- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.661
Evet canım öyle bir paketleri var ama ayrıntıyı bilmiyorum. Acıbadem sigortayı ararsan sana fiyatı ve limitleri söylerler. Belli bir zamana kadar satın almak gerekiyor o paketi.Kızlar bu sigorta meselelerine vakıfsınız anladığım kadarıyla. Ben normalde allianzlıyım ama 6 ay beklemek gerektiği için doğum teminatından yararlanamadım. doğumu kısmetse acıbademde düşünüyoruz. acıbadem sigorta gebelik oluştuktan sonra doğum paketi yaptırıyor mu, bilginiz var mı? doktorum dışarıdan, dolayısıyla hamilelik için sigorta yaptırmamın pek anlamı yok. ama doğumda hem kendim hem bebek için istiyorum... var mı bilgisi olan?
tamam cnm bir araştırayım ben, çok sağol.Evet canım öyle bir paketleri var ama ayrıntıyı bilmiyorum. Acıbadem sigortayı ararsan sana fiyatı ve limitleri söylerler. Belli bir zamana kadar satın almak gerekiyor o paketi.
Hahahaa bu kaynanalar yokmu ikide sevinsin babaanne olacam diye ne bu fesatlik ya...Kızlar yüzük testi yaptım kız çıktı bakalım hayırlısı.
Yarın sabah 6da kalkıcam, 85 km yol gidicez hastaneye, önce ürolojide muayenemi olup ilaçlar hakkında görüşcem, sonra 12.45te özelde kadın doğum randevum var ikili test yapılacak, umarım cinsiyeti öğreniriz
Her şey iyi güzel de, il merkezine gitmişken tabi eşim annesine de uğramak istiyor, şimdiden strese girdimen son kurban bayramında gitmiştik. Bakalım ne bombalarla döncez
Bugün eşim hamile olduğumu söylemiş, tabi yeni söyledik diye o da yeni zannediyor, eltim de hamile, onlar yaptı diye mi yaptınız demiş
Halbuki çok iyi biliyor eltimle kardeş gibiyiz öyle yarışlara kıskançlıklara girmeyiz, ayrıca eltim bana hamile olduğunu söylediğinde ben de hamileydim
O heyecanla insan dusunemez ki canim valla bende betahcg bakldigi gun bi iki testte istedi yuksek bisi odemistim halbuki bedava yaptirabilcegmz seyler iste birazcik bu donem akillica davrancaz ben zeynep kamilin bu kdr iyi oldugunu bilmezdim bi gittim vegan doktor var diye kocalari almiyolar muayene bolumune sdc gebeler oluyo refakatcide olmuyor hastanenin muayene kisminda ates olcuyolar sayili aliyolar bayag iyidi toxoplazma testlerini fln hep orda yaptirdim tsh fln ne varsa baktirdim :))) cok hosuma gitti hic para vermemek ikiliyide ilk orda yaptircam egr memnun kalmazsam ozel doktrumda yaptircam o da cok pahali degil zTn 400 tl su genden bakilan testleride ikilinin sonucuna gore karar vericem allah korusun riskli bir durum varsa eger o zmn o testi yaptircam diye plan yaptimAyni testi memorial 125 liraya yapiyordu, iki gunde bir artis deyince yine oyle bisey oderim diye gittim komik oldu..
aslinda doktora muayene olsam o tahlil olarak istese bunun yuzde seksenini odeyecektim iste de o zamanki kafayla hic aklima bile gelmedi
Benim haftaya cuma ikili kaç para aldılar yazarım mutlaka. Tahminim 100-150 TL gibi bir şey veririm muayene dahil. Limitten de 1000 lira düşerben de anlamadim o konuyu, normal muyenehanede bakacak ayni doktor ultrasonla, neden muayene ucreti disinda olsun ki islem
kan testi de tahlilin icinden degerlendirilir gibi dusunuyorum, ben bi yarin kendi sigortami arayip sorayim, sigortalar uc asagi bes yukari aynidir diye dusunuyorum
Alakasiz bir konu ama dikkatimi cekti izin satmak derken dogru mu anladim acaba? Kendisine ait olan yillik izinini para karsiligi baskasina mi aktariyorlar? Yoksa ozel saglik sigortasi ile ilgili mi bir terim?
Canım ben Demir hapı gynoferon kullanıyorum vitamin olarakta damla değil pregnom verdi banaCanım sen Demir hapı ve d vitamini damla kullanıyor muydun?
