- 19 Ekim 2020
- 863
- 1.828
- 43
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.641
Ayıp ya, ben de bazı arkadaşlar gibi düşünüyorum sen de kısma sen de harca. Yap birikimi gerekirse eksiye düşerek yap. Diyorum ama ben de yapamıyorum.Kızlar hiç keyfim yok biraz sizinle dertleşmek istedim konuşacak başka kimsem yok.Eşimin erkek kardeşi var bekarken sürekli alışverişini eşim yapardı o anlamaz derdi ben de ses etmezdim şimdi evlendik hala bütün alışverişini eşime yaptırıyor kışlık kıyafeti yokmuş biz de yeni araba aldık ve henüz biraz borcu var eşimin kardeşinin maaşı çok iyi güya bulunduğu yerde her şey çok pahalıymış (Muğla’da) mesajlaşmalarını gördüm akşam akşam moralim çok bozuldu ben bebeğimize birikim yapalım diyorum çoğu alışverişi erteliyorum ama düşüncesiz insanlar çok modumu düşürüyor
valla ben de mıncıkladım şimdiAy imzamda yazanı yeni fark ettim göğüslerimi mıncıklayıp duruyorum
canım bir doktora daha görün için rahat etmediyse.Ben buyuk hap yutamadigimi soyledim, suda eriyen var aslinda ama o kategoride olmayabilir dedi, zaten doktoru hic sevmedim cok ilgisizdi. Agumentin yazdi. Onun surubunu gordum internette ama cocuklar icin sanirim. Off
Y Yorgunnnanne canım muhtemelen kanama alanı hemen geçmeyecek, benimki 4 haftada falan toparladı ki hala küçük de olsa iki tane alan var, yeter ki kanamanı kesebilsinler, o da bugün daha iyi sanırsam, güçlü ol, geçeceğine inan, iyi olacaksınız ikiniz de inşallah
Ben çok güzel bı tane yetiştiriyorum şu anarkadaşlar valla okudum okudum şiştim, sokaktan kaynana çevirip tokatlayacağım sanırım
şakası bi yana, problemin hep erkek annelerinde olduğunun farkındasınız değil mi? bu kadar sayfa yazılmış, herkes kendi eşinin annesinde bir gariplik olduğunu söylüyor. psikolojik bir rahatsızlık bu, o yüzden illa erkek evlat isteyen görünce bi geriliyorum. kız olsun deyince oluyor da erkek olsun deyince niye olmuyor deniyor ya, işte bundan olmuyor...
türkiye'de erkek evlat, evlat değil de bir tür tapu - gelecek garantisi gibi garip bir yere koyuluyor. Bu dediğim her aile için geçerli değil tabii ama eğitim / şehir fark etmeden insanlar yapıyor bunu.
oğullarını paşa oğlum, aslan oğlum, elinin kiri oğlum, gezsin oğlum, tozsun oğlum diye büyüten annelerden korkmak ve kaçmak lazım. yıllardır hep düşünürüm, oğlum olursa eğer asla ona cihan hükümdarı yetiştiriyor gibi davranmayacağım. kendini kız arkadaşlarından öncelikli falan da sanmayacak. kız olsa ne kurallar geçerliyse erkeğe de o kurallar geçerli olacak. kaç senede toparlanır bu saçmalık bilmiyorum ama hepimiz birer tane düzgün erkek yetiştirsek bir şeydir...
Çok sağol canım benim Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin bugün daha iyiyim çok şükür inşallah bugünleri atlatırızKalbi atiyor orda oldugunu biliyosun ya sukurler olsun birtanem bugunde istirahat etmen iyi olcaktir hastanede kalmak avantaj canim ben gececegine inaniyorum kesinlikle icini ferah tut sabah seni merakettim valla uyandim acaba nasil diye iyi ol guclu ol bebis senin duygularini hissediyo unutma icin rahat olsun tekrar cok gecmis olsun
Kalbi atiyor orda oldugunu biliyosun ya sukurler olsun birtanem bugunde istirahat etmen iyi olcaktir hastanede kalmak avantaj canim ben gececegine inaniyorum kesinlikle icini ferah tut sabah seni merakettim valla uyandim acaba nasil diye iyi ol guclu ol bebis senin duygularini hissediyo unutma icin rahat olsun tekrar cok gecmis olsun
Uyanıyor aslında yıllardır bu işin içinde ne ödemeleri var, nereye hepsini biliyor ama kıyamıyor yine de onlara ağlamayı çok iyi biliyorlar çünkü. Halbuki eşim o kadar kızıyor ki onlara sevgi hissetmiyorum diyor ama zora düştüklerinde de kıyamıyor maddi ilişki sadece onlarınki garip bir şey anlayamıyorum. Kendileri de var yemez denen tiplerden. Yatırım amaçlı sıfır daire, villa falan almışlar zamanında ama kendileri eski, dökük bir apartmanda oturuyor. o evlerde de kiracılar var, kira getirisi iyi diye yeni evde oturmuyorlar.Yaa off, ya eşin mesela nasık uyanmıyor buna, ya ben mi şüpheciyim bilmiyorum ama insan uyanır buna, amaçlarının sömürmek olduğunu anlar sanki ya, nasıl anlamamış? Çok üzüldüm ya
Rose cum eger kotulesir gibi olursa baskasina gidicem. Artik yaradana sigindim.canım bir doktora daha görün için rahat etmediyse.
