- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.301
Bu yeme icme muhabbeti cok etkiliyor mu? Bir defa herkes Turkiyede degil gece gunduzlerimiz bile farkli. Bir de eskisi gibi degil ki cok ekstrem bir yiyecek degilse istedigimiz seyi kargoyla alabiliyoruz. Ama o an degil ertesi gun sonraki gun olur. Sansuru cok da abartmamak gerektigini dusunuyorum
Ben ilk kıyafetlerini ütüledim de 6 aydan sonrakileri kurutmaya attımBebek kıyafetlerini yıkadıktan sonra kurutma makinesine atmak da belki işe yarayabilir. Ütü yerine geçer mi bilmiyorum ama baya sıcak çıkıyor kıyafetler, bide uzun süre buharla kurutunca işe yarar belki. Bebek modu da var zaten. Ütü yapmayı hiç sevmiyorumbu arada içecek olarak ben kuşburnu marmelatı alıyorum organik satılıyor. Gün içinde sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup içiyorum. C vitamini oranı çok iyimiş onu içtiğimde kolay kolay hasta olmam , hastaysam da hemen geçer. Tadını da çok seviyorum
Ben ilk kıyafetlerini ütüledim de 6 aydan sonrakileri kurutmaya attımtembel avrat taktikleri evde gömlek ütülüyordum sadece onu da pandemide evden çalışınca bıraktım
30 kg almıştım ya öncekindeÖnemli değil kilo falan. Sağlıklı ol da verilir sonra :)
Ay evet o sıktırma işini bende geç farkettim... şimdi az sıktırıp hemen kurutmaya kurutma bitince de hemen katlıyorum çok güzel oluyor. Ya benim en yakın arkadaşım çorap ütülüyor Başak Burcu kendisiBen nevresime kadar utuluyorum ya eskiden ic camasirlarini da utulerdim mikrop kapmayalim diye artik onlari biraktimbir de makine de cok siktiriyormusum bende bunlar niye bu kadar kirisik diye dusunuyordum simdi siktirmayi en aza dusurup atiyorum daha rahat utuleniyor en azindan. Is bilmemek cok kotu
Hem süper almışsın hem süper vermişsin valla30 kg almıştım ya öncekindetekrar 34 olamasam da 36 beden oldum yeniden ama şimdi yaş faktörü dolayısıyla daha zor kilo veririm gibi geliyor dikkat edeceğim bende biraz
Kurutma makinesi benim de elim ayagim oldu resmen. Ben bebek beklerken almistim cocuk olunca alirim diye senelerce ertelemistim. Simdi diyorum ki keske cok daha onceden alsaymissim. Utu konusunda da sana katiliyorum gomlek haric el utusu foreverBen ilk kıyafetlerini ütüledim de 6 aydan sonrakileri kurutmaya attımtembel avrat taktikleri evde gömlek ütülüyordum sadece onu da pandemide evden çalışınca bıraktım
Ben karşıydım kurutma makinesine kıyafetler çok yıpranıyor diye, ama bebeğin onu bunu ütülenecekse alırım bi kurutma makinesi, o mikrop falan bırakmaz herhalde, ayrıca ütülemek gerekmez, ya bir de kızlar bana mantıksız gelen şu, mesela bebeğin kıyafetine çok özen gösterdik diyelim ki ama yatkta birlikte, devamlı emerken birlikte, bi babada, bi annede derken o çocuğun tüm florası bizimle yine aynı olur ki, bana biraz saçma geldi bu fazla mikroptan arındırmaya çalışmak, hem bağışıklığını da geciktiren bir şey değil mi?Ben biraz daha salma fikrine yakınım herhalde, salarım bahçeye akşama kadar takılsınKurutma makinesi benim de elim ayagim oldu resmen. Ben bebek beklerken almistim cocuk olunca alirim diye senelerce ertelemistim. Simdi diyorum ki keske cok daha onceden alsaymissim. Utu konusunda da sana katiliyorum gomlek haric el utusu forever
Bir faydası da kıyafetlerdeki tozu toplaması. Ev daha az tozlanıyor ...Kurutma makinesi benim de elim ayagim oldu resmen. Ben bebek beklerken almistim cocuk olunca alirim diye senelerce ertelemistim. Simdi diyorum ki keske cok daha onceden alsaymissim. Utu konusunda da sana katiliyorum gomlek haric el utusu forever
Benimde kızımdan sakladıklarım var ama doktor erkek olabilir dediKızıma hamileyken ben de alışverişi havuzlu handan yapmıştım :)
İnsan bir girdi mi her şeyi alası geliyor
Dediğin gibi onlar zaten her şeyi gösteriyor şu da var bu da var diye. Biz de havlusu, tarağı, tırnak makası, göğüs pedi her şeyi bir dükkandan aldık çıktık.
