2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ay yollasana canım ya, çok sağol

Canım hala kanamam var hastanedeym bu gece burdaym kasığım belim ağrıyor Allah yardımcımız olsun dua edin
Canım çok geçmiş olsun, ben şimdi girebildim, benim de bir bardak rahat oldu kanamam, kanama alanım da çok büyüktü ama şuan kanama alanı nerdeyse yokmuş,benim de biri 8 biri 9.haftaydı, anlatıyorum ki, şunu bil, kanama olmasına rağmen sağlıkla devam edecek inşallah, düzelecek, öyle inan, iyi düşün, inşallah sağlıkla kucağına al, tüm iyi dileklerim seninle

Vermedi. Ağlayarak doktorumu aradım hemen gel dedi ama eşimin de olmasını istedim yarın gelelim dedim. İnşallah güzel haberlerle dönerim
Canım dur bakalım, yarın bi git de güzel haber al inşallah, bu ense kalınlığı ölçümü pek güvenilir bir yöntem değil zaten bence, benim şahsi fikrim, bir doktor bile 3 sefer farklı ölçüyor, bu gece bi güzel uyu, dinlen, yarın güzel haberlerle gel inşallah

Bugun ben sabah 9 dan aksam bu saate kadar ayaktaydim ya o kadar belim agridi ki gun icinde insallah bir sey olmamistir evlendigimiz gunden gectigimiz marta kadar haftada bir yarim gun gelen abla vardi, artik korona filan dinlemeyip onu aradim orasi uzak artik gelemem dedi bugun annem geldi yardima ama hep ondan da yardim isteyemem artik yeni birini bulmam lazim bel agrisi cok fenaymis

Kızlar hiç keyfim yok biraz sizinle dertleşmek istedim konuşacak başka kimsem yok.Eşimin erkek kardeşi var bekarken sürekli alışverişini eşim yapardı o anlamaz derdi ben de ses etmezdim şimdi evlendik hala bütün alışverişini eşime yaptırıyor kışlık kıyafeti yokmuş biz de yeni araba aldık ve henüz biraz borcu var eşimin kardeşinin maaşı çok iyi güya bulunduğu yerde her şey çok pahalıymış (Muğla’da) mesajlaşmalarını gördüm akşam akşam moralim çok bozuldu ben bebeğimize birikim yapalım diyorum çoğu alışverişi erteliyorum ama düşüncesiz insanlar çok modumu düşürüyor

Ne saçma şey, orda her şey pahalıysa internetten alsın? Zaten artık hangimiz mağazadan alıyoruz ki veriyoruz siparişi geliyor. Uzaktan uzağa abisine aldırabiliyorsa internetten de sipariş verebilir gayet.

Ne saçma şey, orda her şey pahalıysa internetten alsın? Zaten artık hangimiz mağazadan alıyoruz ki veriyoruz siparişi geliyor. Uzaktan uzağa abisine aldırabiliyorsa internetten de sipariş verebilir gayet.
Eşime açsam kavga edicez biliyorum bebeğime stres yaşatmak istemiyorum

Eşime açsam kavga edicez biliyorum bebeğime stres yaşatmak istemiyorum
Yani ne desem bilemedim, kavgalık bir konu da değil aslında gayet net yani. Tamam bekarken yardım etmek istemiş olabilir ama evli adama da alışverişini yapmak nedir maaşı da iyi diyorsun. Sen bence kısma canım hiçbir şeyinden. Bol bol al şimdiden bebeğe, ıslak mendil falan stokla nasılsa kullanılacak. Madem parası bol eşinin bebeğine gitsin en azından.

Beni en çok üzen konu şey yazmış sizin düğününüzde çok açıldım çok param gitti halbuki hiç bir şey yapmadı bütün masrafı eşim karşıladı zaten ayrı sinirim kardeşine bizi düğün gecesi otele bırakıp arabayı almıştı ertesi günü kız arkadaşını gezdirmek için öylece kalmıştık otelde

Bence eşinle konuş ya, öyle şey mi olur? İhtiyaç sahibi olsa kayınbiraderin tamam ama, maaşı iyiyse ne gerek var ki? Valla ben gereksiz harcanan 100 liraya bile üzülürüm bu zamanda, bilemedim canım, kavga etmeden tatlı tatlı anlat bakalım bi, belki hak verir sana

Ya eşim çok iyi niyetlidir hiç kötü şey düşünmez söylesem borcu vardır bana söyleyemiyordur der biliyorum

Madem pahalıymış orda internetten alabilirmiş canım bu insan kullananlardan o kadar çok nefret ediyorum ki hepsinden iğreniyorum.

Madem pahalıymış orda internetten alabilirmiş canım bu insan kullananlardan o kadar çok nefret ediyorum ki hepsinden iğreniyorum.
Uf sorma canım yani evleneli 7 ay oldu kardeşi o kadar açıldıysa bu kadar ay içinde ödeyemedi mi borcunu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…