maalesef, eşim de işim de burada. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla mersine gideriz.
Eşim de Ankaralı canım Ankara Mersin yine yakın 6 saat burası 12-13 saat

Dozun için bir yorum yapamam dogru olmaz. Mutlaka doktorun durumunu bilip ona göre vermiş olmalı.

Hamileyken saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz, az önce annemden baya bi fırça yedim de
bende kestiriyim diye düşünmüştüm sonra arkadaşlar kızdı doğurduktan sonra kes iyi olmaz dediler bende nie diye sorduğumda hurafe bir inanış var hamileyken saçını kestiğinde çocuğun ömrünü kısaltırsın tarzında bişey söylediler bana da çok garip geldi ben bu kadar biliyorum

Bende heterezigot çıktı üç genimde doktor 0.4luk 67 kiloya yeter dedi canım ilk vuruldugumda benimde çok aşırı yanmam oliyirdu suan vücudum alıştı artık ilaç aşırı yakmıyor seninde eğer yeni başladı isen vücut alışır yanman azalır insallah

Bende aynısını yedim ama bir kaç gün önce kestirdim ve aşırı rahatladım Biraz batıl bir inanış

Ben de kestirmek istiyorum çevremde herkes tepkili. Ama 9 ay bu saçımla geçmez. En son 10 ay önce kestirdim
valla koydum kafama kimseyi dinlemem, bu akşam kestiriyorum, tamamen batıl bi inanış olduğunu düşünüyorum ben de.

Ayrıca her doktorun hastasını görmesi farklı belki senin genler ona göre doz verilmiştir benimki için yeterli dendi ama tabi ilerleyen dönemlerde artar mı bilemiycem sen doktorunu dinle kafan karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…