- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.381
Ben medicanaya gidiyorum, bir de ayrıca muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum, ama hangisiyle devam edeceğime karar veremedim halaHangi hastaneye gidiyorsunuz acaba karar verdiniz mi
Geldi canım. Bir Şahinler marka söylemiştim, hamileler çok tercih ediyor, aşırı rahat çok sevdim ama ince, yazın ve baharda giyilir ama ben de çok üşürüm, bu havalardan sonra giyemem onu, ancak evde. Ama beli falan çok rahat, ayarlanabilir değil ama rahat. Bir de Mecit diye termal bir tayt aldım, o daha kalın, tam bu havalarda giymelik, ben bir beden büyük almıştım anca oldu, sıkı sevmiyorsan çok büyük alın derim, beli de ayarlanabilir değil ama çok geniş yapmışlar, 9 aylıkken bile giyilir bence. Bir de herkes lcwakiki’nin hamile taytları iyi diyor, onlara bakmadım daha, bunlar işimi görüyor şimdilik ama aklında olsun.Canım senin siparişler geldi mi? Ne durumdalar, ben de almalıyım ama kalın olsun istiyorum ve hatta dışarı için de arıyorum ama beli ayarlanabilir olsun ki 9 aylıkken de giyinebilelim istiyorum, çok şey mi istiyorum
Canım biz de ikisini almak istiyoruz şu ara. Hangi marka/model kullanıyorsun, özellikle robot süpürgede kafam çok karışık, mop’lu mu alayım, gereksiz bir özellik mi v.s...Evimin en işe yarar iki eşyası, biri robot süpürge diğeri de kurutma makinesi.
ikisi de yaz kış elim ayağım, bu ikisinin sayesinde eve yardımcı almıyorum, sadece camlar için geliyor.
evi süpürtürken sandalyeleri, perdeleri, sehpaları vs topluyoruz, daha iyi bi temizlik oluyor.
çamaşırları kurutmaya atarken de katlayarak atıyorum, kırışması daha az oluyor, bide hemen sıcak sıcak elimle düzelterek katlıyorum. çok kırışacağını ya da ısının zarar vereceğini düşündüğüm şeyleri atmıyorum, askıda kurutuyorum.
ikisini de ısrarla tavsiye ederim
Canım ben hamileliğin başında yumurtadan tiksindim doktoruma söyledim yemek zorunda değilsin sıkıntı yok dedi10. haftadan günaydııın, dün ve ondan önceki gün ben yanlış saatlerde baktım heralde demiştim ama bugün itibariyle eminim ki göbeğim çıkmaya başladı evet.
bulantılar da eskiye göre daha iyi, sadece yumurta yerken midem bulanıyor (ki bu hiç iyi olmadı, doktorun özellikle ye dediği tek şey yumurtaydı :))
Mop özelliğini ben pek kullanmıyorum ama 2 haftada bir kullanıyorum yine de, ama her gün süpürtüyorum, benimki xiaomi marka, s50 modeliCanım biz de ikisini almak istiyoruz şu ara. Hangi marka/model kullanıyorsun, özellikle robot süpürgede kafam çok karışık, mop’lu mu alayım, gereksiz bir özellik mi v.s...
Beli bol olan o taytlar kalın mı peki kuzum? Kalınsa hangi marka, benim de kışlık, kalın tayta ihtitacım var.Canım ben hamileliğin başında yumurtadan tiksindim doktoruma söyledim yemek zorunda değilsin sıkıntı yok dedi
Haftalardır yumurta yemiyorumayrıca benim de karnım belli oluyor artık sabah kalktığımda da hafiften var hamile taytımı kullanıyorum evde dışarı çıkarken giyecek kadar kalın değil ama dışarı çıkarken de beli bol olan taytlardan aldım onları kullanıyorum hem rahatsız etmiyo.pantolonlarıma giriyorum ama belimi kapatırken zorlanıyorum o yüzden pantolon Faslını kapattım ve çevnemde sivilcelerime tek yük devam ediyooooo
Valla canım ben burda bi yerden aldım kot tayt filan satan biyer yani markasız aynen kalın olduğu için aldım bel kısmı da orta kalınlıkta lastikli sıkmıyor lcw de satılan taytı almıştım ince olduğu için evde giyiyorum ama aşırı rahat o daBeli bol olan o taytlar kalın mı peki kuzum? Kalınsa hangi marka, benim de kışlık, kalın tayta ihtitacım var.
