2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sorsak "tabii abla doğal olmaz olur mu? En doğalı bu" der tabii, inşallah doğaldır, internetten de baktım düşüğü tetikler falan yazmıyor, bir şey olmaz inşallah, demir içeriği de yüksekmiş, ama kalorisi de pek var belli ki

Peki o bezler makinede yikanir mi nasil yapicaz evet ben reflu yatagi aldimm emzirdikten sonra ona konuluyormus bebis galiba kusmasin diye

Ağız bezi ne mesela , yemek yerken ağzını silmek için mi? E peçete ne güne duruyor, peçeteyle silsek olmaz mı? , yıka, ütüle bir de öyle mi?
Ağız bezi çok kullanılır yeni doğduğu zamanlar kustugunda emzirirken falan. Sanki peçete pis gibime gelirdi benim onu kendim yıkayıp utuledigim için o tertemiz hissettirirdi.

Benim de mide rahatsızlığım var midede baskı siskinlik bikac gün önce çok fazlaydı. Her gece tuvalete kalkma bende de var.pandemi ve hamilelikten dolayı kilo aldım eski kıyafetlerin çoğu olmuyor ayırdim dün yeni bol bsyler aldım. Ayakta kalınca bel ağrısı oluyor. Iste yoruluyorum evde Dinleniyorum uzanıyorum genelde

Ağız bezi çok kullanılır yeni doğduğu zamanlar kustugunda emzirirken falan. Sanki peçete pis gibime gelirdi benim onu kendim yıkayıp utuledigim için o tertemiz hissettirirdi.
Vay arkadaş, bu analık ne değişik şey, hayatımda eşimin birkaç gömleğinden başka hiçbir şeyi ütülemem, bir de ağız bezini ütüleyeceğim demek‍♀

Ne mesela, bana içecek önerisi verseniz ya, çay içemiyorum, tiksiniyorum hala, akşam içecek bir şeyler arıyorum, muz smoothie yapıyorum bir de bu, başka ne olabilir?

Benim kan degerlerim dusuk diye kayin validem uzum suyu kaynatip kavanozlamisti bir suru onu iciyorum. Marmelatini yapmis yogurta karistirip yiyorum bir de mesela marketten bir sey aldim curumeye donucek kendim kaynatip meyve suyu yapiyordum nedense boyle sacma seyleri cok seviyorum

Tabi bu söylediğinizi biliyorum, ben sadece seviyeyi belki bu korudu diye düşündüm.
Ama ciddi eksiklik varsa ilaç şart tabi.
Ben yeni evliyken bir hafta serum tedavisi aldım demir eksikliğinden, o zaman doktor sizin söylediğiniz şekilde açıklamıştı.

Onun dışında da beslenmem klasik şekilde, özellikle kızımın alerjisi olduğu ilk günden beri daha sağlıklı beslenmeye başladım ve paketli hazır gıdaları tamamen hayatımdan çıkardım. Günlük olarak çiğ kuruyemiş, meyve, sebze porsiyonları atlamam.

Arkadaslar semt pazarlarini da degerlendirin derim. Benim.ist da pazarda bi bebek bodycisi abi vardi, ogluma aldigim marka bodylar leke kalirken kuculurken onlara zerre bisey olmadi ve hepsi %100 pamuk. Ne cok giydi bi bilseniz.yillardir oradaydi hala hep aliyodum. Hep aklimdadir. Havuzlu han dan da almistim ama pazardakiler omurluk vallahi. Bir de ebebek subatta buyuk indirime giriyo takip edin onu da

Ya çok tatlısın yaa, kadınlar kulübünün pubmedi sensin

Kesinlikle kesinlikle bende öyle yapmaya çalıştım. Altın alıp biriktirmeye çalışıyorum hâlâ onlar için. Markalara verilen paralar bana hep çöpe atmak gibi geldi. Onlar için ne kadar birikim yapabilirsek hayata atildiklarinda daha az yorulacaklar.

Tabii yaa, hele de insan emeğinin bu kadar kıymetsiz olduğu ve asla düzelmeyip gittikçe de kötüleşecek olduğu gerçeği varken

Aslında bu tarz şeyler -karadut özü, harnup özü vs- Bebekler için ek gıda sitelerinde sertifikalı satılıyor, benim de aldığım bir yer var, tabi daha detaya inersek o sertifikalar ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Belki çocuğu olan arkadaşlar konuya daha hakimdir, instagramda falan var takip ettiğim birkaç sayfa. İçinde en güvendiğim iki yerden yapıyorum alışverişi.

Ooo maşallah ya bana da daha hiç hediye gelmedi diyorum ilk hediyeyi acaba kim alacak

Hmm, dur araştırayım kuzum, çok sağol, manavdan aldığımdan güvenlidir kesin

Peki o bezler makinede yikanir mi nasil yapicaz evet ben reflu yatagi aldimm emzirdikten sonra ona konuluyormus bebis galiba kusmasin diye
Tabi canım bebişin kıyafetleriyle birlikte makinada yıkanacak hepsi ütülenecek hazır :)
Benim kızım 18 aylık, hala kıyafetlerini çift durulama yapıp tersten ütülüyorum alerjik olduğu için.

Arkadaşlar mide bulantım hiç yoktu bugüne kadar. En son 6.7. Haftada sabahları oluyordu. O da geçmişti. Ama bugün midem bi tuhaf canım bir şey istemiyor folik asiti içtim sabah. İçer içmez çıkardım zaten anlamadım. Üşütme falan da yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…