2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim göbeğim de akşamları çıkmaya başladı sanki bu arada ben daha hamile taytı almadım ama geniş kesim taytlardan aldım onlardan kullanıyorum. Pentiye hamile taytı sordum yok dediler

Ayy evet cikiyor yavas yavas hepimizinn ben bugun istanbul watergarden subesindekinden aldim ama sanirim tek kalmisti baska cesitini gostermedi cunku bir bu vardi

Ya ben de kot istiyorum tesettürlüyüm hamile pantolonu ve salaş gömleklerle geçiririm diye düşündüm çünkü pantolonlarım rahatsız ediyor artık beni düğmesi hep açık
Dediğim tayt kumaş pantolon gibi aslında rahat kullanırsın dar paça giyiniyorsanzaten kotlar da dar paça, kotlar da 90 lira civarındaydı bakabilirsin güzeldi

Kızlar benim de göbeğim sizler gibi bir de bebek bakımı için kitap önerisi varmı doğana kadar okuyup bilgileneyim

Ayy evet cikiyor yavas yavas hepimizinn ben bugun istanbul watergarden subesindekinden aldim ama sanirim tek kalmisti baska cesitini gostermedi cunku bir bu vardi
Aynenn Olabilir belki yeni yeni geliyordur mağazalara. Hamile çorabı falan vardı çünkü

Yaa benimde öyle hamile sweatlerimi giyiyorum resmen devasa bir karnım olacak şimdiden belli.

Hehehe bende şimdiye kadar bebe yağı sürüyordum oglumda kakao yağıyla Kırkpınar güreşçileri gibi banyo yapıyordum ona rağmen catladim öyle büyük bir karnım vardı bu defa bundan deneyecem yine fayda etmezse zaten doğum sonrası karın gerdirmesiydi lazeriydi Allah ne verdiyse girer bu kız Spring05

Haha bende aynen oyle dusunuyorum annemde hic catlak yok insallah ona benzerim

Kızlar iyi geceler herkeseeee mavii33 karnın ufaktan cıkıyor canım maşallah 13+0 dan herkese iyi geceler kızlarrrr bugün bi defa kustum o da az önce sanırım turşu yememeliyim çünkü ağzımın içi sanki çamur gibi oldu. Bünyem Demir hapına alıştı diyordum ama alışmamış anlaşılan
Kitap olarak ben de bugün mahallenin en mutlu bebeği kitabını aldım neden bunu aldım bilmiyorum ama yorumlarını okudum sonrasında gayet herkes güzel şeyler söylemiş.karnımdaki çizgi daha belirgin bi hal aldı ve göğüs hassasiyetim kaybolmustu yeniden geldi işte böyle bir gün hepinize iyi geceler

10. haftadan günaydııın, dün ve ondan önceki gün ben yanlış saatlerde baktım heralde demiştim ama bugün itibariyle eminim ki göbeğim çıkmaya başladı evet.

bulantılar da eskiye göre daha iyi, sadece yumurta yerken midem bulanıyor (ki bu hiç iyi olmadı, doktorun özellikle ye dediği tek şey yumurtaydı :))

Gunaydinn
Ben 28 yildir yemiyorum yumurta haha doktora yemedigimi soyledim belki vitamin verirsiniz dedim, yemiyorsan zorla yediricek halimiz yok dedi zaten kan degerlerinden vucudunun neye ihtiyac duydugunu goruyoruz demisti o yuzden hic takma kafana

Ben katlayarak koyuyorum duzgun yerlestigi icin kirisiklik olmuyr pek
Evimin en işe yarar iki eşyası, biri robot süpürge diğeri de kurutma makinesi.
ikisi de yaz kış elim ayağım, bu ikisinin sayesinde eve yardımcı almıyorum, sadece camlar için geliyor.

evi süpürtürken sandalyeleri, perdeleri, sehpaları vs topluyoruz, daha iyi bi temizlik oluyor.

çamaşırları kurutmaya atarken de katlayarak atıyorum, kırışması daha az oluyor, bide hemen sıcak sıcak elimle düzelterek katlıyorum. çok kırışacağını ya da ısının zarar vereceğini düşündüğüm şeyleri atmıyorum, askıda kurutuyorum.

ikisini de ısrarla tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…