2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende istanbulluyum ama farklı bir şehirdeyim. İstanbuldan ayrıldıktan sonra anlafım ki istanbulun sağlık hizmetleri gerçekten kaliteli. Evet pahalı hastane de var ucuz hastane de. Her keseye göre bulabiliyorsun. Yine büyük bir şehirdeyim ama kesinlikle gelişmiş değil istanbula göre. Bir de ankara güvenilir geliyor bana sağlıkta.

Buna bende katılıyorum. Sürekli doktor bulma imkanı da var tatil bayram farketmiyor. Bence büyük avantaj

Acibadem normalde saglik ocaginda ucretsiz olan betahcg testini 300 kusur liraya yapiyor acilden girerseniz. Anlasma vs. var diye 275’e gelmisti, sokumu unutamam
Bu tarz testleri normal yerkerde yaptirmak en akillicasi olacak kuzum insan bi iki kez kazigi yiyince akillaniyo benim yaknmda zeynep kamil var cokta iyi bir doktor var oradada surekli takibe gidiyorum ikiliyi ordada yaptircam memnun kalmazsam ozel doktorumda yaptircam sdc corona zmni oldugu icin dogumu acibademde yapicam doktorun anlasmasi var diye o da yine 12500 e fln geliyo tabi aralikta fiyatlar yenilenecek.artik onu goze aldik .ozel doktorda 500 tl .maddi manevi yardimcimiz olsun Allah

Allahım su akşamları midem 2 katınaa cıkıyor gaz problemi için önerileriniz nedir bide kabızlık yaşayan varmı
Bend eoyleyim asiri gaz problemi afedersin gegirme hissi ki normalde hic yapmadigim biseydi kabizlikta cabasi. Ben kuru kayisi yiyorum cnm bol su bi de biraz rahatlatiyo yemekten snra bi maden suyu iciyorum cok kotuysrn renu iciyorum ama nadir.

Bende çok anlamıyorum ama bildiğim bizim her yıl Eylül ya da ekim gibi sıfırlanıyor. Ben eşimden dolayı sigortalıyım. Belki bizim öyledir. Allianz bizimki

Bende gecen yil tamamlayiciydim esimden dolayi sadece izinlerini satip almisti. Bu yil benim dogum dahil olmam icin o sigorta seklini dogum dahil secti simdi en izin satip hem ayda cuzi bir sey oduyordu. Martta yenilenicek bakalim ne kadara mal olacak

İnşallah canım ya bi an allahım 9 ay ne yapacağım ben diye düşünmüştüm peki sen koldan mı yapıyorsun
cnm bende 0.6 yapıyorum hergün. koldan vuruyorum genelde, acımıyor ama morarıyor bazen. onun taktiğe de hızlı sokmak gerekiyor. yavaş soktuğunda derinin her bir katmanında hasar yapıp kanatıyor. benimki artık acımıyor ama. alıştım. bide bacaktan vuruyorum arada. orayı dene istersen. daha kolay bacaktan vurması.

Bende oyle dusundumm yarin bir sorucam detayli ne kadar filan ona gore olmadi bende eren de yaptiririm bir yanim da diyor ki doktor perinatolog zaten iki haftada bir detayli inceliyor baska detayliya gerek var mi? Hatta gecen gittigimde renkli detayli gibi bebegin ultrason goruntusunu vermisti ben bir de aralik ayinda dicem ki hocam ben burada dogum yapmak istiyorum bu yilin fiyatlarindan yararlanma ihtimalim olur mu simdi anlassak gibi bir sey dicem bir arkadasim atasehir memorial da oyle yapmis cunku cok onceden anlasmislar

Belki üniversite döneminden falan alışmışsındır uzak kalmaya bence biraz da duygusallıktan çok alışma meselesi. Bir de çalışınca iş güç derken pek fırsat kalmıyordur
Ben ortaokulu bitirdikten sonra üç saat uzaklıktaki yatılı okulda liseyi okudum, ayda bir evci iznimiz olurdu haftasonu, Cuma’dan gidip Pazar günü dönerdik. Üniversiteyi de Trabzon’da okudum, Hatay’dan trabzon o zamanlar yaklaşık 22-23 saat sürerdi otobüsle. Evlenince de doğuya gittim eşimin işi nedeniyle.
Uzun yıllardır evden ayrı olduğum için bizde ayrılıklar artık normal karşılanıyor

