2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Haha sabahlari biraz daha az oluyor aslinda aksamlari siskinlikte oluyor sanirim biraz daha cok cikiyor
Ben de aynı senin gibiyim Cansu ve bu durumumu seviyorum eşim sabah nereye sakladın bebeği diyo sabah iniyo ama gece yatarken baya büyüyo canım yavrum ben yemek yedikçe mutlu oluyor bence

Yipranma olmuyor. Evin icinde camasir telasi da yok. Ben yazin dahi kurutma makinesi kullandim hep. Bir yillik kalkinma planimda sirada robot supurge var. hayati kolaylastiran seyleri seviyorum.
Robot süpürgeyi ben ısrarla öneririm, çok şahane, ama o zaman ben de kurutma makinesi düşüneyim bakalım bi, kırışıklığı da pek olmuyor dimi kurutma makinesinin? Yani ütü derdini azaltıyor mu?

Tüm bu önerilerin ekran görüntüsünü alıyorum, sağol canım

Canım bu 9000 e her şey dahil mi oluyor? Bir de diyelim ki paketi aldın ama o hastaneden ya da doktordan vazgeçtin, o zaman nasıl oluyor?
Sizde mi Ankaradasınız Herşey dahil hastane değiştirmeyi sormak aklıma gelmedi ama doktor değişimi yapabilirsiniz dediler

Ben de aynı senin gibiyim Cansu ve bu durumumu seviyorum eşim sabah nereye sakladın bebeği diyo sabah iniyo ama gece yatarken baya büyüyo canım yavrum ben yemek yedikçe mutlu oluyor bence

Haha bende seviyorum aman karnimiz cikti filan diye uzulcek degiliz ben bugun biraz abarttim ama sabah kahvaltiya gittik ogleden sonra esimin kardesinde yedim bir seyler baya baya sistim

Kızlar bende bugün hamile taytı aldım gerçekten çok rahat lcwdan aldım pantolon gibi kumaşı var bütün hamilelik onla geçer diye düşüyorum,formamı buldum siyah uzun tşört ve hırkada aldım çok mutluyum ilk defa eşofman almadan çıktım e sonuçta eşofmanın beli sıkardı bir süre sonra yaşasın hamile taytlarıAyy birde kotlar çok pahalı geldi hamilelik den sonra giyemiceğim için almadım

Tayttan menun kalirsan yaz cnm banada tayt.bakiyorum su aralar ben 80 giyiyodum sutyende 90 c aldim ya kocakan bu falan dedim bi baktim neredeyse tak oldu goguslerim asiri buyumus cok sasirdim yani biraz potluk var ama o da dolar ztn o zamana kdr giderek sisiyorum

Yaa sen o pantolon gibi kumasi olandan aldin demek baktmda almadim diger taytlardan cok ince.geldi ben kot aldim 90 lira gibi bisidi ama asiri rahat hatta suan altimda bu kdr rahat olcagina inanmamstm ben nefret.ederim cnku kot fln giymem genelde sıkar beni ama ilk defa bi kotu bu kdr sevdim taytada bakicam

Haha bende seviyorum aman karnimiz cikti filan diye uzulcek degiliz ben bugun biraz abarttim ama sabah kahvaltiya gittik ogleden sonra esimin kardesinde yedim bir seyler baya baya sistim
Yarasın afiyet olsun canım arada kaçıyor ben de dün uyandım uyuyana kadar yedim resmen akşama kadar piknik yaptık ağzım bu durumlarda boş durmayı sevmiyooo

Evet bence Bi denemelisin çokda güzel duruyor, hayırlı uğurlu olsun inşallah hamileliğimiz boyunca idare eder bizi çok kilo almasak

Tamam yazarim canimm, ya benim de bir buyuyor bi kuculuyor anlamadim spor sutyenleri de cok rahat bazen ben onlari kullaniyorum

Ben de alacaktım ama karar veremedim hem hangi beden alayım diye hem de iç gösterir diye. İçi gösteriyor mu sıcak tutar mı?

Ben 1.74 boy 61 kilo s beden aldim. Ic gosteriyor maalesef ama bol tisortlerle uzerine hirkayla uzun kazaklarla olur bence. Esim de begendi uzun gomlekler de olur ustune acikcasi cok sicak tutmaz cunku kalin opak corap formunda gibi dusunun

Kızlar benim baya belli oluyor hamile olduğum. Kilom da öyle az değil normal sınırlarda. Artık gören anlıyor ama içerideki sanki 4 aylık gibi poz veriyor dışarıya büyümeye çok hevesli. Oğlumda da çok kilo aldım ama karnım da çok büyük ve top gibiydi. Yapısal galiba. Bunda da baya büyük olacak.

Bence cok tatli ya ne guzel iste hamile olmak ve o buyumus karini gormek cok mutluluk verici

Ben katlayarak koyuyorum duzgun yerlestigi icin kirisiklik olmuyr pek

Ya ben de kot istiyorum tesettürlüyüm hamile pantolonu ve salaş gömleklerle geçiririm diye düşündüm çünkü pantolonlarım rahatsız ediyor artık beni düğmesi hep açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…