2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Beni hic etkilemiyor acikcasi isteyen istedigini yazabilir dediginiz gibi isterse de ulasilmasi artik cok kolay

Ben ilk kıyafetlerini ütüledim de 6 aydan sonrakileri kurutmaya attım tembel avrat taktikleri evde gömlek ütülüyordum sadece onu da pandemide evden çalışınca bıraktım

Ben ilk kıyafetlerini ütüledim de 6 aydan sonrakileri kurutmaya attım tembel avrat taktikleri evde gömlek ütülüyordum sadece onu da pandemide evden çalışınca bıraktım

Ben nevresime kadar utuluyorum ya eskiden ic camasirlarini da utulerdim mikrop kapmayalim diye artik onlari biraktim bir de makine de cok siktiriyormusum bende bunlar niye bu kadar kirisik diye dusunuyordum simdi siktirmayi en aza dusurup atiyorum daha rahat utuleniyor en azindan. Is bilmemek cok kotu

Ay evet o sıktırma işini bende geç farkettim... şimdi az sıktırıp hemen kurutmaya kurutma bitince de hemen katlıyorum çok güzel oluyor. Ya benim en yakın arkadaşım çorap ütülüyor Başak Burcu kendisi ben onu gördükçe ütüden soğudum aslında eskiden çok severdim

30 kg almıştım ya öncekinde tekrar 34 olamasam da 36 beden oldum yeniden ama şimdi yaş faktörü dolayısıyla daha zor kilo veririm gibi geliyor dikkat edeceğim bende biraz
Hem süper almışsın hem süper vermişsin valla
İştahım olsa ben dikkat edemem kendimi biliyorum canımın istediğini yiyemezsem ağlarım çok moralim bozulur
Oncekinde 48 le hamile kaldım 64 le doğuma gittim sonra 52 ye düştüm bıraktım şimdi 50 kiloyum bakalım bu defa napicaz dediğin gibi artık vermek zorlasicak yaştan dolayı dikkat edelim

Kurutma makinesi benim de elim ayagim oldu resmen. Ben bebek beklerken almistim cocuk olunca alirim diye senelerce ertelemistim. Simdi diyorum ki keske cok daha onceden alsaymissim. Utu konusunda da sana katiliyorum gomlek haric el utusu forever

Kurutma makinesi benim de elim ayagim oldu resmen. Ben bebek beklerken almistim cocuk olunca alirim diye senelerce ertelemistim. Simdi diyorum ki keske cok daha onceden alsaymissim. Utu konusunda da sana katiliyorum gomlek haric el utusu forever
Ben karşıydım kurutma makinesine kıyafetler çok yıpranıyor diye, ama bebeğin onu bunu ütülenecekse alırım bi kurutma makinesi, o mikrop falan bırakmaz herhalde, ayrıca ütülemek gerekmez, ya bir de kızlar bana mantıksız gelen şu, mesela bebeğin kıyafetine çok özen gösterdik diyelim ki ama yatkta birlikte, devamlı emerken birlikte, bi babada, bi annede derken o çocuğun tüm florası bizimle yine aynı olur ki, bana biraz saçma geldi bu fazla mikroptan arındırmaya çalışmak, hem bağışıklığını da geciktiren bir şey değil mi?Ben biraz daha salma fikrine yakınım herhalde, salarım bahçeye akşama kadar takılsın

Bir faydası da kıyafetlerdeki tozu toplaması. Ev daha az tozlanıyor ...

Benimde kızımdan sakladıklarım var ama doktor erkek olabilir dedi Erkek olursa sil baştan

Yipranma olmuyor. Evin icinde camasir telasi da yok. Ben yazin dahi kurutma makinesi kullandim hep. Bir yillik kalkinma planimda sirada robot supurge var. hayati kolaylastiran seyleri seviyorum.

Ben kurutma makinesinden sonra çoğu şeyi ütülemez oldum sıcak sıcak çıkarıp, elle düzeltip katlayınca mis gibi oluyor zaten alerjen modu falan var bebeklerde daha mantıklı kurutma. Bir de benim kedim var uzun tüylü haliyle döküyor ama kurutma makinesi bir tane tüy, hav bırakmıyor kıyafette sadece bunun için bile üreticisine duacıyım

Bende Başak Burcuyum ya hahahahahahah atlet nevresim iç çamaşırı ne varsa ütülüyorum ütüsüz koyarsam sanki dolabın orda bi potluk var gibime geliyor

Haha benim de yukselenim basak sanirim beni de biraz etkilemis ilk evlendigimizde bende oyleydim

Aşermek buysa bende geçenlerde aşerdim canım bişey çekmişti akşam akşam eşimi göndermeyryim dedim söylemedim. Neyse gece rüyamda o istediğim şeyi Görüyorum ve kimse bana bir dilim vermiyor. Hangisine elimi attıysam o başkasının diyorlar

Evet chakradan da hastane çıkışı almayı düşünüyorum paraya kıyıp Bi de kendime hastane için pijamamı ordan alıcam inş. Takip etmek lazım canım indirimdeyken de yapıştırırız.
Kizlar kitikate e de bakin tamamen organik ve gida boyasiyla boyanan kumasla üretiyorlar smdi ben yegenenaldim bi takim bayag tuzlu ama.ben hastane cikisini ordan alirim diyorum chakradan ucuza gelme ihtimali var :)

Bir faydası da kıyafetlerdeki tozu toplaması. Ev daha az tozlanıyor ...
Bende de alerjik rinit var tozdan etkileniyorum birde oturduğum sitede dışarı çamaşır asmak yasak ya kapalı balkonda yada evde kuruyor çamaşır ben de almak istiyorum kurutma makinası ama hangi marka iyi hangisi kullanışlı karar veremiyorum kullandığınızın markası ne?

H&m nin lcw nin de bebek ürünlerinin %100 pamuk olanlarını beğeniyolar. Ama çok boyalı olanları değil de beyaz türlerini alın daha iyi olur diyolar. Ama yine de kalitelilerden (carters kitikate mothercare gibi) de alırım dayanamam sanırım. Önemli olan %100 pamuklu olması. Eğer maddi olarak karşılanabilirse %100 organik pamuklular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…