Hamileyken saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz, az önce annemden baya bi fırça yedim de
Kestir diyecektim ki zaten kestirmişsin

Benim sacimi iki gun once esim kesti cokta guzel oldu bu batil inanclar ve bilimsel hic bi gerekcesi olmayan gorusler beni sadece guldurdu bu surecte kestir cnm rahat ediceksen insan bi ferahliyo sanki :)
Ben de iki hafta önce eşime kestirdim
Acayip rahatladım ya ne diye o kadar uzatmışım anlamadım, hafifledim resmen.

Alakasiz bir konu ama dikkatimi cekti izin satmak derken dogru mu anladim acaba? Kendisine ait olan yillik izinini para karsiligi baskasina mi aktariyorlar? Yoksa ozel saglik sigortasi ile ilgili mi bir terim?

Sansiniz varsa super olur bende kendi doktoruma teklif edicem cunku bayag bayag yuklu bir miktar odicez hastaneye. Allah o gunleride gostersin yeterki saglikla kucagimiza alalim

Kızlar yüzük testi yaptım kız çıktı bakalım hayırlısı.
Yarın sabah 6da kalkıcam, 85 km yol gidicez hastaneye, önce ürolojide muayenemi olup ilaçlar hakkında görüşcem, sonra 12.45te özelde kadın doğum randevum var ikili test yapılacak, umarım cinsiyeti öğreniriz

Her şey iyi güzel de, il merkezine gitmişken tabi eşim annesine de uğramak istiyor, şimdiden strese girdim en son kurban bayramında gitmiştik. Bakalım ne bombalarla döncez

Bugün eşim hamile olduğumu söylemiş, tabi yeni söyledik diye o da yeni zannediyor, eltim de hamile, onlar yaptı diye mi yaptınız demiş
Halbuki çok iyi biliyor eltimle kardeş gibiyiz öyle yarışlara kıskançlıklara girmeyiz, ayrıca eltim bana hamile olduğunu söylediğinde ben de hamileydim

Kızlar bu sigorta meselelerine vakıfsınız anladığım kadarıyla. Ben normalde allianzlıyım ama 6 ay beklemek gerektiği için doğum teminatından yararlanamadım. doğumu kısmetse acıbademde düşünüyoruz. acıbadem sigorta gebelik oluştuktan sonra doğum paketi yaptırıyor mu, bilginiz var mı? doktorum dışarıdan, dolayısıyla hamilelik için sigorta yaptırmamın pek anlamı yok. ama doğumda hem kendim hem bebek için istiyorum... var mı bilgisi olan?

Ya senin doktor Perinatoloji Prof u değil mi ? Benimki normal düz doktor ikiliyi ve ayrıntılıyı kendisi normal muayenede yapmıştı. Ayrıntılı da Ekstra para istemediler. Benim ikilide problem olduğu için Murat hocaya istersen görün dedi de gittim. İçim rahat etsin diye. Senin doktorum detaylı ultrason için ekstra bir ücret talep etmez bence. İkiliyi uyguna yaptırırsan limit yeter kesin.

Ayni testi memorial 125 liraya yapiyordu, iki gunde bir artis deyince yine oyle bisey oderim diye gittim komik oldu..

aslinda doktora muayene olsam o tahlil olarak istese bunun yuzde seksenini odeyecektim iste de o zamanki kafayla hic aklima bile gelmedi

ben de anlamadim o konuyu, normal muyenehanede bakacak ayni doktor ultrasonla, neden muayene ucreti disinda olsun ki islem

kan testi de tahlilin icinden degerlendirilir gibi dusunuyorum, ben bi yarin kendi sigortami arayip sorayim, sigortalar uc asagi bes yukari aynidir diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…