2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
canım gerçekten ilacı verirken çok ağrım oluyor inan dün akşam baya baya çocuk gibi ağladım normalde ağrı eşiğim düşük değildir ama nie böyle oldu bilemiyorum
Ben de önceki gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullandım. Aksine bana da doktorlar hep en kolay göbekten yaparsın dediler. Göbeğim de biraz yağlıdır yağlı katmana yaptım hep elbet acıdığı zamanlar da oldu ama ağlayacak kadar değil. Bir de kendim deneyerek yapıyordum bazı noktalara daha iğne değdiği an çok acıyordu oralara yaparsam kesin çok acıyıp kanayığ morarıyordu o yüzden öyle hissettiğim bölgelere yapmadım en az acıyan noktayı aradım iğneyi batırmadan sadece düreterek. Göbekten yapmak son haftalar çok zorlaştı göbek çok gerilediği için o zaman doktor istersen bacağından yap dedi ama o daha çok canımı yaktı. Sözün özü doğuma kadar göbekten yaptım hiç bir zararı olmadı, zaten ufacık iğne bebeğe ulaşması imkansız

Kiloya göre ayarlıyorlar 0 8 olup nası 04 kullanıyosun yqda neden 06 degil kol cok acıtıyor göbekden deneyin

İnşallah canım ya bi an allahım 9 ay ne yapacağım ben diye düşünmüştüm peki sen koldan mı yapıyorsun

anladım canım teşekkür ederim bilgin için bana biraz baştan savma yapıp hastaneden gönderdiler herhalde çünkü sağlık ocağında veya eczanede yaptırıp öğrenebilirsiniz dedi ilkini özel hastaneye gidip yaptırdım oda koldan yapmayı gösterdi bacaktan olmaz dedi göbeğide çok önermiyoruz dedi ve öylece kaldı 2 kasımda doktoruma randevum var o zman sormam gerekecek çünkü dayanılmaz oluyor resmen

Ayrıca her doktorun hastasını görmesi farklı belki senin genler ona göre doz verilmiştir benimki için yeterli dendi ama tabi ilerleyen dönemlerde artar mı bilemiycem sen doktorunu dinle kafan karışmasın
tamam canım çok sağol biz şimdi bir daha hamile kalsak yine mi vurulmak zorundayız

Canım bende kullanıyorum 0,4 lük 2. Bebeğim bu ilkindede kullanmıştım ilkinde hiç acı hissetmiyordum baya bi zaman göbekten yaptım sonra kola geçmiştik çok az acı hissediyordum ama bu hamileliğimde benimde okadar çok canım acıyorki göbekten kendim yapamıyorum eşime koldan yaptırıyorum. Arkadaşların dediği gibi ama göbek çok daha rahat ordan kendin yapmayı dene bence hatta youtube ta video var göbekten kan sulandırı diye yaz ben ordan izlemiştim biz kolumun arka kısmından kassız yerden yapıyoruz siz nerden yapıyorsunuz

bizde ordan yapıyoruz canım arka kısmı sıkıyor eşim ordan yapıyor birincisini yaptıktan sonra ikinciyi de yapıyor arkasına kolum şimdiden delik deşik oldu 9 aya hiç yer kalmaz böyle koldan devam edersek

Youtube bu konuda derya deniz o kadar çok gösteren açıklama yapan videolar var ki. Bir ara gözatmalısın

ne bilim cesaret edemedim bakıp yapmaya yanlış yere vurursam bi sıkıntı olursa diye korktum hep siz ilacı yavaş yavaş veriyorsunuz demi
İlk başlarda yavaş veriyordım şiödi alıştım hızlı veriyorum. Önceden ben iğne yaparken telefon çalar da dikkatimi dağıtırsa diye sessize alırdım şimdi telefon görüşmelerimi yaparken iğne saatim gelmişse bir yandan konuşup bir yandan iğnemi yapıveriyorum

alışıyoruz zamanla herhalde benim bugün 3. günüm bakalım sabah yaptım bide akşam eve gidince yapcam bakalım inşallah dünkü kadar ağrımaz

tamam canım çok sağol biz şimdi bir daha hamile kalsak yine mi vurulmak zorundayız
Genetik oldugu için her bebekte yapılacak diye biliyorum ama tecrübeli degılım canım ilk bebegım olacak Rabbım nasip ederse
Bende göbekten vuruyorum arada kola gecıyorum yani biraz kafama göre takılıyorum eşim evde olursa koldan kendim teksem göbekten yapıyorum

Keşke 15-20 dk lık mesafe olsaydı aramızda bin km ye yakın mesafe var annemi babamı kardeşimi çok özlüyorum
Benim aramdada bi kac gun sonra okyanuskar olacak taa los angelesta olcaklar ve 6 ay goremicem sinirlerim cok bozuk (((( tez zamanda hepimiz kavusuruz insallah

canım koldan yapıyor eşim ben kendime yapamıyorum oda sıkıyor yavaş yavaş ilacı veriyor ama ben böyle bir ağrı yaşamdım resmen aceba yanlış yere mi vuruyor diye de düşünmüyor değilim
Merhaba c oncelikle xok gecmis olsun pihtilasma sorununu hangi testle anladin acaba ben cok uzuluyorum insanlara bu testler onceden yapilmiyor sonra kayiplarla travma yasatiliyor keske en basinda.hepimize yapsalar bende bi genden heterozigot tasiyici ciktim ama doktor vermedi ilac

Kızlar merhaba. Bulantı için prilam kullanıyordum fayda etmedi malesef. Doktorda zofran 4mg verdi. Kullanan var mı aranızda. Ac karna mi alacağım tok mu doktor söylemedi. Telefonla haberleşmiştik. Sormak da Aklıma gelmemiş kullananlar belki biliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…