2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
valla koydum kafama kimseyi dinlemem, bu akşam kestiriyorum, tamamen batıl bi inanış olduğunu düşünüyorum ben de.
Benim sacimi iki gun once esim kesti cokta guzel oldu bu batil inanclar ve bilimsel hic bi gerekcesi olmayan gorusler beni sadece guldurdu bu surecte kestir cnm rahat ediceksen insan bi ferahliyo sanki :)

Kizlar bugun acibadem hastanesinden doktorun asistani aradi yarin ki randevuya gelicek miyim diye. Bende ikili test ucretini sordum 1251 tl dedi. Allahtan saglik sigortasi var yuzde 20 uzerinden provizyon alicakmis ama kesin sigortajlnin gecip gecmedigini de soylemiyor. Umarim gecer yoksa kan tahlilini gider baska bir yerde yaptiririm bu nedir ya

Merhaba doktorunuz kim? Bende Altunizade ye gidiyorum yarın da kontrolüm var. Poliçe limitim bitti ama indirim alıyorum hala muayene uyguna geliyor ama tahliller gerçekten çok pahalı. İkilinin de böyle olacağını tahmin ediyordum. Bende başka hastanede yaptırırım. Çok pahalı gerçekten.

Ya benim hastanem 65 TL aldı ikili için
Neden bu kadar abartıyor bazı hastaneler bu işi.

Ne kadar sigortan da olsa limiti doldurursun bu gidişle doğuma limitin kalmaz. Bence de başka yerde yaptır

Ben Kozyatagi subesine gidiyorum Basak Baksu doktorum memnunum cok aslinda benim policem de limitsiz yaziyor ama yuzde 20 katilim payi var muayene 500 u e yakindi profesor farki oluyordu 95 oduyordum. Tahliller gercekten cok pahali, eger sigorta kapsamiyorsa detayli Basak Hanima baktirir tahlili de baska yerde yaptiririm bende

Ya benim hastanem 65 TL aldı ikili için
Neden bu kadar abartıyor bazı hastaneler bu işi.

Cook iyiymis ya Istanbulda bence genel anlamda daha pahali her sey bakalim yarin sigorta gecmiyorsa ben yine Centeal Hospital e giderim orasi ucte dortte biri nerdeyse fiyat olarak

Ne kadar sigortan da olsa limiti doldurursun bu gidişle doğuma limitin kalmaz. Bence de başka yerde yaptır

Ya bende limitsiz diyor acaba dolduruyor muyum ben suan ayakta, laboratuvar limitsiz diyor ama bilemedim suana kadar doldurmus olmam lazimdi aslinda o zaman

Eklentiler

• SmartSelect_20201022-191738_senCard.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 52
Ya bende limitsiz diyor acaba dolduruyor muyum ben suan ayakta, laboratuvar limitsiz diyor ama bilemedim suana kadar doldurmus olmam lazimdi aslinda o zaman
Benim de acıbadem sigorta var ama benim yatan hasta teminatı sadece indirimlerden yararlanıyorum. Ayaktan hasta teminatı bu kadın doğum testlerini karşılamıyor olabilir istersen bir sigorta yetkilisiyle görüş. Bana da ataşehir memorial 1345 dedi ikili tarama için
Gereksiz pahalılar

Memorial daha pahaliymis, gercekten cok fazla ya ben en iyisi bir sencard musteri hizmetlerini ariyim. Genel saglik sigortasi yaptirdik diyor esim, tamamlayici degil karsilayacak diyor ama yine de icim rahat etmedi bir ariyim

Memorial daha pahaliymis, gercekten cok fazla ya ben en iyisi bir sencard musteri hizmetlerini ariyim. Genel saglik sigortasi yaptirdik diyor esim, tamamlayici degil karsilayacak diyor ama yine de icim rahat etmedi bir ariyim
İnşallah karşılıyordur bakalım benimkine de indirim ne kadar çıkacak..

Son düzenleme:
İnşallah karşılıyordur bakalım benimkine de indirim ne kadar çıkacak.. 28 ekimde randevum.

Ben yarin haber veririmm zaten doktorum illa burada yaptir demiyor saglik sigortan yoksa testlerini baska yerde yaptir diyor gercekten iyi biri. Olmadi bir sonraki randevu da sonucunu ona gosteririm ya da whatsappdan atarim. Oyle de yapabiliriz insallah size de makul bir fiyat cikar

Ya ben doğumu istanbulda düşünüyorum ama vaz mı geçsem acaba

Haha Central Hospital i dusunur musunuz bilmiyorum ama kozyataginda ben orada dahiliyede sirada beklerken, hastane muhasebesini dinliyordum. Hemen dahiliyenin yaninda odasi Normal dogum 3500 sezeryan 5000 demisti yilbasinda yuzde 10 20 artabilir demisti. Hani bizde 6 ay dogum teminati icin beklemesek gecerli olmasa kesin dusunurdum

Çok teşekkür ederim :) buarada doğum teminatı diye yazmışsınız az önce. Ben ayaktan hasta teminatı sanmıştım. Bu durumda zaten sizin karşılıyor olması lazım. Yarın herşey istediğiniz gibi gider umarım

Insallah evet evet 6 ay bekledik dogum teminati olsun diye

Ikili test rakamlarinda soklardayim.
Nifty yaptirmak daha iyi gibi cunku
Uclu dortlusu de var. Bi defa nifty 2500 verirsin bi daha taramalarla ugrasmassin. Ozel hastanede yaptrmkstm gecen yil 130 tl idi, ismi duyulan ozeller bunu firsata cevirmis sanki.

Evet haklisiniz bende simdi sencard i aradim dogum teminatindan degil de bu test gebelik rutin kontrol teminatindan provizyon aliniyormus o da zaten 2.700 tl ydi yarisi gidiyor baska boyle test var mi hamilelikte yapilmasi gereken eger daha cok test varsa ben baska bir yer arastiriyim. Bir de kizlar central hospitali aradim orada da bir perinatolog varmis ultrason arti test 750 dedi ama saglik sigortasi hic bir sekilde gecmiyormus. Ben sadece test yaptirsam dedim oyle olmuyormus size de haber vermek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…