- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- 333
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #11.681
Teşekkür ederim canım ben de öyle yapayımCanım ben çok kötü oldum sabah aç karnına içinde kustum baya tüm gün boyunca o yüzden de gece uyumadan önce alıyorum Demir hapını öyle alınca bulantı yapmadı çok şükür içip hemen uyuyorum zaten
Ataşehirse kesin Furkan Kayabaşoğlu yada erhan karaalp diye tahmin ediyorumBakalim kasimda muayemiz var iki doktor arasindayim birini secip artik devam edicem ins Yusuf beyin bu dogal sureci zorlamadan gecirmesi ve vajinal sogumu desteklemesi en buyuk tercih sebebi olacaktir diye dusunuyorum ins bizimd eelektrigimiz tutar onunla bu yola cikariz diyorum cnm
Merhaba bende ikili test icin zeynep kamile gittim. Ama hicbir doktoru bilmiyorum iyi bi doktor var desiniz acaba hangi doktor adini soyleyebilirmisiniz bende takiplerimi orda yaptirma6 istiyorum. Atlas hastanesindede dogurucam sanirim.Bu tarz testleri normal yerkerde yaptirmak en akillicasi olacak kuzum insan bi iki kez kazigi yiyince akillaniyo benim yaknmda zeynep kamil var cokta iyi bir doktor var oradada surekli takibe gidiyorum ikiliyi ordada yaptircam memnun kalmazsam ozel doktorumda yaptircam sdc corona zmni oldugu icin dogumu acibademde yapicam doktorun anlasmasi var diye o da yine 12500 e fln geliyo tabi aralikta fiyatlar yenilenecek.artik onu goze aldik .ozel doktorda 500 tl .maddi manevi yardimcimiz olsun Allah
Yok degil dedigin gibi Zeynep Kamil cikisli bi doktor Dr.Selcuk Selcuk :)Ataşehirse kesin Furkan Kayabaşoğlu yada erhan karaalp diye tahmin ediyorum
Merhaba ben dr. ilter yenidede ye gidiyorum vegan oldugum icin o doktorum vegan oldugunu biliyodum sirf doktoru takip ettigim icin sayesinde zeynep kamille tanistim diyebilirim ilgili alakali bir doktor ben memnunum ozele gitmek yaninda takiplerimi Dr.İlter beyle devam edecegim bilgisine guvendigim bi doktorIyiaksamlar kizlar sanirim bende mayis annesi olacagim 13 +5 haftalik hamileyim 11 haftalikken bebegin karninda cikinti gorundu
Merhaba bende ikili test icin zeynep kamile gittim. Ama hicbir doktoru bilmiyorum iyi bi doktor var desiniz acaba hangi doktor adini soyleyebilirmisiniz bende takiplerimi orda yaptirma6 istiyorum. Atlas hastanesindede dogurucam sanirim.
Sen nereye gidiyosun fiyat uygunmusBenim haftaya cuma ikili kaç para aldılar yazarım mutlaka. Tahminim 100-150 TL gibi bir şey veririm muayene dahil. Limitten de 1000 lira düşer
Tesekkur ederim bende bidaki kontrolume alim. Genelde satajerler hep bakiyo sanirim birtek perinatolji bolumunde uzman doktorlar bakiyoMerhaba ben dr. ilter yenidede ye gidiyorum vegan oldugum icin o doktorum vegan oldugunu biliyodum sirf doktoru takip ettigim icin sayesinde zeynep kamille tanistim diyebilirim ilgili alakali bir doktor ben memnunum ozele gitmek yaninda takiplerimi Dr.İlter beyle devam edecegim bilgisine guvendigim bi doktor b
16 aylık kuzum aralarında çok yokmuşBebeğin ne kadarlık canım
Üzülme her çocuk nasibi kadar emer.
gebelikte emzirmek beni de etkiliyor, dediğin gibi sürekli acıkıyorum uykum geliyor halsizlik falan ama idare ediyorum.
kızımın keyfi yerinde olduğu zaman gündüz çok sık emmiyor, zaten 18 aylık oldu her yemeği meyveyi falan yiyor, birlikte ana öğün ara öğün derken mutfaktan çıkamıyorum :)
Gece emmeleri bizde sorun, onu bıraktırıp benden bağımsız uykuya geçirmek istiyorum, umarım doğumdan önce halledebilirim.
