2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyor
Valla benimki çağırmadı bişeyde demedi burnunu göstermiyor dedi oğlumda da aynısı olduğu için hiç sorma gereği de duymadım açıkçası
Ben bir sey sormak istiyorum gercekten ikili test 45 dakika suruyor mu o kadar uzun uzun bakiyor mu
Yok canım ya 15 dk anca sürmüştür benimki 3 kere ense kalınlığını ölçtü kalp atışını dinledi renkli kalp kan akışına baktı kordonun kan akışını dinledi ona renkli baktı böyle mavi kırmızı şekilde atışı belli oluyor boyunu ölçtü okadar sonra da kan vermeye gittim. Detaylı ultrason bile okadar sürmemişti benim 25-30 dk sürmüştü. Belki kan fln da vericeksin ya ondan öyle demiştir Gidince yaz da nelere okadar ayrıntılı baktığına merak ettim valla

Muhtemelen bizim de oyle surecek daha 2 hafta var haber veririmm insallah sikintisiz gecer hepimizin

Merhaba arkadaşlar 21+4 hamileyim detay ultrasonda bebeğimin böbrek yada böbrek üstü bezinde 4 mm kist olduğunu yerine emin olamadıklarını 3 kasımda başka bir perinatolog tarafından kontrol edileceğini söylediler,daha önceli taramalarımda bir problem cıkmamıstı cok tedirginim hiç duydunuzmu...

Cok tesekkur ederim her sey ustuste geldi adeta. Bi nefes alamadim allahim insallah agrisi gecer. O zaman 1 ay sonra falan gidebilirim. Ama agrisi gecsin
Dişin durumu nedir bilemiyorum ama işlem yaptırana kadar geçen sürede ağrını dindirecek bazı çözümler sunulabilir, ben olsam değerlendirirdim.

Ben hiç bilmiyorum ama kistik yapıyı nasıl algıladılar? Yani böyle daha radyoopakt mı görünmüş? Parlak mı yani?şunun için soruyorum, parlak görünen bazı yerlerfen şüpheleniyorlarmış ama aslında kişi gebeliğinin herhangi bir döneminde kanama yaşadıysa öyle görünebiliyormuş, ama doktorun bunu atlayacağını sanmam, sadece bildiğim böyle bir şey var, belki fikir verir diye yazmak istedim.

Bence zamanla gecen bir sey de olabilir. Belki sonraki ultrasonda görünmez yanlis tespit edilmişte olabilir. Sıkma canını

Ben de düşünüyorum yaa kız olursa ayla koymak istiyorum erkek olursa alptuğ, ama kız değişebilir tam karar veremedim. Sen ne düşündün
Alptuğ çok güzel isim ama Ayla değişebilir sanki erkeği düşünmedim ama kız olursa Eylül olacak inşallah (eşimle Eylül ayında tanıştık,eylülde nişanlandık ve gebelik haberimi de Eylül’de aldık çok şükür )

Evet evet elini yuzune goturmustu. Bir daha cagirmasi gerekmez miydi acaba gormek icin. Bi cok yerde burun kemigi onemli olarak geciyor
Ben cuma günü bir saat içinde tam üç kez muayene oldum bebek yüzünü göstermedi öncesinde elleriyle yüzünü kapatmıştı dr biraz yürü gel dedi gittim bu kez yüz üstü yatıyordu doktorum git sevdiğin bir şey ye dedi sonuncusunda gösterdi burnunu öyle gördü ve ense kalınlığını ölçebildi ama muayene biraz ağrılı oldu bende hem uzun sürdü hem bebeğin biraz hareket etmesi için karnıma bastırdı

Insallah agrisi gecer dogumdan sonraya otelersiniz sizde Eveet bende cok endiseliyim bu konuda, Allah hepimizi korusun insallah yakalanmadan dogumu atlatiriz
Daha once de ayni sekilde agriyan 4 5 gun suren disim, agrimasindan 3 ay sonra bir gun yemek yerken orta yerinden kirildi kanal tedavisi yapildi ve yarisina dis eklendi. bu da oyle olursa diye korkuyorum. O yuzden bir iki ay icinde gitmem gerek.
Eczanede hamileler için karanfilli bitkisel bir fis fiş var. Oglumda ben ondan çok kullandım . Uyusturur bir müddet rahat edersin.
Fis fisi duymamistim, bir bakayim nobetci eczaneye. Tesekkur ederim. Derdim bitmiyor ya
Benim de 15 dk anca surmustur. Bugun artik bunu kafama takamiyorum disimin agrisindan
Dişin durumu nedir bilemiyorum ama işlem yaptırana kadar geçen sürede ağrını dindirecek bazı çözümler sunulabilir, ben olsam değerlendirirdim.
Disin durumu bundan 4 ay evvel kirilan bir disim icin gittigimde doktor bu dis icin rontgende gorup ilerde sorun yaratabilir demisti ama ben bir an once ordan cikmanin derdinde oldugum icin oteledim. Ve sonuc.
Bazi doktorlar isini saglama aliyor demek ki. Bizimki rahat mi bilemedim. Artik allaha emanet bebekler diyorum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…