2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ayıp ya, ben de bazı arkadaşlar gibi düşünüyorum sen de kısma sen de harca. Yap birikimi gerekirse eksiye düşerek yap. Diyorum ama ben de yapamıyorum.
Kaynanalar konusuna gelirsek en iyi kaynana (eğer sömürücü, düşüncesiz, pislik, keyfine düşkün bir kaynana ise) olmayan kaynanadır.

Ben çok güzel bı tane yetiştiriyorum şu an

Çok sağol canım benim Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin bugün daha iyiyim çok şükür inşallah bugünleri atlatırız iyiki varsiniz çok teşekkür ederim

Yaa off, ya eşin mesela nasık uyanmıyor buna, ya ben mi şüpheciyim bilmiyorum ama insan uyanır buna, amaçlarının sömürmek olduğunu anlar sanki ya, nasıl anlamamış? Çok üzüldüm ya
Uyanıyor aslında yıllardır bu işin içinde ne ödemeleri var, nereye hepsini biliyor ama kıyamıyor yine de onlara ağlamayı çok iyi biliyorlar çünkü. Halbuki eşim o kadar kızıyor ki onlara sevgi hissetmiyorum diyor ama zora düştüklerinde de kıyamıyor maddi ilişki sadece onlarınki garip bir şey anlayamıyorum. Kendileri de var yemez denen tiplerden. Yatırım amaçlı sıfır daire, villa falan almışlar zamanında ama kendileri eski, dökük bir apartmanda oturuyor. o evlerde de kiracılar var, kira getirisi iyi diye yeni evde oturmuyorlar. Neyse ki eşim onlardan bambaşka biri sanki o aileden çıkmamış, onlar yetiştirmemiş gibi. Ama onlara para yedirmesi çok rahatsız ediyor. Bu kez akıllanmış söylediğine göre...

Bu arada tayt çok rahat kızlar, kalınlığı da ideal. Beğendim ben. M beden almıştım rahat oldu.
40 liraya çok iyi bence, iki tane daha alabilirim.

Kızlar yazılarınızı okudum bende dertliyim ama kaynana değil en büyük görümcemden.. Allah uzak etsin. Düşüncesizin teki... Benim eşim 32 yaşına kadar ailesiyle yaşamış Bi kuruş bile biriktirmemiş hep ailesi için krediler çekmiş nişanlandıgımızda hala 20 bin TL borcu vardı ve malesef hiç birikim yapamadı kredi ödemekten.. Ailesi nişanımız kız isteme için hiç yardım etmedi. Benim ailemde elinde ne var ne yok döktüler.. Hadi bunu önemsemedim ama düğünümüzde kp rin taktı gı bileziği eşim aldı kardeşinin takacağız çeyrekleri eşim aldı bütün salon parası herşeyi borçla yaptı ya anlayacağız Bi kuruş harcamadılar ama görümcem evlendikten sonra eşime düğününü de biz yaptık diyebilmiş terbiyesiz biz evlendikten sonra beraber ödedik eşimle borçları...

Onların tarzına bir başkaldırı olabilir aslında eşinin o kadar farklı olması, çok şanslısın.

Haha ay ne guzel dediniz

Bu mesaji 2016 da yazmissiniz. En buyuk derdim simdi bana doktor apse yapan disim icim antibiyotik verdi, ilaci almadim yutamam cunku biliyorum. Gecmiste o buyuklukte ilaci ikiye bolup icmeye calismistim ve boldugum yerin sivri kismi bogazima batip takildi ve gitmedi. Oksurerek cikardim ve o gun bugundur majezikten buyuk ilaclari yutamiyorum sizin duzeldi mi yutamama sorununuz

Yani dimi insan kardeşine değil kendine alır evi önce onlar çalışmadan sahip olanlar benim 2 sene daha kredim var. Yazlık konusunda hayal kurmasına izin veriyorum sadece onlara ayıracak 1000 lira dahi aylık ekstra gelirim yok öyle yaşıyorum.

Evet sürekli bişiler alıp borca sokacaksın ki fazla para olmayacak kenarda, ben bunu öğrendim ve uyguluyorum. En azından paramız evimizde kalıyor. Biraz da gizli gizli maaşımdan kenara atıyorum kötü günler için. Onu bilse onu da vermeye kalkar bi şekilde, cinneti koyarım ben de. Çok yokluktalarmış gibi. Bi de şöyle bişey var kocalarda sanki en bahtsız en acılı analar kendi anaları en çok onların yardıma ihtiyacı var. Bu kv ler nasıl acındırıyosa kendini böyle bişey oluyor. Oysa çoğu zevküsefasında Hayır benim annem de kv ama böyle şeylere hiç girmez. Babam hala çalışan gelinine arada harçlık verir kredi borcu içinde yüzse bile. Bana vermez yani, o derece düşünürler abimleri. Ben de seviniyorum bizimkiler ne güzel davranıyolar diye. İnsan olmak lazım.

Benim evime bir çöp almışlığı yoktur kendilerinin bileziklerimi bile eşim aldı benim bilmediğimi zannediyorlardı alırken ben ucuzunu seçtim eşim aldığı için kızım niye burma almıyorsun diyorlar yüzsüz yüzsüz millete hava atamayacaklar ya burma taktık diye. Düğün de yapmadım bize kitlenir olay diye zaten oldum olası sevmem düğünleri işime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…