Onların tarzına bir başkaldırı olabilir aslında eşinin o kadar farklı olması, çok şanslısın.Uyanıyor aslında yıllardır bu işin içinde ne ödemeleri var, nereye hepsini biliyor ama kıyamıyor yine de onlara ağlamayı çok iyi biliyorlar çünkü. Halbuki eşim o kadar kızıyor ki onlara sevgi hissetmiyorum diyor ama zora düştüklerinde de kıyamıyor maddi ilişki sadece onlarınki garip bir şey anlayamıyorum. Kendileri de var yemez denen tiplerden. Yatırım amaçlı sıfır daire, villa falan almışlar zamanında ama kendileri eski, dökük bir apartmanda oturuyor. o evlerde de kiracılar var, kira getirisi iyi diye yeni evde oturmuyorlar.Neyse ki eşim onlardan bambaşka biri sanki o aileden çıkmamış, onlar yetiştirmemiş gibi. Ama onlara para yedirmesi çok rahatsız ediyor. Bu kez akıllanmış söylediğine göre...
hangi tayt canım o?Bu arada tayt çok rahat kızlar, kalınlığı da ideal. Beğendim ben. M beden almıştım rahat oldu.
40 liraya çok iyi bence, iki tane daha alabilirim.
Bir de şunu sormaları yok mu saf saf ne yaptım neden beni istemiyor diye.yahu neden istedin ki? 25-30 yaşından sonra hayatına girmiş kadınla ne sebeple içli dışlı olsun? Hayır bir de ne anlıyorlar elin kızından, benim gelinim olsa düşünemiyorum bana gelsin gitsin görüşelim istediğimi Herkes kendi doğurduğuyla oynasın
Bu mesaji 2016 da yazmissiniz. En buyuk derdimAy o bendede var.hele şimdi doktorum bi antibiotik verdi.eşek kadar bide su ile buluşur buluşmaz acı tadı çıkıyor hemde ne acıııı .ama içmemde lazım en zararsız ilaç o olduğu için gebelikte.iki ye kırıp küçültüyorum önce.(bazı ilaçlar ikiye bölünmüyor dikkat edin.ortasında çizgi varsa kırılabilir)sonra mecbur ağzımda bekliyo yutamıyorum.en son öğüre öğüre yutuyorum...
Yani dimi insan kardeşine değil kendine alır evi önceAy bu da çok ilginç, ya biraz da eşinizin tarzı mı değişik, mesela ben ölsem çok ihtiyaç yoksa, bekar da olsam kardeşime hediye dışında bir şey almam, ev diyorsun ya, ev alınır mı kardeşe?
Kayınvaliden de değişik bak, insan çocukları tatlı alıp gelse "yavrum niye masraf yapıyorsunuz, ne olur bak almayın, ben mahçup oluyorum"der, bizim iki aile de öyle, hediye aldığımıza pişman ederler, üzülürler para harcadığımıza çünkü, seninki bir de öteki ev boş dursun, çocukların verdiği parayla yazlık ev kiralayayım, olduuu, ay çok ilginç, Allah size yardım etsin
Evet sürekli bişiler alıp borca sokacaksın ki fazla para olmayacak kenarda, ben bunu öğrendim ve uyguluyorum. En azından paramız evimizde kalıyor. Biraz da gizli gizli maaşımdan kenara atıyorum kötü günler için. Onu bilse onu da vermeye kalkar bi şekilde, cinneti koyarım ben de. Çok yokluktalarmış gibi. Bi de şöyle bişey var kocalarda sanki en bahtsız en acılı analar kendi anaları en çok onların yardıma ihtiyacı var. Bu kv ler nasıl acındırıyosa kendini böyle bişey oluyor. Oysa çoğu zevküsefasındaYani dimi insan kardeşine değil kendine alır evi önceonlar çalışmadan sahip olanlar benim 2 sene daha kredim var. Yazlık konusunda hayal kurmasına izin veriyorum sadece onlara ayıracak 1000 lira dahi aylık ekstra gelirim yok öyle yaşıyorum.
Benim evime bir çöp almışlığı yoktur kendilerininAhhh canım çok iyiyimsen nasılsın, hafifledi mi bulantıların biraz olsun?
Maalesef ailem uzakta, halalar daha yakın, onlara daha çok ihtiyaç duyabilirim
annem zaten elinden geldiği kadar bizimle kalacak ama bakalım...
ya benim de erkek kardeşim yok, hiç de bi eksikliğini hissetmedik, hatta babam hep der ki "iyi ki kızlarım var, bir gün olsun oğlum olsun diye düşünmedim".. benim kvdemde çok iyi ama hatasız kul olmaz işte, var yapmadıkları düşünmedikleri...
eşim için sözde çeyiz yaptılarsünnetlik yorganını yeniden kaplatmış, 2 tane de yastık koymuş yanına, sözde bana gelin yatağı yaptılar, eve bi geldim şok geçirdim başka hiçbir şey yapmadılar. bunu da çok bişey yapmışlar gibi anlattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?