2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen ya, ben de yeni rahatladım, şimdi de 13+0 ım, 15+0 gibi gideceğim doktora, pek de o zamana kadar kullanmayı düşünmüyorum, ve doğal yolla çözebilir miyim onu soracağım

Ben aynı zamanda emziriyorum da canım, ona rağmen benim hemoglobin 12.6 çıktı Cuma günü, şaşırdım ben daha düşük bekliyordum.
Sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilirler ama ben pekmez ve c vitamini emilimi güzel oluyor diye duymuştum.
Her sabah bir kaşık pekmez içerim, bir de kış meyvelerinden suyu sıkılanlardan meyve suyu sıkıp içine yine pekmez karıştırıyorum ve sulandırıp içiyorum. Belki o benim seviyeyi korudu bilemiyorum

Ay öğrenecek ne çok şey var, müslin nedir diye baktım şimdi

Benim de 13tü, sorup öğrenip yazarım size de, bizim senle günümüz aynı bu arada

Ay öğrenecek ne çok şey var, müslin nedir diye baktım şimdi

Haha esimin bir akrabasi var yasli bir kadin bana bebek icin igne oyasindan agiz bezi dikmis. Hemde yikamis utulemis havlu kagidina sarmis covidden dolayi. Tesekkur etmek icin aradim diyor ki kizin ben poseti de yikayip kurutmustum icine sinsin havlu kagidini acma bebek dogana kadar diyor cok tatli ya annemde simdi o bezlerden dikiyormus renk renk evde sikintidan bilmiyorum kullanilir mi bir de onu yikayip utulemesi var sonra

Benim de 13tü, sorup öğrenip yazarım size de, bizim senle günümüz aynı bu arada
Evet günlerimiz aynı
Senin iyi bence, korumak adına nasıl beslenmelisin bunu konuşursunuz doktorunla.
Ama daha düşük seviyelerde ilaç gerekli maalesef.
Hafta ilerledikçe de kansızlık problemi olabiliyormuş bakalım

Ağız bezi ne mesela , yemek yerken ağzını silmek için mi? E peçete ne güne duruyor, peçeteyle silsek olmaz mı? , yıka, ütüle bir de öyle mi?

Peki ben bu aralar karadut suyu mu şurubu mu ne ona merak saldım, herhalde aşermek midir nedir? O zararlı bir şey değildir dimi hamilelikte?

Aziz bebenin yazlık takımlarından alabilirsin canım. Bebeğime ayakkabı hariç hiç bir kıyafetini marka ve pahalı almadım. LCW civil e bebek den giyindi hep. Bir kaç aygiyip büyüyecek sonra hepsi ya dolap bekleyecek ya da ihtiyaç sahiplerine verilecek.
Hiç ama hiç gerek yokpahali şeylere inan.

Ağız bezi ne mesela , yemek yerken ağzını silmek için mi? E peçete ne güne duruyor, peçeteyle silsek olmaz mı? , yıka, ütüle bir de öyle mi?

Aslinda bebek kusunca kullanilan bir sey bazilari terlemesin diye de sirtina koyuyormus sonra ama bencede pecete mantikli bir de onlari yikamak lazim ama acaba boyle daha mi saglikli bilmiyorum ki utulenince mikroplar kiriliyor kaynar suda yikaniyor filan bilemedim

Canım senin siparişler geldi mi? Ne durumdalar, ben de almalıyım ama kalın olsun istiyorum ve hatta dışarı için de arıyorum ama beli ayarlanabilir olsun ki 9 aylıkken de giyinebilelim istiyorum, çok şey mi istiyorum

Peki ben bu aralar karadut suyu mu şurubu mu ne ona merak saldım, herhalde aşermek midir nedir? O zararlı bir şey değildir dimi hamilelikte?
Doğal içerikli ise zararlı değildir herhalde
Sadece gebelikte bazı gıdalar riskli olabiliyormuş ya ondan emin olmak gerek ama ben duymadım şimdiye kadar.
Ve bu bağışıklığı da güçlendiren bir şey, soğuk sıkım olmasına dikkat edin, onlar daha yararlı oluyormuş. Ben kızıma da almıştım

12. Haftadan selamlar kızlar Son 1 haftadır yemek sonrası bulantı benzeri mide huzursuzluklarım başladı. Canım pek bir şey çekmiyor artık ne varsa onu yiyorum. Karnım baya çıktı, pantolonlarım artık rahatsız etmeye başladı. Uzun süre giyemiyorum. Hamile taytı sipariş verdim onu bekliyorum. Çene kısmımda hala sivilceler çıkıyor. Saç dökülmem baya azaldı. Kirpiklerim uzamaya ve kıvrılmaya devam ediyor. Çok çabuk yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Belimde hafif ağrı başladı. Göğüslerimde değişiklik yok ne renk ne boyut olarak. Göbek çizgisinden hala eser yok. Bebeğimi en son 17 gün önce gördüm. Sonraki randevum 3 kasımda, farklı bir hastaneden aldım ama burda yazdığınız fiyatları görünce kazıklanıyor gibi hissettim. Maalesef aşırı yüksek fiyatlar ödüyoruz burda. İkili test konusunda kafam karışık, ikili test diye belirtmek gerekiyor mu randevu alırken? Ben doktor ve hastane değiştireceğim için ne yapsam bilemedim. Hala isim düşünmedik, cinsiyet belli olsun diye bekliyoruz. Her gece mutlaka 1 kez tuvalete kalkıyorum. Gündüz uyumalarım hala yok. Tiroid için yeniden gitmem gerek, ilacın dozajını güncellemeleri gerekebilir. Benden şimdilik bu kadar. :)

İstediğim cevap tam da buydu ya, çok teşekkür ederim, o pafayı hesap açıp eğitim masraflarına eklerim daha mantıklı , ayyy ne değişik bir şey ya, şimdiden eğütimini düşünüyor insan, düşünürken de pıt pıt duygulanıyor

Peçete tahriş eder canım :)
Zaten ilk zamanlar öyle hassas oluyorlar ki anne baba bile kıyafetine dikkat ediyor aman bebeğe değerse tahriş etmesin diye.
Bazı bebekler çok kusuyor -benim kızım da öyleydi- o zaman ağız bezi yetişmiyor valla
Ben çoğu zaman zıbınlarını önlük gibi kullanırdım üstü batmasın diye

Ben de şunu düşündüm, yemeği yemez, peçeteyi yer bu saftirikler şimdi

BU pekmez konusu aslinda dogru sanilan yanlislardan. 100 g pekmeZde 4.7 mg kadar demir vardir. 10 kg olan bir cocugun bile gunluk demir eksikliginde almasi gereken demir miktari kilo basina 4 mg mis. Bu da totalde 40 mg yapiyor. Bunu karsilayacak pekmez ise 2,5 su bardagina tekabul edermis. Senin muhtemelen diger demir kaynaklarin ve onlari alis seklin saglamdir.

Hm kids e bayılıyorum ben ya. Birde e bebekten alıcsm çoğu şeyi yenidoğan olanları. Nasıl olsa kücülecek

Salya akıtıyorlar, kusuyorlar, devamlı peçeteyle silmek ağızlarını tahriş eder bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…