- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.121
Ben de pek anlayamadım ya ama tecrübeli olup anlayan olur muhakkakgenelde erkekler cinsiyeti erken gösteriyormuş 12.haftada falan. o yüzden öyle tahmin ettim ben
Aboo seninki tam entel dantelmiş canımAh ne guzel yazmissin arkadaslar benimkini gorseniz sok olursunuz dunyanin en bencil kadini yemek yapamaz temizlik bilmez yalniz yasar corba yapamadi geldiginde bana baska sehirde yasiyor biz o yuzden saygili ve mesafeliyiz smdi gelmek istemis yok dedim oyle bi dunya hayri olmayanin zararida olmasin benim ona hizmet etcek halim yok ama cocuk dogunca bahane edip gelir surekli istanbula.gelsin gezsin tozsun resim yapsin sanat galerisi gezsin baska bi halttan anlamaz
Ayyy Allah muhtaç etmesin kuzum ne zor zamanlar yaşamışsın..Benim kaynanam kesin kaçar
Bu aralar bize gelmek istiyordu, eşimle mutfakta konuşmalarını duydum, ben de içerde yatmıştım o sırada, eşim “anne bak görüyorsun kız hamile hiçbir iş yapamıyor çocuk zaten yoruyor, geldiğinde yemekleri işleri sen yaparsın” dedi, kaynanam da ooo iş mi yapıcam bir de dedi.
Adım gibi eminim asla yapmaz.
Bebeğim 50 günlükken ameliyat oldum, sonra ağır enfeksiyondan hastanede yattım sekiz gün, çıkınca da üç gün kaynanamda kaldık güya dinleneyim diye, ilaç saatim gelirdi de bir tas çorba yapıp vermezdi.
Bir kez eşim hatırlattı ilaç saati geçiyor anne yemek yok dedi, kaynanam suratını astı sadece bir çorba yaptı, kapıdan çorba hazır diye seslendi gitti yattı. Çok mu zordu bir kase çorba koyup getirmek.
Sonraki günde sarma sarıyordu, bana yardım et birlikte saralım dedi, ben de anne çok yorgun hissediyorum çocuk uyusa ben de yatıcam hemen dedim, çocuğa bile bakmıyordu. Eşim eve gelince sarmaları eşime sardırdı, sonra da sofra bile kurmadan gitti erkenden yattı.
Ben ağlaya ağlaya kalktım yemek hazırladım, sonra da evimize döndük.
O günleri asla unutmicam
Benimkinde de görülmedi, elleri gözlerindeydi, ama ense kalınlığına bakmış zaten, kan da vermişsin, rahat ol inşallah skntı yoktur kuzum
Ayy icimi rahatlattiniz tatli anneler❤ Eksik olmayin. Insallah bebisler saglicakla gelsin. Fakat benim cilem bitmiyorBence bir risk gorseydi kesin cagirirdi o yuzden icini rahat tutbir de ben dun cinsiyetle kalp atisi ilintili mi diye bir soru sorunca hic bir ilgisi olmadigini, sadece down sendromlu bebeklerin kalp atisinin 90 nin altinda olabilicegini bu bilgiyi goz onunde bulundurabilecegimizi soylemisti. Yani bence bizim bilmedigimizde bir suru seyi dikkate aliyorlar, eger bir sey olsaydi mutlaka soylerdi
2. Trimesterda gidiliyor diye biliyorum bi sor istersen doktoraAyy icimi rahatlattiniz tatli anneler❤ Eksik olmayin. Insallah bebisler saglicakla gelsin. Fakat benim cilem bitmiyorhaftalardir mide bulantisiyla savasirken simdi iki gundur uzerine dis agrisi eklendi. Bundan 6 ay once baska disim icin gitmistim ve doktor suan agriyan disimin ilerde sorun yaratacagini soylemisti ama ben bisey olmaz diye dusunup es gectim. Dedigi oldu iki gundur agriyor. Dis hekimine de gidilmez gebelikte degil mi
2 gun daha bekleyip gecmezse sorucam2. Trimesterda gidiliyor diye biliyorum bi sor istersen doktora
Ayy icimi rahatlattiniz tatli anneler❤ Eksik olmayin. Insallah bebisler saglicakla gelsin. Fakat benim cilem bitmiyorhaftalardir mide bulantisiyla savasirken simdi iki gundur uzerine dis agrisi eklendi. Bundan 6 ay once baska disim icin gitmistim ve doktor suan agriyan disimin ilerde sorun yaratacagini soylemisti ama ben bisey olmaz diye dusunup es gectim. Dedigi oldu iki gundur agriyor. Dis hekimine de gidilmez gebelikte degil mi
