2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geldi canım. Bir Şahinler marka söylemiştim, hamileler çok tercih ediyor, aşırı rahat çok sevdim ama ince, yazın ve baharda giyilir ama ben de çok üşürüm, bu havalardan sonra giyemem onu, ancak evde. Ama beli falan çok rahat, ayarlanabilir değil ama rahat. Bir de Mecit diye termal bir tayt aldım, o daha kalın, tam bu havalarda giymelik, ben bir beden büyük almıştım anca oldu, sıkı sevmiyorsan çok büyük alın derim, beli de ayarlanabilir değil ama çok geniş yapmışlar, 9 aylıkken bile giyilir bence. Bir de herkes lcwakiki’nin hamile taytları iyi diyor, onlara bakmadım daha, bunlar işimi görüyor şimdilik ama aklında olsun.

Canım biz de ikisini almak istiyoruz şu ara. Hangi marka/model kullanıyorsun, özellikle robot süpürgede kafam çok karışık, mop’lu mu alayım, gereksiz bir özellik mi v.s...

Canım ben hamileliğin başında yumurtadan tiksindim doktoruma söyledim yemek zorunda değilsin sıkıntı yok dedi
Haftalardır yumurta yemiyorum ayrıca benim de karnım belli oluyor artık sabah kalktığımda da hafiften var hamile taytımı kullanıyorum evde dışarı çıkarken giyecek kadar kalın değil ama dışarı çıkarken de beli bol olan taytlardan aldım onları kullanıyorum hem rahatsız etmiyo.pantolonlarıma giriyorum ama belimi kapatırken zorlanıyorum o yüzden pantolon Faslını kapattım ve çevnemde sivilcelerime tek yük devam ediyooooo

Canım biz de ikisini almak istiyoruz şu ara. Hangi marka/model kullanıyorsun, özellikle robot süpürgede kafam çok karışık, mop’lu mu alayım, gereksiz bir özellik mi v.s...
Mop özelliğini ben pek kullanmıyorum ama 2 haftada bir kullanıyorum yine de, ama her gün süpürtüyorum, benimki xiaomi marka, s50 modeli

Beli bol olan o taytlar kalın mı peki kuzum? Kalınsa hangi marka, benim de kışlık, kalın tayta ihtitacım var.

Beli bol olan o taytlar kalın mı peki kuzum? Kalınsa hangi marka, benim de kışlık, kalın tayta ihtitacım var.
Valla canım ben burda bi yerden aldım kot tayt filan satan biyer yani markasız aynen kalın olduğu için aldım bel kısmı da orta kalınlıkta lastikli sıkmıyor lcw de satılan taytı almıştım ince olduğu için evde giyiyorum ama aşırı rahat o da

Bu mecit olan, termal tayt dışarıda giyilir mi peki?Ben iç göstermesini asla istemiyorum çünkü

Tamam kuzum, ben bi gidip görerek alayım en iyisi

Halı uzerıne cıkıyor mu robot supurge bıde koltugun altını supururken falan ayakalarına takılır mı dıye aklıma gelıyor hep bende alacm bu ayda merak ettım harıtasını ona gore nasıl ayarlıyosunuz

Robot süpürgeyi hamileliğimi öğrenmeden önce almıştım çok iyi yapmışım işimi kolaylaştırıyor. Kurutma makinası almayı da düşünüyorum bebek doğmadan önce. Evin içinde çamaşır kurutamayacağım artık. Hangi marka,model kullanıyorsun?
Ben de pantolon faslını kapattım hiç rahat edemiyorum zaten ekstra bir gaz oluyor sivilcelerim de aynı alnımda kaşımın üstünde çıkıp çıkıp sönüyor
Ben kotondan aldım kalın tayt ve beli de çok rahat. Trendyoldan almıştım istersen kodunu verebilirim

sağolun kızlar valla, doğru dürüst bir şey yiyordum onu da artık yiyemiyorum diye düşündüm ama yani böyle de olmuyor, işin kötüsü ben severdim bir de

ben de xiaomi kullanıyorum ve çok memnunum, özellikle evde evcil hayvanınız varsa gereklilik gibi bir şey... saçaklı halılarınız varsa takılır, saçaklarını toplamanız lazım. çok ince kilimlere dolanabilir (altında kaydırmaz da olsa), çekiş gücü olarak tabii ki Dyson ve diğer büyük süpürgeler ile aynı değil ama çok sık çalıştırınca ev hiç kirlenmiyor gibi bir şey oluyor.

