- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.201
Bana daha başlanmadı demir ilacına, ne zaman başladın??Kızlar Demir ilacı midemi mahvetti dün bütün gün istifra ettim içilmesi zorunlu mu?
Ya ben de onu düşünüyorum, demir takviyesini beslenerek çözemez miyiz? Siz böyle dedikçe korkuyorum ben deKızlar Demir ilacı midemi mahvetti dün bütün gün istifra ettim içilmesi zorunlu mu?
Raporumda 4mm kistik yapı yazıyor sadece sadece böbrektemi böbrek üstü bezindemi onu tespit edemediği için tekrar baska bir perinatolog bakıcak ama daha randevum 3 kasımdaBen hiç bilmiyorum ama kistik yapıyı nasıl algıladılar? Yani böyle daha radyoopakt mı görünmüş? Parlak mı yani?şunun için soruyorum, parlak görünen bazı yerlerfen şüpheleniyorlarmış ama aslında kişi gebeliğinin herhangi bir döneminde kanama yaşadıysa öyle görünebiliyormuş, ama doktorun bunu atlayacağını sanmam, sadece bildiğim böyle bir şey var, belki fikir verir diye yazmak istedim.
Bana doktor verdi ama şimdilik kullanmıyorum. Değerlerim de iyidi ama 12. Haftayı geçince veriyorlarmış rutin olarak çünkü ciddi azalma oluyormuş ilerleyen dönemde. Benim mide bulantıları zaten yeni yeni azaldı korkuyorum tekrar başlayacak diye.Ya ben de onu düşünüyorum, demir takviyesini beslenerek çözemez miyiz? Siz böyle dedikçe korkuyorum ben de
Ben çok marka almayı düşünmüyorum. Hastane çıkışı dediğin o kadar az kullanılıyor ki. Kaliteli olmasını isterim tabi ama avmlerdeki markalardan ziyade iyi olan dışarıda satılanlara bakabilirim. İstanbulda olanlar eminönünde havuzlu han var. Oraya gitmenizi öneriririm. Ben oraya gidip tırnak makasına kadar herşeyini almıştım. Bebitof diye bir markanın hastane çıkışını almıştım çok da güzeldi. Çok pahalı değil ama çok da ucuz değil o marka. Bir de havuzlu handa alışmışlar, sen sormadan aklına gelmeyeni bile çıkarıyorlar önüneKızlar şimdi siz deyince baktım, çok güzel bu carters, ama ben size şunu soracağım, bebek çabuk büyüdüğünden tabii ki çok pahalı şeyler almamak lazım ama pahalı almayalım derken kötü kumaş almak da iyi olmaz dimi? Yani alınan her şey pamuklu olmalı mı? Mesela e bebekte 50 liraya hastane çıkışı var, nasıl oluyor onların kumaşı? Onlar da yine güzel, güvenli mi?
Hahahahha biraz komik bir kaıdn sanırım o zaman rahat olun, yufka gördüm diğer yorumda, şu yufkalardan koy da eve götüreyim diyim. Anladığı dil o :))
İki gün önce başladım canım 11+5 günlüktümBana daha başlanmadı demir ilacına, ne zaman başladın??
Belki de vücut alışır ilacaYa ben de onu düşünüyorum, demir takviyesini beslenerek çözemez miyiz? Siz böyle dedikçe korkuyorum ben de
Aslına bakarsan bebek ürünleri hep pamuklu kumaştan oluyor. Yinede dikkat etmeli. Bana hastane çıkışı hediye gelmişti çok paralar verilecek bir şey olarak görmüyorum. Hiç giydirmedim sadece battaniyesini kullandım. Yenidoğan olduğu için bebeğime olmadı. Annem carters almıştı 2 tane yenidoğan tulum onları giydi. Hemen 3 aylıklara geçiliyor. E-bebekten aldım bir iki takım çok çabuk eskidi onları saklamadım bile. Ama carterstan aldıklarımı kuzenine de verdim kullandı geri aldım şimdi taş gibiler. Cinsiyeti farklı da olsa benim kıyafet ihtiyacım hiç yok gibi. Belki mevsimsel olarak uymayabilir onun dışında 2 Müslin battaniye ve ağız bezi gibi küçük ihtiyaçları olacak. Zaten ilk 4-5 ay yaz aylarına geliyor kısa kollu zıbınlar dışında pek bir şey giydirilmez gibi.Kızlar şimdi siz deyince baktım, çok güzel bu carters, ama ben size şunu soracağım, bebek çabuk büyüdüğünden tabii ki çok pahalı şeyler almamak lazım ama pahalı almayalım derken kötü kumaş almak da iyi olmaz dimi? Yani alınan her şey pamuklu olmalı mı? Mesela e bebekte 50 liraya hastane çıkışı var, nasıl oluyor onların kumaşı? Onlar da yine güzel, güvenli mi?
Amin canımAyyy Allah muhtaç etmesin kuzum ne zor zamanlar yaşamışsın..
Ben çok marka almayı düşünmüyorum. Hastane çıkışı dediğin o kadar az kullanılıyor ki. Kaliteli olmasını isterim tabi ama avmlerdeki markalardan ziyade iyi olan dışarıda satılanlara bakabilirim. İstanbulda olanlar eminönünde havuzlu han var. Oraya gitmenizi öneriririm. Ben oraya gidip tırnak makasına kadar herşeyini almıştım. Bebitof diye bir markanın hastane çıkışını almıştım çok da güzeldi. Çok pahalı değil ama çok da ucuz değil o marka. Bir de havuzlu handa alışmışlar, sen sormadan aklına gelmeyeni bile çıkarıyorlar önüne
İnşallah hiçbir skntı yoktur, yanlış görmüştür, varsa bile önenimsizdir canım, pozitif düşün, iyi olsun inşallahRaporumda 4mm kistik yapı yazıyor sadece sadece böbrektemi böbrek üstü bezindemi onu tespit edemediği için tekrar baska bir perinatolog bakıcak ama daha randevum 3 kasımda
Aynen ya, ben de yeni rahatladım, şimdi de 13+0 ım, 15+0 gibi gideceğim doktora, pek de o zamana kadar kullanmayı düşünmüyorum, ve doğal yolla çözebilir miyim onu soracağımBana doktor verdi ama şimdilik kullanmıyorum. Değerlerim de iyidi ama 12. Haftayı geçince veriyorlarmış rutin olarak çünkü ciddi azalma oluyormuş ilerleyen dönemde. Benim mide bulantıları zaten yeni yeni azaldı korkuyorum tekrar başlayacak diye.
Bu çok mantıklı, bi gittiğimizde uğrayalım madem, sağol canımBen çok marka almayı düşünmüyorum. Hastane çıkışı dediğin o kadar az kullanılıyor ki. Kaliteli olmasını isterim tabi ama avmlerdeki markalardan ziyade iyi olan dışarıda satılanlara bakabilirim. İstanbulda olanlar eminönünde havuzlu han var. Oraya gitmenizi öneriririm. Ben oraya gidip tırnak makasına kadar herşeyini almıştım. Bebitof diye bir markanın hastane çıkışını almıştım çok da güzeldi. Çok pahalı değil ama çok da ucuz değil o marka. Bir de havuzlu handa alışmışlar, sen sormadan aklına gelmeyeni bile çıkarıyorlar önüne
Ha bunu da sorayım meselaBelki de vücut alışır ilaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?