Bu mecit olan, termal tayt dışarıda giyilir mi peki?Ben iç göstermesini asla istemiyorum çünküGeldi canım. Bir Şahinler marka söylemiştim, hamileler çok tercih ediyor, aşırı rahat çok sevdim ama ince, yazın ve baharda giyilir ama ben de çok üşürüm, bu havalardan sonra giyemem onu, ancak evde. Ama beli falan çok rahat, ayarlanabilir değil ama rahat. Bir de Mecit diye termal bir tayt aldım, o daha kalın, tam bu havalarda giymelik, ben bir beden büyük almıştım anca oldu, sıkı sevmiyorsan çok büyük alın derim, beli de ayarlanabilir değil ama çok geniş yapmışlar, 9 aylıkken bile giyilir bence. Bir de herkes lcwakiki’nin hamile taytları iyi diyor, onlara bakmadım daha, bunlar işimi görüyor şimdilik ama aklında olsun.
Tamam kuzum, ben bi gidip görerek alayım en iyisiValla canım ben burda bi yerden aldım kot tayt filan satan biyer yani markasız aynen kalın olduğu için aldım bel kısmı da orta kalınlıkta lastikli sıkmıyor lcw de satılan taytı almıştım ince olduğu için evde giyiyorum ama aşırı rahat o da
Halı uzerıne cıkıyor mu robot supurge bıde koltugun altını supururken falan ayakalarına takılır mı dıye aklıma gelıyor hep bende alacm bu ayda merak ettım harıtasını ona gore nasıl ayarlıyosunuzEvimin en işe yarar iki eşyası, biri robot süpürge diğeri de kurutma makinesi.
ikisi de yaz kış elim ayağım, bu ikisinin sayesinde eve yardımcı almıyorum, sadece camlar için geliyor.
evi süpürtürken sandalyeleri, perdeleri, sehpaları vs topluyoruz, daha iyi bi temizlik oluyor.
çamaşırları kurutmaya atarken de katlayarak atıyorum, kırışması daha az oluyor, bide hemen sıcak sıcak elimle düzelterek katlıyorum. çok kırışacağını ya da ısının zarar vereceğini düşündüğüm şeyleri atmıyorum, askıda kurutuyorum.
Robot süpürgeyi hamileliğimi öğrenmeden önce almıştım çok iyi yapmışım işimi kolaylaştırıyor. Kurutma makinası almayı da düşünüyorum bebek doğmadan önce. Evin içinde çamaşır kurutamayacağım artık. Hangi marka,model kullanıyorsun?Evimin en işe yarar iki eşyası, biri robot süpürge diğeri de kurutma makinesi.
Ben de pantolon faslını kapattım hiç rahat edemiyorum zaten ekstra bir gaz oluyorCanım ben hamileliğin başında yumurtadan tiksindim doktoruma söyledim yemek zorunda değilsin sıkıntı yok dedi
Haftalardır yumurta yemiyorumayrıca benim de karnım belli oluyor artık sabah kalktığımda da hafiften var hamile taytımı kullanıyorum evde dışarı çıkarken giyecek kadar kalın değil ama dışarı çıkarken de beli bol olan taytlardan aldım onları kullanıyorum hem rahatsız etmiyo.pantolonlarıma giriyorum ama belimi kapatırken zorlanıyorum o yüzden pantolon Faslını kapattım ve çevnemde sivilcelerime tek yük devam ediyooooo
Ben kotondan aldım kalın tayt ve beli de çok rahat. Trendyoldan almıştım istersen kodunu verebilirimBeli bol olan o taytlar kalın mı peki kuzum? Kalınsa hangi marka, benim de kışlık, kalın tayta ihtitacım var.
Gunaydinn
Ben 28 yildir yemiyorum yumurta hahadoktora yemedigimi soyledim belki vitamin verirsiniz dedim, yemiyorsan zorla yediricek halimiz yok dedi zaten kan degerlerinden vucudunun neye ihtiyac duydugunu goruyoruz demisti o yuzden hic takma kafana
Canım ben hamileliğin başında yumurtadan tiksindim doktoruma söyledim yemek zorunda değilsin sıkıntı yok dedi
Benimki moplu değil, mopa ihtiyaç duymuyorum, moplu alanlar da genelde gereksiz bi özellik olduğunu söylüyorlar.Canım biz de ikisini almak istiyoruz şu ara. Hangi marka/model kullanıyorsun, özellikle robot süpürgede kafam çok karışık, mop’lu mu alayım, gereksiz bir özellik mi v.s...
evimde sadece salonda halı var, o da ince bir halı, üstüne çıkabiliyor.Halı uzerıne cıkıyor mu robot supurge bıde koltugun altını supururken falan ayakalarına takılır mı dıye aklıma gelıyor hep bende alacm bu ayda merak ettım harıtasını ona gore nasıl ayarlıyosunuz
Kurutma makinem grundig marka fakat modelini bilmiyorum.Robot süpürgeyi hamileliğimi öğrenmeden önce almıştım çok iyi yapmışım işimi kolaylaştırıyor. Kurutma makinası almayı da düşünüyorum bebek doğmadan önce. Evin içinde çamaşır kurutamayacağım artık. Hangi marka,model kullanıyorsun?
