2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tabi canım bebişin kıyafetleriyle birlikte makinada yıkanacak hepsi ütülenecek hazır :)
Benim kızım 18 aylık, hala kıyafetlerini çift durulama yapıp tersten ütülüyorum alerjik olduğu için.

Ben bir an once elimde yikayip kaynatmayi dusundum de biberonlari gibi utu cilemiz bitmicek demekki

Arada hortlar öyle. Benim 6 aylıkken bile hortladigi olmuştu.

Nasıl yani kaynatıyorsun, şekersiz kaynatıyorsun tabii, sonra soğuyunca dolaba atıyorsun, o öyle içecek mi oluyor? Ama kaynatmak iyi değil diyorlar. Bir de ben de ilk karadut suyumu çanakkalede içmiştim, ondan beri de içmemişyim, şimdi canım ondan çekti işte, demek aşermek mi nedir bu?

Ben bir an once elimde yikayip kaynatmayi dusundum de biberonlari gibi utu cilemiz bitmicek demekki
Bebiş dogdugunda bazen aksilikler üst üste gelir kakalar hep çıkar çok kusar falan bı bakmissin dünden bugüne dolapta zıbın kalmamış elinde ki son zıbın. Öyle durumlarda sana büyük bı ders olur makine calistirmayi kurutmayi beklemezsin bazen az lekelileri elinde yıkayıp kurusun diye asarsin hemen

Ne mesela, bana içecek önerisi verseniz ya, çay içemiyorum, tiksiniyorum hala, akşam içecek bir şeyler arıyorum, muz smoothie yapıyorum bir de bu, başka ne olabilir?

Şimdi sana çok güzel ve lezzetli bir tarif verirdim de artık yazmam yeme içme muhabbeti
Ben de çaydan tiksindim ilk günden beri içmiyorum.

Bende de bitti demiştim sonra ni gün kusturacak kadar bulanmıştı, oluyor demek ki canım öyle, yarın olmaz inşallah

Benim bir arkadaşım bebeği olduğunda bir süre kıyafetlerini kaynattı, daha temiz olduğuna inanıyordu ama zahmetli iş
Makinada uygun programda ve uygun deterjanla yıkarsın sonra da ütü mis gibi

Şimdi sana çok güzel ve lezzetli bir tarif verirdim de artık yazmam yeme içme muhabbeti
Ben de çaydan tiksindim ilk günden beri içmiyorum.
Bende öyle galiba iki aydır 5 bardak icmemisimdir çok soğudum nasıl severdim halbuki. Bende arada sırada şişelere meyve suyu yapıyorum kendime ve oğluma katı meyve sikacagiyla. Onu sulandirip bı kaç gün içiyoruz. Genelde meyve olarak yiyorum. Canım su dışında bişey içmekte istemiyor işin aslı.

Mesela seftali ve kayisi suyu yapmistim bagirsaklarim icin, once kaynattim sonra rondodan gecirmistim soguyunca buzdolabina atip yemeklerde iciyordum neyse cok icicekte konusmayalim birinin cani cekmesin ama bencede asermek boyle bir sey

Eltim İstanbul’da pazardan çok güzel marka kıyafetler alıyor oğluna.
Ufak defolu ürünler pazara düşüyor etiketi bile üstünde, ama defosu ne anlaşılmıyor bile.
Çok uyguna hep kaliteli şeyler alıyordu

Suyunu da posasız diye tüketmek istemiyorum, aslında en iyisi hepsini smoothie gibi yapmak herhalde

Bu yeme icme muhabbeti cok etkiliyor mu? Bir defa herkes Turkiyede degil gece gunduzlerimiz bile farkli. Bir de eskisi gibi degil ki cok ekstrem bir yiyecek degilse istedigimiz seyi kargoyla alabiliyoruz. Ama o an degil ertesi gun sonraki gun olur. Sansuru cok da abartmamak gerektigini dusunuyorum

Hmm, dur araştırayım kuzum, çok sağol, manavdan aldığımdan güvenlidir kesin

Bence de öyledir
Bahsettiğim sayfalar gıda mühendisi annelerin sayfaları, içinde çocuk doktorlarının önerdiği sayfalar da var.
Araştır canım, hem ek gıdaya hazırlık olur daha çok var ama fikir oluşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…