2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Benim de kurutma makinem yok eski evimde camasir kurutma makinesini koyucak yer yoktu cunku banyodaydi ustunde lavabo kisminin uzantisi geliyordu kirdirip banyoyu duzenlemek gerekicegi icin bos odada kurutuyordum bu evde camasir odasi gibi bir yer yapmislar. Simdi ustune koyabilirim ve boyle raf gibi seyler alip butun deterjan ivir ziviri da dizebilirim. Sanirim bebek dogunca cok lazim olacan cunku artik bos oda olmayacak, esim de hep calisma odasinda orasi da doldu benimde almam lazim ben siemens marka almistim her seyi memnunum bunu da oyle yapariz diye dusunuyorum

BAZI BEBİŞLERDE OLMUYOR KUZU AMA BAZILARINDA OLUYOR ZOR OLUYOR TAKİP ETMEK GEREKİYOR YATIŞ POZİSYONUNU FALAN İYİ YAPMIŞSIN.

Aslinda biz mobilyayi enzadan alinca yatastan hediye ceki geldi yatagimiz filan yeni olunca napsak napsak diye dusunup bebekten haberimiz olmadan almistik

Kızlar ikili sonucum çıktı anlayan vsr mı
ikili raporum henüz çıkmamış benim (iki haftada çıkar dediler araştırma hastanesinde) ama karşılaştırmak istersen kan değerlerim (bhcg ve papp-a) çıktı, açıkçası çok bişey anlamadım netten okusamda bu değerler ile ilgili bişeyler. rapor çıktığında orada detaylı anlatımı oluyormuş onu bekliyorum.
CRL --> 5 cm (11+4te)
Ense kalınlığı NT --> 1,1
kan sonuçlarım:
papp-a --> 298,9
beta hcg --> 73026 (iki katı artmışmı 14müş - 200müş - gibi az değerlerden nerelere gelmişiz )

Bulantilariniz ne durumda ? Ben sanki cok az rahatladim gibi ama gecmedi... suyu daha iyi iciyorum artik. Istahim cok yok ama yeterince yemeye calisiyorum hic kilo almadim...

Bunlardan ziyade yaş riski ile ilgili takıldım. Önemli mi o çok. Diğerleri normal herşey

AA NE GÜZEL Bİ İSİM ÇIKMIŞ ORTAYA :)) BİZDE ÖYLE BİRŞEY YOK TABİ BAKALIM DAHA KAÇ İSİM DEĞİŞECEK
Belki eylülün yanına bi isim daha gelebilir bilemiyorum erkek olursa da klasik isimlerden yanayım ben değişik isim sevmiyorum

+1, kurutmayı geçen sene aldım, keşke evlenirken alsaymışım

Ya ben de kot istiyorum tesettürlüyüm hamile pantolonu ve salaş gömleklerle geçiririm diye düşündüm çünkü pantolonlarım rahatsız ediyor artık beni düğmesi hep açık
Cnm lcwaikikinin hamile kotunu aldim asiri rahat ben normalde sevmem kot ama cok hosuma gitti denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…