2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ataşehirse kesin Furkan Kayabaşoğlu yada erhan karaalp diye tahmin ediyorum

Merhaba bende ikili test icin zeynep kamile gittim. Ama hicbir doktoru bilmiyorum iyi bi doktor var desiniz acaba hangi doktor adini soyleyebilirmisiniz bende takiplerimi orda yaptirma6 istiyorum. Atlas hastanesindede dogurucam sanirim.

Son düzenleme:
Bu bahsettiğiniz rakamlari duyunca yok canım oldum kızlar eşime söylesem bebeği sıfırdan yapıp bize mi veriyorlar der sanırım ben Bursa'dayim burada güzel bir özel hastaneye gidiyorum muayene 110 lira kan tahlilleri de o fiyatlarda ikilinin fiyati nedir bilmiyorum daha randevum 3 Kasım'da o zaman ikili test de olur diye tahmin ediyorum eltimde yakın arkadaşımda aynı hastanede bir yıl önce sezeryan doğum yaptı 3500 civarı bişey ödediler özel sigorta olmamasına rağmen ilk doğumumu 6 yıl önce başka bir özel hastanede yapmıştım epidural normal doğuma o zaman 2200 gibi bı para odemistim gayet memnun kalmıştım şimdi sizin söylediğiniz fiyatları duyunca bı şaştım kaldım

Merhaba ben dr. ilter yenidede ye gidiyorum vegan oldugum icin o doktorum vegan oldugunu biliyodum sirf doktoru takip ettigim icin sayesinde zeynep kamille tanistim diyebilirim ilgili alakali bir doktor ben memnunum ozele gitmek yaninda takiplerimi Dr.İlter beyle devam edecegim bilgisine guvendigim bi doktor

Tesekkur ederim bende bidaki kontrolume alim. Genelde satajerler hep bakiyo sanirim birtek perinatolji bolumunde uzman doktorlar bakiyo

16 aylık kuzum aralarında çok yokmuş evet baya yorucu haklısın.. Ama gece leri uykusu çok düzeldi çok şükür yani biraz sallayınca uyuyor hemen saatinde çok şükür ve gece sadece 2 kez uyanıyor huzursuzluğu varsa 3 4 ü buluyor tabi ama emin ol yanında ve memede uyumadından çok daha iyi inşallah hepimiz için iyi olur kuzum, bizimkiler iştahlı anlaşılan

Tesekkur ederim bende bidaki kontrolume alim. Genelde satajerler hep bakiyo sanirim birtek perinatolji bolumunde uzman doktorlar bakiyo
Rica ederim İlter.bey cok iyi asistanlar oluyor ama İlter bey ne zmn gitsem ordaydi ben butun sorularimi onceden yazip ona sordum tektek hepsine cevap yazdi beslenme konusunda da beni cok bilgilendirmisti

Yaaaa beni iki kez muayene etti o doktor hamileyken ve doğumdan sonra gece nöbetinde Acıbadem’e geliyor akşamları

Rica ederim İlter.bey cok iyi asistanlar oluyor ama İlter bey ne zmn gitsem ordaydi ben butun sorularimi onceden yazip ona sordum tektek hepsine cevap yazdi beslenme konusunda da beni cok bilgilendirmisti
Demekki baya ilgili bi doktor ben ikili test icin gittigimde bebegimde ultrasyonda sorun cikti hic bilgilendirkedler bile ustu kapali soylediler insan telas yapiyo hemen diger gun ozele gittim ayrintili soyleyince bi nebze rahatliyo insan. Baklim dediginiz gibi randevularina bakicam insallah bulurum bide o doktoru denerim. Normalde atasehirde oktay aydemir bi doktor var belki duymussunuzdur genelde ona gidiyorum cok iyi bi doktor. Aklinizda olsun sizinde

Cok tesekkurederim bende bakarim ya su donem artik doktorlari kesinlestirmemiz gerek diye dusunuyorum ben hem devlet hem ozel takip yaptircam zeynep kamilde kesin İlter bey oeldede bi iki secenegim var Oktay beyede bakarim cok tesekkurederim. Bu arada birinin memnun oldugundan dogeri bazen memnun olmuyor yani benm ilter beyle anlasmam cok iyi yondeydi ama bilemiyorum tabi baskasi nasil olur tamamiyle doktorla hasta arasindaki iletisime bagli aslinda hepimize hayirli saglikli bebisler diliyorum

Aa ciddimisin Acibadem hastanesinde de mi calsiiyor ben o doktor ozelde dogum yapiyorsa onangitmeyide dusunebilirim kafalar karisir
Bir kere acilden giriş yapmıştım çok ilgilendi benimle. Doğum yaptığım gece de epidural yan etki yaptı idrar yapamadım uzun süre ateşim çıktı yine ona denk geldim çok kibar ve hastayı dinleyen bir adam. Sonda fln taktı acımayacak dimi fln diyorum gerçekten acıtmayacağım çok minik sinek ısırığı gibi diyor sakinleşmemi bekliyor. Suratını bile unutmadım daha

Hastane temizliği ve doktorların hemşirelerin ilgisi harika. Bide yeni hastane ya daha temiz özenli gözüküyor insanın gözüne
Cok mutlu oldum cnm ya fulya ya altunizade ama ben altunizade de oturdgum icin xok daha iyi olur tabi teyzemde amelyt oldu orda odalarda da bulunma firsatim olmustu gercektende temiz ferah ve gemsireler ilgiliydi hepimiz için hayirlisi olsun cnm

Cok mutlu oldum cnm ya fulya ya altunizade ama ben altunizade de oturdgum icin xok daha iyi olur tabi teyzemde amelyt oldu orda odalarda da bulunma firsatim olmustu gercektende temiz ferah ve gemsireler ilgiliydi hepimiz için hayirlisi olsun cnm
Altunizadede nerede oturuyorsun ya bende üsküdarlıyım İcadiyede doğdum büyüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…