2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Mesela seftali ve kayisi suyu yapmistim bagirsaklarim icin, once kaynattim sonra rondodan gecirmistim soguyunca buzdolabina atip yemeklerde iciyordum neyse cok icicekte konusmayalim birinin cani cekmesin ama bencede asermek boyle bir sey
Tamam aklımda artık, çünkü içecek ihtiyacı özellikle akaşmaları oluyor, çok zorlanıyorum öyle bir şeyler içmeden

Benim bir arkadaşım bebeği olduğunda bir süre kıyafetlerini kaynattı, daha temiz olduğuna inanıyordu ama zahmetli iş
Makinada uygun programda ve uygun deterjanla yıkarsın sonra da ütü mis gibi

Bende bir an oyle dusundum ama gercekten cok yorucu olur makinede hijyen programina atariz

Normalde rutin demir takviyesi ikinci trimesterde baslar ama sana erken basladigina gore doktorunun mutlaka bir bildigi olmali.Saatleri ve formu konusunda tekrar paslassaniz.
Şimdi baktım canım tahlillere tekrar maalesef değer sınırdaymış o yüzden erken başlatmış olmalı doktor

İnan bak ben ilk kez geçen gece yazdım, üstüne de öyle bir mesaj görünce üzüldüm yani.
Yeme içme muhabbeti beni etkilemiyor ama yine de elimden geldiğince dikkat ediyordum da artık hiç yazmam.

Benim kızımın alerjisi var, ben birçok şeyi bir yıla yakın tüketmedim, içinde deli gibi sevdiğim sabah akşam yediğim yiyecekler de vardı, bu nedenle ben çok alışkınım ne konuşulsa etkilenmem.

Ayy olsun günah yinede bilemeyiz ki gizliden takip edenleri ya da herkesin imkanı var mi. Ben yine de yeme içme konularında detaya inmemekten yanayım.

Ay ne güzel, ben maalesef artık dikkat etmeliyim, ikinci üçte 4 kilo alsam, üçüncü üçte de 6 kilo alsam12 ile kapasam ohhh, sen iyiymişsin
Kilo almaya çok müsait bir yapım var hamur işi tatlı vs tüketmiyorum ben de maksimum 10-12 kiloyla kapamayı düşünüyorum ama son bir haftadır iştahım çok açıldı

Aynen ben de meyve suyu sıkıp sulandırıp içiyorum kızımla. Tabi meyve olarak da tüketiyoruz ama kahvaltıda çok güzel gidiyor meyve suyu.
Suyu da zorla içiyorum

Bende üzerinize afiyet 2 kilo vermişim. Hâlâ da iştahım yok. Sebze soteleyip yemeye çalışıyorum meyve yemeye çalışıyorum onlar da kilo yapmıyor galiba. Bu defa iyi gidiyorum sanki ünlüler gibi top gibi bir karinla poz verirmisim

Benim canım çekmiyor açıkçası burda okuyunca. Aa niye yazıyorlar demedim şimdiye kadar da. Neticede, canım çekecek olsa koca forumda bir sürü topik var, yemek yarışmaları bildirimi geliyor sürekli, ya da yemek reklamları çıkıyor her türlü çeker. Burda iki mesajda yazanla da canım çekiyorsa girmem foruma daha iyi. Ben canımın çektiği her şeyi de yemiyorum zaten, o kadar da kontrolsüz olmamak gerek bence ya.

Peki o bezler makinede yikanir mi nasil yapicaz evet ben reflu yatagi aldimm emzirdikten sonra ona konuluyormus bebis galiba kusmasin diye
Yıkanıyor makinede. Peçete tahriş eder ağızlarını bunlar daha kullanışlı. Reflü yatağı bende kullandım rahat oluyor.

Kilo almaya çok müsait bir yapım var hamur işi tatlı vs tüketmiyorum ben de maksimum 10-12 kiloyla kapamayı düşünüyorum ama son bir haftadır iştahım çok açıldı
Ben her şey tüketiyorum diyebilirim ama kiloya çok müsait değilim, hep aynıyım yıllardır, dilediğimiz gibi çok kilo almadan sağlıkla bitiririz inşallah bu süreci

Suyu kokuyor falan diye mi icemiyosun yoksa önceden de mi zor icerdin ?

Önceden de zor içerdim canım, zaten böbreklerimden de bu yüzden çok çektim. Doktor bana böyle devam edersen 30undan sonra ameliyatların başlar, 40ından sonra da diyalize girersin dedi

Dediği de oldu, iki kez ameliyat oldum, şimdi daha dikkatliyim.

Bebek kıyafetlerini yıkadıktan sonra kurutma makinesine atmak da belki işe yarayabilir. Ütü yerine geçer mi bilmiyorum ama baya sıcak çıkıyor kıyafetler, bide uzun süre buharla kurutunca işe yarar belki. Bebek modu da var zaten. Ütü yapmayı hiç sevmiyorum bu arada içecek olarak ben kuşburnu marmelatı alıyorum organik satılıyor. Gün içinde sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup içiyorum. C vitamini oranı çok iyimiş onu içtiğimde kolay kolay hasta olmam , hastaysam da hemen geçer. Tadını da çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…