Ben de çoğunu bebitof aldım gayet güzel, Aziz bebe aldım birkaç takım o da çok güzel yumuşacıktı.
Bu bebeğim de kız olursa hiçbir şey almama gerek yok, her şey fazla fazla var
Yipranma olmuyor. Evin icinde camasir telasi da yok. Ben yazin dahi kurutma makinesi kullandim hep. Bir yillik kalkinma planimda sirada robot supurge var. hayati kolaylastiran seyleri seviyorum.Ben karşıydım kurutma makinesine kıyafetler çok yıpranıyor diye, ama bebeğin onu bunu ütülenecekse alırım bi kurutma makinesi, o mikrop falan bırakmaz herhalde, ayrıca ütülemek gerekmez, ya bir de kızlar bana mantıksız gelen şu, mesela bebeğin kıyafetine çok özen gösterdik diyelim ki ama yatkta birlikte, devamlı emerken birlikte, bi babada, bi annede derken o çocuğun tüm florası bizimle yine aynı olur ki, bana biraz saçma geldi bu fazla mikroptan arındırmaya çalışmak, hem bağışıklığını da geciktiren bir şey değil mi?Ben biraz daha salma fikrine yakınım herhalde, salarım bahçeye akşama kadar takılsın
Ben kurutma makinesinden sonra çoğu şeyi ütülemez oldum sıcak sıcak çıkarıp, elle düzeltip katlayınca mis gibi oluyorBen ilk kıyafetlerini ütüledim de 6 aydan sonrakileri kurutmaya attımtembel avrat taktikleri evde gömlek ütülüyordum sadece onu da pandemide evden çalışınca bıraktım
Zararlı değildir ama aşırı şekerliAyy ben hep canakkalede icerdim ondan bence zararli degildir canimm bende hep ev yasimi seyler iciyorum
Bende Başak Burcuyum ya hahahahahahahAy evet o sıktırma işini bende geç farkettim... şimdi az sıktırıp hemen kurutmaya kurutma bitince de hemen katlıyorum çok güzel oluyor. Ya benim en yakın arkadaşım çorap ütülüyor Başak Burcu kendisiben onu gördükçe ütüden soğudum aslında eskiden çok severdim
Ay evet o sıktırma işini bende geç farkettim... şimdi az sıktırıp hemen kurutmaya kurutma bitince de hemen katlıyorum çok güzel oluyor. Ya benim en yakın arkadaşım çorap ütülüyor Başak Burcu kendisiben onu gördükçe ütüden soğudum aslında eskiden çok severdim
Kizlar kitikate e de bakin tamamen organik ve gida boyasiyla boyanan kumasla üretiyorlar smdi ben yegenenaldim bi takim bayag tuzlu ama.ben hastane cikisini ordan alirim diyorum chakradan ucuza gelme ihtimali var :)Evet chakradan da hastane çıkışı almayı düşünüyorum paraya kıyıpBi de kendime hastane için pijamamı ordan alıcam inş. Takip etmek lazım canım indirimdeyken de yapıştırırız.
Bende ilk hamile sutyenimi aldimKizlar bende pentiden hamile tayti aldim simdii 70 tl ye dusmustu
Bende de alerjik rinit var tozdan etkileniyorum birde oturduğum sitede dışarı çamaşır asmak yasak ya kapalı balkonda yada evde kuruyor çamaşır ben de almak istiyorum kurutma makinası ama hangi marka iyi hangisi kullanışlı karar veremiyorum kullandığınızın markası ne?Bir faydası da kıyafetlerdeki tozu toplaması. Ev daha az tozlanıyor ...
H&m nin lcw nin de bebek ürünlerinin %100 pamuk olanlarını beğeniyolar. Ama çok boyalı olanları değil de beyaz türlerini alın daha iyi olur diyolar. Ama yine de kalitelilerden (carters kitikate mothercare gibi) de alırım dayanamam sanırım. Önemli olan %100 pamuklu olması. Eğer maddi olarak karşılanabilirse %100 organik pamuklular.Kızlar şimdi siz deyince baktım, çok güzel bu carters, ama ben size şunu soracağım, bebek çabuk büyüdüğünden tabii ki çok pahalı şeyler almamak lazım ama pahalı almayalım derken kötü kumaş almak da iyi olmaz dimi? Yani alınan her şey pamuklu olmalı mı? Mesela e bebekte 50 liraya hastane çıkışı var, nasıl oluyor onların kumaşı? Onlar da yine güzel, güvenli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?