Sansiniz varsa super olur bende kendi doktoruma teklif edicem cunku bayag bayag yuklu bir miktar odicez hastaneye. Allah o gunleride gostersin yeterki saglikla kucagimiza alalim
Çocukluğum orada geçtiO heyecanla insan dusunemez ki canim valla bende betahcg bakldigi gun bi iki testte istedi yuksek bisi odemistim halbuki bedava yaptirabilcegmz seyler iste birazcik bu donem akillica davrancaz ben zeynep kamilin bu kdr iyi oldugunu bilmezdim bi gittim vegan doktor var diye kocalari almiyolar muayene bolumune sdc gebeler oluyo refakatcide olmuyor hastanenin muayene kisminda ates olcuyolar sayili aliyolar bayag iyidi toxoplazma testlerini fln hep orda yaptirdim tsh fln ne varsa baktirdim :))) cok hosuma gitti hic para vermemek ikiliyide ilk orda yaptircam egr memnun kalmazsam ozel doktrumda yaptircam o da cok pahali degil zTn 400 tl su genden bakilan testleride ikilinin sonucuna gore karar vericem allah korusun riskli bir durum varsa eger o zmn o testi yaptircam diye plan yaptim
Ya senin doktor Perinatoloji Prof u değil mi ? Benimki normal düz doktor ikiliyi ve ayrıntılıyı kendisi normal muayenede yapmıştı. Ayrıntılı da Ekstra para istemediler. Benim ikilide problem olduğu için Murat hocaya istersen görün dedi de gittim. İçim rahat etsin diye. Senin doktorum detaylı ultrason için ekstra bir ücret talep etmez bence. İkiliyi uyguna yaptırırsan limit yeter kesin.
Demir hapı açken kullanmak gerekiyormuş galiba mide bulantısı falan yaptı mı sende ? Korkudan başlayamadım kullanmaya, zaten yeni yeni kendime geliyorum bulantı konusundaCanım ben Demir hapı gynoferon kullanıyorum vitamin olarakta damla değil pregnom verdi bana
Market akaryakit giyim hatta tatil cekleri duymustum da izinin nakte cevrilmesini ilk defa duydum.Yilin sonunda onlarin sirketi yan haklar veriyor. Iste isterseniz market puani, isterseniz benzin, isterseniz esinize ya da cocugunuza ozel saglik sigortasi gibi haklari tanimlayabiliyorsunuz maasiniza gore verilen yan haklar bunlar. Bir de bu yan haklari arttirmak icin diyelim ki icerde 20 gun izin hakkiniz var ve kullanmamissiniz ve hepsini kullanmak istemiyorsunuz, o izin haklarinin da bir kismini puana cevirip market, saglik gibi seylere ilave yapabiliyorsunuz
Canim ben daha bugun bile konustum acibadem.sigortayla. bende dogum teminati falan yok. Bi ariyim soriyim dedim . Disarida ozel doktora gidiyorum. Doktorun anlasmasi var acibaddem ve bi kac hastaneyle. Disaridan doktorla doguma gittigimde normal dogum epiduralli 7500 tl 8300 de sezeryan oluyor tabi bi de doktora verdiginiz doktor ucreti var toplam bana 12 bin gibi geliyor. Ama acibadem sigorta bana sdc 16 bin 600 tl acibademde disaridan doktorlu dogum sigortasi dedi . Halbuki ben 12 bine yaptiriyorum ve bebek bakimi kalis yemek fotograf vesaire hersey icinde .ve kiza.bu durumu soyledim haklisiniz kesinlkle daha ucuza geliyo dedi sigorta hic mantkli olmadi. Ama sen hem acibademe gidiyim butun muayenelerim orda olsun hem orda doguruyim diyosan 25 bin e geliyor yaklasik fiyat . Ama 25 bin sigortaya vermene ragmen tahlill ve doktor muayenesine 8 bin limit koymus o kdr sacmaki 8 bin acibademde 9 muayene ve tahlilleri asla karsilamicak bir rakam yani 25 bine sogrtani alsanda ustunr bi suru tahlil parasi ve.muayene parasi odemek zorunda kalacaksin..bence disarida sevsigin bi doktorun ozel klinigi varsa o sekilde anlasmali olarak dogurmak daha mantikli. Ben smdi dr yusuf olgaca basladim kasimda ilk randevum var o doktora gitmek istiyordum ztn normal dogumu destekledigi icin. Muayene ucreti 500 tl ama testleri disarda yaptriabilirim birde atasehirde bi doktor var kafamda ikisine gidio ikisinden birinde netlesicem ikiside acibademde dogum yaptiriyo fulya acibademde hastaneye sdc 4500 tl odeniyo doktor ucreti Yusuf beyin 8500 e gelio toplam 13 bin gibi oluyor atasehirde dusundugum doktorda o fiyatlara geliyor. Yani eger acibademde sevdigin bildigin bi doktor yoksa disaridan bi doktorda tercih edebilirisnKızlar bu sigorta meselelerine vakıfsınız anladığım kadarıyla. Ben normalde allianzlıyım ama 6 ay beklemek gerektiği için doğum teminatından yararlanamadım. doğumu kısmetse acıbademde düşünüyoruz. acıbadem sigorta gebelik oluştuktan sonra doğum paketi yaptırıyor mu, bilginiz var mı? doktorum dışarıdan, dolayısıyla hamilelik için sigorta yaptırmamın pek anlamı yok. ama doğumda hem kendim hem bebek için istiyorum... var mı bilgisi olan?
