2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayy oyle mii dur forograflari ekliyim ama inanilmaz silik hic bir sey anlamadim ben esim bir tane tablo almis her yere takmaya calisti hic bir yere yakismadi gokyuzu tablosu erkek olursa bebegin odasina koyalim atmayalim diyordu artik oraya asariz
Bence kiz nubu parelel canim
Tahmin tabiki ama sen ne hissediyosun?

Sanirim 3. Aydan sonra gidiliyor bende tam bilmiyorum ama soyle bir olaya sahit olmustum. Bir gun doktorun kapisinda siramin gelmesini beklerken sanirim 5 ay kadarlik bir anne cikti esinin yanina gelip disciye gidebilirmisiz bosuna aci cekmisim demisti ben baya insanlari gozlemleyip dinledigimden bu olayi da kafama yazmisim insallah atlatirsiniz benimde suan bir disim yok dolgum dusmustu ama agrisi yok dogumdan sonraya kaldi gibi duruyor

Yani ama sayılar patlamışken bu zaman gelmesi de mantıksız sana bulaşsa Allah korusun neyse eşin farkındayım canım. Gelirse de çıkarmayın evden

Bence kiz nubu parelel canim
Tahmin tabiki ama sen ne hissediyosun?

Insallah kizdir diyelim o zamann ilk cocuk ya aslinda hic farketmez ama icimden hep kiz geciyordu benimde ruyamda 2 kez erkek bebek gordum ama o yuzden hic bilmiyorum. Insallah kizdir da anne kiz kombinleri yapariz

Insallah kizdir diyelim o zamann ilk cocuk ya aslinda hic farketmez ama icimden hep kiz geciyordu benimde ruyamda 2 kez erkek bebek gordum ama o yuzden hic bilmiyorum. Insallah kizdir da anne kiz kombinleri yapariz
Insallah canim Allah gonlune gore versin insallah saglikla ogrenince de yaz olur mu? nette erkek gorenin de kizi olur diyolar ruya yorumlarinda hep okuyorum. Hayirlisi olsun

Doktor mu onermisti varis corabini, benim annemin de 2. hamilelikte varisleri cikmis hep oncesinde hic yokmus o yuzden merak ettim

Guldurdunuz beni cok tatlisiniz okudum foruma yazdiktan sonra 4 5 6 aylik zamanlar gitmek icin gayet uygunmus. Insallah agrisi gecsin de sonrasi mecbur gidicem demek ki. Virus de var allaha emanetiz artik napalim.

Yaa İkisi nerdeyse aynı zaten, inşallah süreci en güzel şekilde geçirelim, amin

Kızlar benim fotolara da bakın bana nub aşağı bakıyor gibi geldi ama kordon fln olabilir mi acaba dedim. Geçen haftaki fotolar

Eklentiler

• 28EC224A-09BC-414A-9D36-4425D849BD20.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 73
  • FB6E4B6F-8D6D-4BC7-A7E5-34EDADD68EF1.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 69
Evet evet. Aynen.

Guldurdunuz beni cok tatlisiniz okudum foruma yazdiktan sonra 4 5 6 aylik zamanlar gitmek icin gayet uygunmus. Insallah agrisi gecsin de sonrasi mecbur gidicem demek ki. Virus de var allaha emanetiz artik napalim.

Insallah agrisi gecer dogumdan sonraya otelersiniz sizde Eveet bende cok endiseliyim bu konuda, Allah hepimizi korusun insallah yakalanmadan dogumu atlatiriz

Cok tesekkur ederim her sey ustuste geldi adeta. Bi nefes alamadim allahim insallah agrisi gecer. O zaman 1 ay sonra falan gidebilirim. Ama agrisi gecsin
Eczanede hamileler için karanfilli bitkisel bir fis fiş var. Oglumda ben ondan çok kullandım . Uyusturur bir müddet rahat edersin.

Peki bunilaç yakıyor mu. İlk defa kullandım bayağı da ittim ama. Sanki yaktı biraz
Yok yakmaz ilk olduğu için kendini kastın belki. Ellerin temiz olsun tırnaklarını iyice kes. Bir süreden sonra kaşıntı ve idrar yolu enfeksiyonu yapıyor bu kaçınılmaz son. Bende kullanıyorum günde 3 defa. Onceden de kullanmıştım. İtebildigin kadar it ve sonrasında yarım saat kadar uzan ki eriyene kadar fayda etsin. Çünkü çamaşırına akıyor akicak. Bir de bol bol su iç. Öncekinden daha çok iç ki enfeksiyon olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…