Rica ederim İlter.bey cok iyi asistanlar oluyor ama İlter bey ne zmn gitsem ordaydi ben butun sorularimi onceden yazip ona sordum tektek hepsine cevap yazdi beslenme konusunda da beni cok bilgilendirmistiTesekkur ederim bende bidaki kontrolume alim. Genelde satajerler hep bakiyo sanirim birtek perinatolji bolumunde uzman doktorlar bakiyo
Yaaaa beni iki kez muayene etti o doktor hamileyken ve doğumdan sonra gece nöbetinde Acıbadem’e geliyor akşamlarıMerhaba ben dr. ilter yenidede ye gidiyorum vegan oldugum icin o doktorum vegan oldugunu biliyodum sirf doktoru takip ettigim icin sayesinde zeynep kamille tanistim diyebilirim ilgili alakali bir doktor ben memnunum ozele gitmek yaninda takiplerimi Dr.İlter beyle devam edecegim bilgisine guvendigim bi doktor
Ben Altunizade Acıbadem’e gidiyorum ama doğum sigortam var toplamda 14bine gelecek sanırım.Sen nereye gidiyosun fiyat uygunmus
Demekki baya ilgili bi doktor ben ikili test icin gittigimde bebegimde ultrasyonda sorun cikti hic bilgilendirkedler bile ustu kapali soylediler insan telas yapiyo hemen diger gun ozele gittim ayrintili soyleyince bi nebze rahatliyo insan. Baklim dediginiz gibi randevularina bakicam insallah bulurum bide o doktoru denerim. Normalde atasehirde oktay aydemir bi doktor var belki duymussunuzdur genelde ona gidiyorum cok iyi bi doktor. Aklinizda olsun sizindeRica ederim İlter.bey cok iyi asistanlar oluyor ama İlter bey ne zmn gitsem ordaydi ben butun sorularimi onceden yazip ona sordum tektek hepsine cevap yazdi beslenme konusunda da beni cok bilgilendirmisti
Aa ciddimisin Acibadem hastanesinde de mi calsiiyor ben o doktor ozelde dogum yapiyorsa onangitmeyide dusunebilirim kafalar karisirYaaaa beni iki kez muayene etti o doktor hamileyken ve doğumdan sonra gece nöbetinde Acıbadem’e geliyor akşamları
Allah kismet ederse ayni yerde dogum yapabiliriz ya:))Ben Altunizade Acıbadem’e gidiyorum ama doğum sigortam var toplamda 14bine gelecek sanırım.
Cok tesekkurederim bende bakarim ya su donem artik doktorlari kesinlestirmemiz gerek diye dusunuyorum ben hem devlet hem ozel takip yaptircam zeynep kamilde kesin İlter bey oeldede bi iki secenegim var Oktay beyede bakarim cok tesekkurederim. Bu arada birinin memnun oldugundan dogeri bazen memnun olmuyor yani benm ilter beyle anlasmam cok iyi yondeydi ama bilemiyorum tabi baskasi nasil olur tamamiyle doktorla hasta arasindaki iletisime bagli aslinda hepimize hayirli saglikli bebisler diliyorumDemekki baya ilgili bi doktor ben ikili test icin gittigimde bebegimde ultrasyonda sorun cikti hic bilgilendirkedler bile ustu kapali soylediler insan telas yapiyo hemen diger gun ozele gittim ayrintili soyleyince bi nebze rahatliyo insan. Baklim dediginiz gibi randevularina bakicam insallah bulurum bide o doktoru denerim. Normalde atasehirde oktay aydemir bi doktor var belki duymussunuzdur genelde ona gidiyorum cok iyi bi doktor. Aklinizda olsun sizinde
Hastane temizliği ve doktorların hemşirelerin ilgisi harika. Bide yeni hastane ya daha temiz özenli gözüküyor insanın gözüneAllah kismet ederse ayni yerde dogum yapabiliriz ya:))
Bir kere acilden giriş yapmıştım çok ilgilendi benimle. Doğum yaptığım gece de epidural yan etki yaptı idrar yapamadım uzun süre ateşim çıktı yine ona denk geldim çok kibar ve hastayı dinleyen bir adam. Sonda fln taktı acımayacak dimi fln diyorum gerçekten acıtmayacağım çok minik sinek ısırığı gibi diyor sakinleşmemi bekliyor. Suratını bile unutmadım dahaAa ciddimisin Acibadem hastanesinde de mi calsiiyor ben o doktor ozelde dogum yapiyorsa onangitmeyide dusunebilirim kafalar karisir
Cok mutlu oldum cnm ya fulya ya altunizade ama ben altunizade de oturdgum icin xok daha iyi olur tabi teyzemde amelyt oldu orda odalarda da bulunma firsatim olmustu gercektende temiz ferah ve gemsireler ilgiliydi hepimiz için hayirlisi olsun cnmHastane temizliği ve doktorların hemşirelerin ilgisi harika. Bide yeni hastane ya daha temiz özenli gözüküyor insanın gözüne
Altunizadede nerede oturuyorsun ya bende üsküdarlıyımCok mutlu oldum cnm ya fulya ya altunizade ama ben altunizade de oturdgum icin xok daha iyi olur tabi teyzemde amelyt oldu orda odalarda da bulunma firsatim olmustu gercektende temiz ferah ve gemsireler ilgiliydi hepimiz için hayirlisi olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?