4-5-6 güvenli aylar kuzum, radyografsız tedavi yaptırabilirsin, ben hamilelikte kanal da yaptım, çekim de, yeter ki ayları uygun olsun, anestezi yapılmasında sakınca yok, sadece film alınamaz, doktorun da istemez almayı, sen de kabul etme, ama anestezinin zararı yok, korkma, sadece ne olır ne olmaz diye kendi kafın doğum uzmanından işlem yapılmasında sakınca olmafığına dair bi konsültasyon istenir, onayını alır gider yaptırırsın, çok geçmiş olsunAyy icimi rahatlattiniz tatli anneler❤ Eksik olmayin. Insallah bebisler saglicakla gelsin. Fakat benim cilem bitmiyorhaftalardir mide bulantisiyla savasirken simdi iki gundur uzerine dis agrisi eklendi. Bundan 6 ay once baska disim icin gitmistim ve doktor suan agriyan disimin ilerde sorun yaratacagini soylemisti ama ben bisey olmaz diye dusunup es gectim. Dedigi oldu iki gundur agriyor. Dis hekimine de gidilmez gebelikte degil mi
MaşallahBugün sabahtan beri yazlıkları kaldırdık kışlıkları çıkardık tüm evi temizledik üstüne bir de yemek yaptım hiç halim kalmadı. Allahtan kuzenim geldi yardım etti bir günde hallettikBirazdan da yürüyüş yapmam gerekiyor 2 gündür yürüyemedim
Ben de düşünüyorum yaa kız olursa ayla koymak istiyorum erkek olursa alptuğ, ama kız değişebilirKızlar dün konusu geçmişti bu arada isim düşünmeye başladınız mı?Benim kızım olursa ismi hazır ama erkeği düşünmedim henüzAyrıca eşim dışında kimseye isim konusunda söz hakkı tanımıcam dün eşimle de konuştum 9 ay boyunca karnında taşıyan ben kahrımı çeken eşim sağ olsun o yüzden ikimizin belirleyeceği isim olacak inşallah
Sıkması gerekiyor kuzu varis çorabı sıkarYa kızlar bu varis çorabını aldım ben, giydim bi baktım bacağı bana dar geldi, normal çorap gibi olmadı, bu normal mi? Yani normal külotlu çorap gibi mi olacak daha mı sıkacak? Bedenime uygun ebattan da büyüğünü aldım hatta kilo alırım diye, ama yine de bacağı sıktı yani, anlamadım, böyle mi olması lazım?
Ay iyi bari canım, çok sağol, ben de dar aldım herhalde diye üzülmüştüm, 165 tl bir deSıkması gerekiyor kuzu varis çorabı sıkar
Ben de çok yoruldum ama yürüyüş uzun süre yapmayınca içim rahat etmiyorMaşallahben evde biraz is yapsam yuruyuse cikmiyorum iyice pertim cikiyo
Gece iiiiiçBen hala başlayamadım çok korkuyorum mide bulantısı yapacak diye
Cok tesekkur ederim2.
4-5-6 güvenli aylar kuzum, radyografsız tedavi yaptırabilirsin, ben hamilelikte kanal da yaptım, çekim de, yeter ki ayları uygun olsun, anestezi yapılmasında sakınca yok, sadece film alınamaz, doktorun da istemez almayı, sen de kabul etme, ama anestezinin zararı yok, korkma, sadece ne olır ne olmaz diye kendi kafın doğum uzmanından işlem yapılmasında sakınca olmafığına dair bi konsültasyon istenir, onayını alır gider yaptırırsın, çok geçmiş olsun
Ay iyi bari canım, çok sağol, ben de dar aldım herhalde diye üzülmüştüm, 165 tl bir de
Ben haftada anca 3 defa cikabiliyorum. Aslinda kisa sure yurunse de her gun yurumek gerekiyomusBen de çok yoruldum ama yürüyüş uzun süre yapmayınca içim rahat etmiyor
Evet doktor da her gün yarım saat 45 dk yürü dedi. Hadi şimdi neyse de kışın soğukta nasıl olacak bilmiyorum bu yürüyüş işiBen haftada anca 3 defa cikabiliyorum. Aslinda kisa sure yurunse de her gun yurumek gerekiyomus
Sorma ya entelde denemeDe boyle bi konusur bin saat dinlerken sıkılırsin miy miy miy miy. Tek yasamaktan dolayi elinden hicbisi gelmiyo herhalde anlamadim nasil sey. Esim farkinda allahtan durumu onkarda oyle icli disli bi iliski icinde degiller esim ztb hep uzakta okumus fln ama gorsen bizi cok seviyo cok kibar dilli falan ama iki is yap desen yapamaz varsa yoksa gezsin tozsun buraya gelmek istemeside tamamen gezme olsun diye corona zamani nereye geliyosun demis esim ztn . Sacmasapan seyler smdi ailemde yurtdisina gidiyorya firsat bilcek ama oyle bisey yok yani dogdugunda gelir misafir gibi sever sonrada gider geldimi gitmekte istemiyo bi deAboo seninki tam entel dantelmiş canımbari çorba yapmayı öğren diyeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?