2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kurutma makinesi tavsiyesi isteyenler bence kesinlikle siemens. Annemde ve halamda Siemens var ben çamaşır makinem LG oldugu için onu da LG aldım ama Siemens çok çok daha iyi. Nerdeyse hiç kırıştırmıyor ki annem çamaşır makinesinden çıktığı gibi atıyor kurutmaya. Robot süpürge de s5 tavsiye ederim mopu çok kullanmıyorum ama moplu olanların çekim gücü daha yüksekti ben alırken o yüzden bunu tercih etmiştim. Bu modele eşdeğer vacuum pro modeli var yine xiaomi marka.

Etti canım kanama alanı çok dedi bebek de aşağı inmiş bu gece hastanedeym
Canım Allah’ın izniyle sen de bebeğin de iyi olacaksınız lütfen olumlu düşün dualarımız sizinle her şey yoluna girecek bol bol inşirah oku canım

Etti cnm kalp atışını duyduk ama kese aşağı inmiş dua edin nolur
Biliyorum demesi cok zor ama olumlu dusunmeye calis kontrol altinda hastanede olman cok iyi. Gereken tum islemler yapilacak alinmasi gereken tedbirler alinacaktir. Dualarim seninle iyi haberlwrini bekliyoruz

Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin çok sağolun sonu hayır olsun inşallah rabbim bebislerimize sağlıkla kavuşmayı etsin

Canım şimdi gördüm mesajlarını
Çok geçmiş olsun, dualarım seninle.
Allah’ın izniyle sağlıkla çıkarsınız inşallah hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…