2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kaç mm ölçtü ki yani ciddi bi kalınlık mı görmüş direk bu şekilde söyledi?

Ya dur bakalim hemen karalari baglama canim kendi doktorunda bi gorsun ins hersey yolundadir

Kaç mm ölçtü ki yani ciddi bi kalınlık mı görmüş direk bu şekilde söyledi?
Bebek 2li test için yeterli büyüklüğe ulaşmamış o yüzden sana ikili testteki gibi bir kalınlık vermiyorum ama normalden kalın görünüyor ve haftaya kadar bekleme bir an evvel doktoruna git kanların alınsın dedi. Doktorumla telefonla konuştum o kadar kalın dediyse bi ölçseymiş dedi haklı olarak. Yarın gitcem inşallah güzel haberlerle gelirim. İlk duyduğumda çok kötüydüm eşime söylemek için 4 kere aradım her seferinde dilim tutuldu gözyaşlarım sel oldu konuşamadım. Şimdi sakinleştim biraz daha herşey allahtan diyorum

Bence endişe etme milimetrik ölçümler. tabi ki doktorun bir tecrübesi var ama sadece göz kararı ölçüm çok doğru gelmedi bana. İnşallah yarın kendi doktorundan güzel bir sonuç alırsın. Fetal dnayı hastanede mi yaptılar ?

Insallah hic bir seyi yoktur doktor cok genel konusmus gercekten bir de belki tam 11 hafta olmadigi icin de boyle cikmis olabilir. Sen moralini bozma insallah en kisa zamanda guzel sonuclar cikar

Canım çok hassas ölçümler bunlar inşallah yanlış yorum yapmıştır. İki testimin sonucunun kötü çıktığı günleri hatırladım... seni çok iyi anlıyorum bebeğin için stres yapmamaya kendini bırakmamaya çalış canım olur mu nifty sonucu 1 hafta 10 gün sürer. Bu sürede kendine bir uğraş bul mutlaka

Testler güzel çıkar inşallah

Yok anlaştığım laboratuvardan biri gelip kanımı aldı. Normal jinekoloji çok kalabalıktı ben de perinatolojiye gitmiştim sıra beklemiyim diye bakan doktor perinatolog beni korkutan o

Yok anlaştığım laboratuvardan biri gelip kanımı aldı. Normal jinekoloji çok kalabalıktı ben de perinatolojiye gitmiştim sıra beklemiyim diye bakan doktor perinatolog beni korkutan o
Kac haftaliksiniz?
Ya bi anneye pat diye boyle bisey soylenir mi?
Vajinal de baktilar mi? Olcusunu neden soylemediler?
Aklina kotu bisey getirme canim bol bol dua et. Bak benim basima geldi bundan evvel. Ben doktorun yanimda eridigine sahit oldum adamin agzini bicak acmadi. Ter doktu boncuk boncuk hocam noluyo ya dedim. Bak ben bisey demiyorm cikolata ye gel bi de alttan bakicam dedi. Sonra bakti ama tek ense kalinligi yoktu maddeler halinde bir cok sorun vardi. Doktorun yaklasimi da cok onemli. Ben onca seye ragmen piskolojimi rahatlatan bi doktora denk geldim.
Kaldi ki sana bunu diyip bi el bombasi atiyo kaciyo ayni sey. Uzulme nifty de vermissin Allah in izniyle tertemiz gelecektir. Yine diyorm benim basimdan gecti ama tek sorun ense deildi cnm aklina kotu seyler getirme

Hemen moralini bozma bende aynı durumdayım 2.2 ölçtü enseyi kan sonuçlarım henüz çıkmadı bekliyorum yüreğim ağzımda

Bugün 10+6 yım. Vajinal bakmadı. 2li test için fetusun normalde 4.5 cm olması gerekiyormuş benimki 4.4 cm çıktı (kendi doktorum da probu biraz oynatsa 4.5 olurdu o, neden ölçmemiş dedi kızdı) sadece burun kemiğini sordum var dedi başka bişi sormadım bakmasına da fırsat vermedim kalktım hemen. Zaten dinleyecek durumda değildim. Yarın tam 11 haftalık olcam randevum var. Sizin kaç haftalıktı?

Benim ki 11+5 12+4 arasindaydi iki farkli doktora gitmistim bu haftalar arasindaydi cnm. Usg falan kagit vermedimi? Yerinde olsam hemen kendi doktoruma giderdim yarin falan, icin rahat etsin diye

Benim ki 11+5 12+4 arasindaydi iki farkli doktora gitmistim bu haftalar arasindaydi cnm. Usg falan kagit vermedimi? Yerinde olsam hemen kendi doktoruma giderdim yarin falan, icin rahat etsin diye
Vermedi. Ağlayarak doktorumu aradım hemen gel dedi ama eşimin de olmasını istedim yarın gelelim dedim. İnşallah güzel haberlerle dönerim

Ben 10+4 dum cuma gunu ama bebegin boyu 11+4 kadardi. Ikiliyi yapmadi anatomik olarak dogru sonuc vermez sen suan 10+4 gozukuyosun demisti. Insallah seninde oyledir herkes saglikla kucagina alsin insallah ya

Vermedi. Ağlayarak doktorumu aradım hemen gel dedi ama eşimin de olmasını istedim yarın gelelim dedim. İnşallah güzel haberlerle dönerim
Canım endişelenme yarın erkenden gider görünürsün doktoruna sıkıntılı bir durum yoktur insallah içini ferah tut güzel haberlerle dönersin duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…