- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.621
Altunizadede kime gidiyorsunuz? Ben Baha hocaya gidiyorum.Merhaba doktorunuz kim? Bende Altunizade ye gidiyorum yarın da kontrolüm var. Poliçe limitim bitti ama indirim alıyorum hala muayene uyguna geliyor ama tahliller gerçekten çok pahalı. İkilinin de böyle olacağını tahmin ediyordum. Bende başka hastanede yaptırırım. Çok pahalı gerçekten.
Ya karışmak gibi olmasın ama ben takip ediyorum ne kadar düşüyor limitten diye... mesela 600 lira doktor muayenesi 300 düşüyor. Yani ikiliden de 1300 ise 650 düşebilirEvet haklisinizbende simdi sencard i aradim dogum teminatindan degil de bu test gebelik rutin kontrol teminatindan provizyon aliniyormus o da zaten 2.700 tl ydi yarisi gidiyor baska boyle test var mi hamilelikte yapilmasi gereken eger daha cok test varsa ben baska bir yer arastiriyim. Bir de kizlar central hospitali aradim orada da bir perinatolog varmis ultrason arti test 750 dedi ama saglik sigortasi hic bir sekilde gecmiyormus. Ben sadece test yaptirsam dedim oyle olmuyormus size de haber vermek istedim
Ya karışmak gibi olmasın ama ben takip ediyorum ne kadar düşüyor limitten diye... mesela 600 lira doktor muayenesi 300 düşüyor. Yani ikiliden de 1300 ise 650 düşebilir
Bide detaylı ultrason var canım 20li haftalarda o da pahalıDogum parasindan hic dusmedi canim ekran kaydini almistim ordan takip ediyorumama simdi sen card i aradim diyor ki ikili islem icin dogum teminatindan dusmez ama annelik rutin kontrolu icin verdikleri 2.700 tl den dusucek. Acaba daha cok test var mi boyle yapilmasi gereken? Eger var ise baska yerde yaptiriyim dicem de her hastanede de saglik sigortasi gecmiyormus bu islem icin yine ayni seye gelicek
20. Haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasonda baya yüksek sanırım fiyatları. Mesela benim gittiğim hastane ikili testi 150 ye yapıyor ayrıntılı ultrason 500 tl demişlerdi o zaman acıbademde bu 2 3 bin civarıdırDogum parasindan hic dusmedi canim ekran kaydini almistim ordan takip ediyorumama simdi sen card i aradim diyor ki ikili islem icin dogum teminatindan dusmez ama annelik rutin kontrolu icin verdikleri 2.700 tl den dusucek. Acaba daha cok test var mi boyle yapilmasi gereken? Eger var ise baska yerde yaptiriyim dicem de her hastanede de saglik sigortasi gecmiyormus bu islem icin yine ayni seye gelicek
Bide detaylı ultrason var canım 20li haftalarda o da pahalıbide rutin kontroller var dimi limit yenilenmeyecek mi peki sigorta yenilenince benim doğum sigortası olduğu için bu ay sonu Ayakta da limitsize geçiyorum
20. Haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasonda baya yüksek sanırım fiyatları. Mesela benim gittiğim hastane ikili testi 150 ye yapıyor ayrıntılı ultrason 500 tl demişlerdi o zaman acıbademde bu 2 3 bin civarıdır
Bende Murat yaylaya yaptırmıştım canım öncekindeGaliba oylediryarin bir soruyim doktorun asistanina ben ayrintiliyi esimin kardesi de Murat Yayla diye birini onermisti bana ayrintili icin o ona gitmisti cok memnun kalmis
Aynen ya ozellijle aksamlari cok zorlaniyorumAllahım su akşamları midem 2 katınaa cıkıyor gaz problemi için önerileriniz nedir bide kabızlık yaşayan varmı
Bende cok zorlanyrm aksam yemeyi erkende kesyrm ama fayda etmiyorAynen ya ozellijle aksamlari cok zorlaniyorum
Bende çok anlamıyorum ama bildiğim bizim her yıl Eylül ya da ekim gibi sıfırlanıyor. Ben eşimden dolayı sigortalıyım. Belki bizim öyledir. Allianz bizimkiYa bende limitsiz diyor acaba dolduruyor muyum ben suanayakta, laboratuvar limitsiz diyor ama bilemedim suana kadar doldurmus olmam lazimdi aslinda o zaman
Bende kismetse Altunizade Acibadem ya da Fulya da dogum yapicam ama doktorum dışarıdan özel bu tarz testleri onun muayenesinde 400 tl ye yaptiriyorum sizde uygun bi yerde yaptirirsiniz bence hic teminatinizdan kullanmayin birde biz mayis ayinda doguracagimiz icin fiyatlarida daha yuksek olcak dogumun tabi bilmiyorum belki sizde indirimli olurBen yarin haber veririmmzaten doktorum illa burada yaptir demiyor saglik sigortan yoksa testlerini baska yerde yaptir diyor gercekten iyi biri. Olmadi bir sonraki randevu da sonucunu ona gosteririm ya da whatsappdan atarim. Oyle de yapabiliriz insallah size de makul bir fiyat cikar
İstanbulda biraz uçuk fiyatlar maalesefİyi ki istanbulda yaşamıyorum diye şükrediyorum resmen bu ikili fiyatları nedir böylekuzenim geçen sene 55 liraya yaptırdı yapılan işlem heryerde aynı çıkacak sonuç aynı giden paraya yazık fırsatçı olmuş artık heryer korona da patlayınca insanlar mecburen devlet hastanesinden elini eteğini çekti bunu bilip fırsata çevirmişler inanılmaz uçuk fiyatlar
Erende fiyat cok uygunmus canim ya cok sagol bilgilendirdigin icinKizlar kucukbakkalkoyde Eren Hastanesini aradim ikili ucreti 240 tl dediAma saglik sigortasindan yararlanmak icin once muayene olacaksiniz doktor istek acicak 2 li test diye o zaman yararlanirsiniz dedi. Esim ugrasmak istemezse yarin cunku hastaneye onunla gitmek su pandemi de bir olum ve benim arabam da yok suan maalesef kendim gidemiyorum, cok fazla da hamilelik doneminde test yapilmicaksa yarin ben acibadem de yaptiricam. Ama cok test varsa Eren de alternatif olabilir aklinizda olsun
Habibe Seyisoğlu na gidiyorum.Altunizadede kime gidiyorsunuz? Ben Baha hocaya gidiyorum.
Aynen ya cidden öyleymişİstanbulda biraz uçuk fiyatlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?