2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben 11+3 te gittiğimde görmüştü burnunu. Ama bence başka bir doktora git istersen atlamış unutmuş olabilir. Ense kalınlığı vs normalse bence zaten bir problem yoktur içini ferah tut

Günaydııın, benim karnm baya çıktı ya bildiğiniz. Gaz mı bebek mi bilemiyorum ama var yani. Şuan 12+2 deyim. Instads bir foto gördüm kadının 15.haftada beş aylık göbeği vardı. İnş öyle olmaz ya , kocaman olmasın

Kız ben de 12+6 yım bugün yarın 13+0 dan selam vercem amaaaa bildiğin karnım var

Bu aralar kendimi bebek alışveriş sitelerinde buluyorum sanırım yeni yeni ganile olduğuma inandım 7-8 aylık olana kadar alışveriş yapmam diye düşünüyorum. Ama şindiden bakmak çok heyecan verici
Ya ben de herşeye bakıyorum ama daha çok erken 7 aydan sonra anca bizim de alışveriş işi

Bu aralar kendimi bebek alışveriş sitelerinde buluyorum sanırım yeni yeni ganile olduğuma inandım 7-8 aylık olana kadar alışveriş yapmam diye düşünüyorum. Ama şindiden bakmak çok heyecan verici
Ben de ya, Carter’s ta ikinciye %50 indirim var diye sepete bi sürü şey ekledim. Kızmış gibi (daha belli değil cinsiyet) bi sürü tulum eldiven şu bu ekledim sepet bir servet tuttu, sonra kapattım Biraz pahalı geldi, e bebeğe yönlenicem galiba. Yenidoğan kıyafetleri hemen küçülecek pahalı alma dedi arkadaşlar. 2-3 tane birileri görmeye gelince giydirmelik kaliteli alayım diğerleri %100 pamuklu olsun ama çok da pahalı şeyler olmasın diye düşündüm. Daha bunları almaya düşünmeye var gerçi.

Benim bir arkadasim da mutlaka chakra dan al kumasi cok iyi demisti dedim her seyini chakradan alirsam evin yolunu bulamam indirime giriyormus galiba takip edip aldim bende dedi

Benim bir arkadasim da mutlaka chakra dan al kumasi cok iyi demisti dedim her seyini chakradan alirsam evin yolunu bulamam indirime giriyormus galiba takip edip aldim bende dedi
Evet chakradan da hastane çıkışı almayı düşünüyorum paraya kıyıp Bi de kendime hastane için pijamamı ordan alıcam inş. Takip etmek lazım canım indirimdeyken de yapıştırırız.

Kızlar Demir ilacı midemi mahvetti dün bütün gün istifra ettim içilmesi zorunlu mu?

Onceki bebwgimde ben her seyi carters next mothercare den almistim gerci mothercare cekiliyordu son kalan ne varsa toplamistik. Carters ve next urunlerini de yurt disindan hallettik biraz uzun surdu magazaya gore cok daha hesapli olmustu.

Hemoglobin 10 larda ise almak sart. Barsak emilimi olan formunu alsan ac karna degil de gece yatarken alsan olmaz mi acaba?
Bütün tahlillerim normal çıktı gece yatarken alıyorum zaten ama afedersin dün banyodan çıkamadım ya çok kötüydü

Evet chakradan da hastane çıkışı almayı düşünüyorum paraya kıyıp Bi de kendime hastane için pijamamı ordan alıcam inş. Takip etmek lazım canım indirimdeyken de yapıştırırız.

Aynen aynen birbirimize haber verelim indirim gelincee su cinsiyeti bir hepimiz ogrenseydik

Onceki bebwgimde ben her seyi carters next mothercare den almistim gerci mothercare cekiliyordu son kalan ne varsa toplamistik. Carters ve next urunlerini de yurt disindan hallettik biraz uzun surdu magazaya gore cok daha hesapli olmustu.
Eşim aralıkta viyanaya gidicek iş gezisine olmadı ordan mothercare varsa bişiler aldırayım o marka güzeldi çekilmeseydi keşke. Carters varsa oraya da gitsin diyeyim.

Bütün tahlillerim normal çıktı gece yatarken alıyorum zaten ama afedersin dün banyodan çıkamadım ya çok kötüydü
Normalde rutin demir takviyesi ikinci trimesterde baslar ama sana erken basladigina gore doktorunun mutlaka bir bildigi olmali.Saatleri ve formu konusunda tekrar paslassaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…