kurutma makinası konusu benim de gündemimde, çünkü kışın evde kuruyan çamaşırlar tam havalanıyor gibi gelmiyor bana... benim çamaşır makinem arçelik acaba kurutmayı farklı mı alsam diye düşünüyorum. eğer üst üste koyacaksan aynı marka olması lazım yoksa garanti kapsamından çıkıyor diye kulaktan dolma bi bilgi var kulağımda, ne kadar doğru bilmiyorum..

Benimki moplu değil, mopa ihtiyaç duymuyorum, moplu alanlar da genelde gereksiz bi özellik olduğunu söylüyorlar.
çünkü yerde leke vs varsa çıkarmıyormuş, öyle sadece bi nemlendiriyor diyorlar.
benimki bu modelden "Xiaomi Mi Vacuum Cleaner"
evimde sadece salonda halı var, o da ince bir halı, üstüne çıkabiliyor.
koltuklarımın altı yüksek, rahatça girip çıkabiliyor, takılması söz konusu değil akıllı robot zaten, ona göre haritalama yapıyor. kendisi her seferinde yapıyor haritalamasını.
Kurutma makinem grundig marka fakat modelini bilmiyorum.
ama şu an alacak olsam grundig almazdım, o zaman ihtiyacım vardı ve bütçem buna yetmişti.
o yüzden grundig markayı tavsiye etmiyorum.
aslında diğer markalar da çok kırıştırıyor mu bilmiyorum ama ben krıştırdığı için tavsiye etmiyorum.
ama yine de fiyat/performans oranı iyi.

Özellikle nevresimler ve havlular için çok iyi oluyor, kışın insan nerde kurutacağını şaşırıyor.

bide hem kurutma hem de evde robot olunca toz olayı minimum seviyeye iniyor.

Benim de tayt almam lazim ig da bir satis yeri var 5incanpolat diye ordaki kizlardan birisi de bebek bekliyor gecen ustunde bir tayt vardi kalin ic gostermiyor diye anlatiyordu acaba risk alip ordan mi siparis versem diyorum
Benim kurutma makinesi miele. Verdigim her kurus helal olsun, camasir makinem bozulursa ki 11 senelik arcelik kendisi onda da hic marka model arastirmadan gidip miele almayi dusunuyorum.

aa onlara güvenirim ben, hangi tayttı hatırlıyor musunuz? kendi ürünleri mi?

Nisantasinda butikleri var gayet guzel urunleri bence ben bir kac kez yerinde inceledim aklima orasi gelmemisti iyi ki hatirlattiniz bu arada oxxo nun kaliplari da cok rahat ama fiyat olarak biraz pahalandi son yillarda

TABİ BURDA EN ÖNEMLİSİ EŞİNİN DURUŞU KUZU ODA SENİ DESTEKLİYOR VE ANLIYORSA GERİSİNİ BİR ŞEKİLDE HALLEDİYORSUN.

Peki o bezler makinede yikanir mi nasil yapicaz evet ben reflu yatagi aldimm emzirdikten sonra ona konuluyormus bebis galiba kusmasin diye
BAZI BEBİŞLERDE OLMUYOR KUZU AMA BAZILARINDA OLUYOR ZOR OLUYOR TAKİP ETMEK GEREKİYOR YATIŞ POZİSYONUNU FALAN İYİ YAPMIŞSIN.

AA NE GÜZEL Bİ İSİM ÇIKMIŞ ORTAYA :)) BİZDE ÖYLE BİRŞEY YOK TABİ BAKALIM DAHA KAÇ İSİM DEĞİŞECEK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…