Ben de pantolon faslını kapattım hiç rahat edemiyorum zaten ekstra bir gaz oluyorsivilcelerim de aynı alnımda kaşımın üstünde çıkıp çıkıp sönüyor
Ben kotondan aldım kalın tayt ve beli de çok rahat. Trendyoldan almıştım istersen kodunu verebilirim
Özellikle nevresimler ve havlular için çok iyi oluyor, kışın insan nerde kurutacağını şaşırıyor.sağolun kızlar valla, doğru dürüst bir şey yiyordum onu da artık yiyemiyorum diye düşündüm ama yani böyle de olmuyor, işin kötüsü ben severdim bir de
ben de xiaomi kullanıyorum ve çok memnunum, özellikle evde evcil hayvanınız varsa gereklilik gibi bir şey... saçaklı halılarınız varsa takılır, saçaklarını toplamanız lazım. çok ince kilimlere dolanabilir (altında kaydırmaz da olsa), çekiş gücü olarak tabii ki Dyson ve diğer büyük süpürgeler ile aynı değil ama çok sık çalıştırınca ev hiç kirlenmiyor gibi bir şey oluyor.
kurutma makinası konusu benim de gündemimde, çünkü kışın evde kuruyan çamaşırlar tam havalanıyor gibi gelmiyor bana... benim çamaşır makinem arçelik acaba kurutmayı farklı mı alsam diye düşünüyorum. eğer üst üste koyacaksan aynı marka olması lazım yoksa garanti kapsamından çıkıyor diye kulaktan dolma bi bilgi var kulağımda, ne kadar doğru bilmiyorum..
Benim de tayt almam lazim ig da bir satis yeri var 5incanpolat diye ordaki kizlardan birisi de bebek bekliyor gecen ustunde bir tayt vardi kalin ic gostermiyor diye anlatiyordu acaba risk alip ordan mi siparis versem diyorum
Benim kurutma makinesi miele. Verdigim her kurus helal olsun, camasir makinem bozulursa ki 11 senelik arcelik kendisi onda da hic marka model arastirmadan gidip miele almayi dusunuyorum.
Benim de tayt almam lazim ig da bir satis yeri var 5incanpolat diye ordaki kizlardan birisi de bebek bekliyor gecen ustunde bir tayt vardi kalin ic gostermiyor diye anlatiyordu acaba risk alip ordan mi siparis versem diyorum
Benim kurutma makinesi miele. Verdigim her kurus helal olsun, camasir makinem bozulursa ki 11 senelik arcelik kendisi onda da hic marka model arastirmadan gidip miele almayi dusunuyorum.
TABİ BURDA EN ÖNEMLİSİ EŞİNİN DURUŞU KUZU ODA SENİ DESTEKLİYOR VE ANLIYORSA GERİSİNİ BİR ŞEKİLDE HALLEDİYORSUN.Amin canımHer zaman dua ederim allah kimseye muhtaç etmesin.
Gerçekten zor zamanlar yaşadık, çok şükür geçti bitti ama o günlerde yapılanı da yapılmayanı da unutmam.
Kaynanam zaten kendi çocuklarına bile duyarsız bir kadın, hayatı boyunca bencil yaşamış biri.
Ben ilk günden beri mesafeli davranıyorum, tavrım net bellidir her zaman.
Eğer öyle yapmasam zaten aynı şehirde olmayı asla göze alamazdım.
Çok şükür eşim de anlayışlı ve her zaman en büyük destekçim.
BAZI BEBİŞLERDE OLMUYOR KUZU AMA BAZILARINDA OLUYOR ZOR OLUYOR TAKİP ETMEK GEREKİYOR YATIŞ POZİSYONUNU FALAN İYİ YAPMIŞSIN.Peki o bezler makinede yikanir mi nasil yapicazevet ben reflu yatagi aldimm emzirdikten sonra ona konuluyormus bebis galiba kusmasin diye
AA NE GÜZEL Bİ İSİM ÇIKMIŞ ORTAYA :)) BİZDE ÖYLE BİRŞEY YOK TABİ BAKALIM DAHA KAÇ İSİM DEĞİŞECEKAlptuğ çok güzel isim ama Ayla değişebilir sankierkeği düşünmedim ama kız olursa Eylül olacak inşallah (eşimle Eylül ayında tanıştık,eylülde nişanlandık ve gebelik haberimi de Eylül’de aldık çok şükür )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?