2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allah bağışlasın canım yeni öğrendim ben yarın ilk işim ayva almak olacak Birde bebek gamzeli olur derler batıl bir inanç ama bunun için de yicem inşallah bebeğim anneannesi gibi gamzeli olur
Annem bana hamileyken çok ayva yemiş ve gamzelerim var.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin çok sağolun sonu hayır olsun inşallah rabbim bebislerimize sağlıkla kavuşmayı etsin
Canım yazdıklarını şimdi gördüm sen içini ferah tut demesi kolay yapması zor biliyorum ama bol bol dua ediyorum senin için insallah güzel haberler vereceksin bize. Çoğu arkadaşımız kanama yaşadı bak şimdi normal çok şükür çok geçmiş olsun insallah yaşamamışa dönersin bir an önce

Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin çok sağolun sonu hayır olsun inşallah rabbim bebislerimize sağlıkla kavuşmayı etsin
Dualarımız seninle canım hayırlı guzel haberlerini alacagız moralini yuksek tut bebişimiz iyi olcak sadece annesine naz yapıyorkendıne cok dikkat et

Ah bitanecigimnoldu boyle birden dualarimiz seninle ins iyi olcak hersey hastanede kalman cok iyi olmuş guvenli bi yerdr bakimin yapiliyor oyle dusun kanama alani coksa cok o bebis annesine tutunacak o kdr buna inan olumsuz bisey düşünme tamam mi demesi kolay biliorum ama tek yapablcgm dua edip buna inanmak bolbol dinlen cnm cok cok gecmis olsun

Merhabalar sol kasik ağrısi neden olur sizler yaşıyor musunuz bu durumu? Idrar yolu enfeksiyonu fln desek idrar yaparken yanma olmuyor

Çok sağol canım Allah razı olsun sabah bı anda oldu tutamadım aşırı kan geldi şuan doktor gözetimindym sonu hayır olsun inşallah dualarınızı eksik etmeyin Allah kimseye yaşatmasın öyle korktum ki

Acil şifalar diliyorum Hastanede olman çok iyi. Erken müdahale etmişler. İnşallah hiç bir şey olmayacak. Allah evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah

Korkulmazmi canim insanin yuregi agzina gelir tabi bundan snrasi icinde lutfen bol bo ldinlen birak ev dagibik olsun is yapma yemek bile yapmamaya calis hep uzat ayaklarini hayirli haberlerini bekliyoruz acil sifalar diliyorum

Zaten hastanedeyim bugün idrar testi vermek için bi kadın doğum polikliniğine uğradım. Gitmişken kalp atımı da bakalım dendi. Doktor probu koyar koymaz ensesi kalın dedi. Orada yıkıldım. Hemen sordum nazal kemiği varmış. 2li için normalde haftayaydı randevum hemen ağlaya ağlaya doktorumu aradım yarın gel dedi. Nifty için ikili testi bekleyecektim bekleyemedim hemen verdim kanı. Yarın kendi doktorumda randevum var. Stresi bile mahvediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…