2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de pek anlayamadım ya ama tecrübeli olup anlayan olur muhakkak genelde erkekler cinsiyeti erken gösteriyormuş 12.haftada falan. o yüzden öyle tahmin ettim ben

Evet dogru soyluyorsunuz zaten hic bir sey anlasilmiyor bencede kimse anlamaz

Aboo seninki tam entel dantelmiş canım bari çorba yapmayı öğren diyeydin

Ayyy Allah muhtaç etmesin kuzum ne zor zamanlar yaşamışsın..

Bugün sabahtan beri yazlıkları kaldırdık kışlıkları çıkardık tüm evi temizledik üstüne bir de yemek yaptım hiç halim kalmadı. Allahtan kuzenim geldi yardım etti bir günde hallettik Birazdan da yürüyüş yapmam gerekiyor 2 gündür yürüyemedim

Benimkinde de görülmedi, elleri gözlerindeydi, ama ense kalınlığına bakmış zaten, kan da vermişsin, rahat ol inşallah skntı yoktur kuzum

Ayy icimi rahatlattiniz tatli anneler❤ Eksik olmayin. Insallah bebisler saglicakla gelsin. Fakat benim cilem bitmiyor haftalardir mide bulantisiyla savasirken simdi iki gundur uzerine dis agrisi eklendi. Bundan 6 ay once baska disim icin gitmistim ve doktor suan agriyan disimin ilerde sorun yaratacagini soylemisti ama ben bisey olmaz diye dusunup es gectim. Dedigi oldu iki gundur agriyor. Dis hekimine de gidilmez gebelikte degil mi

2. Trimesterda gidiliyor diye biliyorum bi sor istersen doktora

2.

4-5-6 güvenli aylar kuzum, radyografsız tedavi yaptırabilirsin, ben hamilelikte kanal da yaptım, çekim de, yeter ki ayları uygun olsun, anestezi yapılmasında sakınca yok, sadece film alınamaz, doktorun da istemez almayı, sen de kabul etme, ama anestezinin zararı yok, korkma, sadece ne olır ne olmaz diye kendi kafın doğum uzmanından işlem yapılmasında sakınca olmafığına dair bi konsültasyon istenir, onayını alır gider yaptırırsın, çok geçmiş olsun

Maşallah ben evde biraz is yapsam yuruyuse cikmiyorum iyice pertim cikiyo

Ya kızlar bu varis çorabını aldım ben, giydim bi baktım bacağı bana dar geldi, normal çorap gibi olmadı, bu normal mi? Yani normal külotlu çorap gibi mi olacak daha mı sıkacak? Bedenime uygun ebattan da büyüğünü aldım hatta kilo alırım diye, ama yine de bacağı sıktı yani, anlamadım, böyle mi olması lazım?

Ben de düşünüyorum yaa kız olursa ayla koymak istiyorum erkek olursa alptuğ, ama kız değişebilir tam karar veremedim. Sen ne düşündün

Sıkması gerekiyor kuzu varis çorabı sıkar

Cok tesekkur ederim her sey ustuste geldi adeta. Bi nefes alamadim allahim insallah agrisi gecer. O zaman 1 ay sonra falan gidebilirim. Ama agrisi gecsin

Ay iyi bari canım, çok sağol, ben de dar aldım herhalde diye üzülmüştüm, 165 tl bir de
Pahalıymış canım yaa, bizim komşu var varisi vardı teyzenin ondan biliyorum hep kullanırdı. Sıkı sıkı zar zor giyerdi, sende de mi varis var kuzu

Ben haftada anca 3 defa cikabiliyorum. Aslinda kisa sure yurunse de her gun yurumek gerekiyomus
Evet doktor da her gün yarım saat 45 dk yürü dedi. Hadi şimdi neyse de kışın soğukta nasıl olacak bilmiyorum bu yürüyüş işi

Aboo seninki tam entel dantelmiş canım bari çorba yapmayı öğren diyeydin
Sorma ya entelde denemeDe boyle bi konusur bin saat dinlerken sıkılırsin miy miy miy miy. Tek yasamaktan dolayi elinden hicbisi gelmiyo herhalde anlamadim nasil sey. Esim farkinda allahtan durumu onkarda oyle icli disli bi iliski icinde degiller esim ztb hep uzakta okumus fln ama gorsen bizi cok seviyo cok kibar dilli falan ama iki is yap desen yapamaz varsa yoksa gezsin tozsun buraya gelmek istemeside tamamen gezme olsun diye corona zamani nereye geliyosun demis esim ztn . Sacmasapan seyler smdi ailemde yurtdisina gidiyorya firsat bilcek ama oyle bisey yok yani dogdugunda gelir misafir gibi sever sonrada gider geldimi gitmekte istemiyo bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…