Market akaryakit giyim hatta tatil cekleri duymustum da izinin nakte cevrilmesini ilk defa duydum.
İste.burda doktor secimi onemli oluyor sizin cok kotu bi tecrubeniz olmus gitmememkte cok haklsnzÇocukluğum orada geçtikoridorları hala ezberimde. Sürekli hasta olan kırığı çıkığı olan bir çocuktum. Orda doğdum büyüdüm resmen. Ama 1 yaşında oğlum çok rahatsızlandı devlet hastanesi iyidir diyerek gittim 4. gün 39-40 derece ateşi var düşmüyor dedim. Salgın var calpol dolven dönüşümlü ver geçer dedi doktor elini bile sürmedi. Bu ilaçları bilmeyen anne zaten yoktur sanırım. Adımımı atmam artık.
Canim ben daha bugun bile konustum acibadem.sigortayla. bende dogum teminati falan yok. Bi ariyim soriyim dedim . Disarida ozel doktora gidiyorum. Doktorun anlasmasi var acibaddem ve bi kac hastaneyle. Disaridan doktorla doguma gittigimde normal dogum epiduralli 7500 tl 8300 de sezeryan oluyor tabi bi de doktora verdiginiz doktor ucreti var toplam bana 12 bin gibi geliyor. Ama acibadem sigorta bana sdc 16 bin 600 tl acibademde disaridan doktorlu dogum sigortasi dedi . Halbuki ben 12 bine yaptiriyorum ve bebek bakimi kalis yemek fotograf vesaire hersey icinde .ve kiza.bu durumu soyledim haklisiniz kesinlkle daha ucuza geliyo dedi sigorta hic mantkli olmadi. Ama sen hem acibademe gidiyim butun muayenelerim orda olsun hem orda doguruyim diyosan 25 bin e geliyor yaklasik fiyat . Ama 25 bin sigortaya vermene ragmen tahlill ve doktor muayenesine 8 bin limit koymus o kdr sacmaki 8 bin acibademde 9 muayene ve tahlilleri asla karsilamicak bir rakam yani 25 bine sogrtani alsanda ustunr bi suru tahlil parasi ve.muayene parasi odemek zorunda kalacaksin..bence disarida sevsigin bi doktorun ozel klinigi varsa o sekilde anlasmali olarak dogurmak daha mantikli. Ben smdi dr yusuf olgaca basladim kasimda ilk randevum var o doktora gitmek istiyordum ztn normal dogumu destekledigi icin. Muayene ucreti 500 tl ama testleri disarda yaptriabilirim birde atasehirde bi doktor var kafamda ikisine gidio ikisinden birinde netlesicem ikiside acibademde dogum yaptiriyo fulya acibademde hastaneye sdc 4500 tl odeniyo doktor ucreti Yusuf beyin 8500 e gelio toplam 13 bin gibi oluyor atasehirde dusundugum doktorda o fiyatlara geliyor. Yani eger acibademde sevdigin bildigin bi doktor yoksa disaridan bi doktorda tercih edebilirisn
Canım ben çok kötü oldum sabah aç karnına içinde kustum baya tüm gün boyunca o yüzden de gece uyumadan önce alıyorum Demir hapını öyle alınca bulantı yapmadı çok şükür içip hemen uyuyorum zatenDemir hapı açken kullanmak gerekiyormuş galiba mide bulantısı falan yaptı mı sende ? Korkudan başlayamadım kullanmaya, zaten yeni yeni kendime geliyorum bulantı konusunda
Bakalim kasimda muayemiz var iki doktor arasindayim birini secip artik devam edicem ins Yusuf beyin bu dogal sureci zorlamadan gecirmesi ve vajinal sogumu desteklemesi en buyuk tercih sebebi olacaktir diye dusunuyorum ins bizimd eelektrigimiz tutar onunla bu yola cikariz diyorum cnmBende Yusuf Olgac i cok begeniyorum takip ediyorum
Kadın hastalıkları konusunda en iyi doktorlar oradan ve onun gibi bir kaç hastaneden çıkar. Kendi doktorumu seçerken özellikle Zeynep kamil geçmişi olmasına dikkat ettim.İste.burda doktor secimi onemli oluyor sizin cok kotu bi tecrubeniz olmus gitmememkte cok haklsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?