2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende ilk hamile sutyenimi aldim sutyenlerde indirkm vardi gogusler buyuyunc.emrcbur kaldim tavsiye ederim sozede hic fena degil bayag rahat biseye.benzio ama tayti gormedim ya ohtiyacimda vardi

Ya bende sutyen aliyim dedim de satis danismani sizin bedeniniz daha degisicek filan dedi bir sure daha idare ederim diye dusundum tayt biraz ic gostercek gibi geldi bana daha deneyemedim eve gidince deniyim bir de s beden aldim potluk yapar diye cunku daha gobegimiz buyumedi ya bakalim nasil olucak

Uzun zamandır buralara uğrayamıyordum. Baya bir sayfa birikmiş okuyamadım haliyle hepsini. Cinsiyet öğrenen varsa hayırlı olsun. Umarım herkesin hamileliği çok güzel geçiyordur bir de ne güzel sizlerin göğüsleri büyümüş benim hiç büyümedi

Kizlar bende catlak kremi aldim trendyolda indirim var aklinizda olsun ben 400 ml lik aldim daha uyguna geliyor diye

Eklentiler

• SmartSelect_20201025-193805_Trendyol.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 140
Ben oğlusumda yedim bunu bilerek cidden hem güzelleşmiştim hemde oglum sarısın mavi gözlü yakışıklı bi çocuk oldu 2.5yaşına gircez

Benimki bosch marka ama eski bir model. Memnunum çok belki yeni çıkanlar çok daha iyidir

Ben oğlusumda yedim bunu bilerek cidden hem güzelleşmiştim hemde oglum sarısın mavi gözlü yakışıklı bi çocuk oldu 2.5yaşına gircez
Allah bağışlasın canım yeni öğrendim ben yarın ilk işim ayva almak olacak Birde bebek gamzeli olur derler batıl bir inanç ama bunun için de yicem inşallah bebeğim anneannesi gibi gamzeli olur

Pentinin hamile tayti gercekten kulotlu corap gibiymis ama inanilmaz rahat ben kisin bol uzun kazaklarla, hirkayla giyerim ama sevdim
Oww bu ne göbek maşallah . Ben normalde de gobekliydim ama bugun baya büyüdüğünü farkettim kilo da almadığıma göre benim göbek de çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…