2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
bana büyük görümcem demişti ki "inşallah ilk çocuk erkek olur, çünkü (eşim tek oğlan) ..... babamın tek oğlu"
o kadar sinirlenmiştim ki, eşime de söyledim "ablan böyle böyle dedi, inşallah kızımız olur"
şimdi de inşallah kız olur diye geziniyorlar, valla ben anlamadım bu işten bir şey.

çok mutlularmış da çocuğumu sahipleniyorlar sürekli olarak, bakalım iş başa düşünce gelip 3 saat yanında duracaklar mı..

Ya bebeğimiz için birikim yapalım istedim ve alışverişimi kısıtladım bir süre üstelik yeni araba aldık hala onun borcu var yeni evliyiz kardeşi bile bile nasıl ister aklım almıyor

Ay Allah aşkına durmasınlar bebeğim halalarıyla değil anneannesi ve teyzesiyle büyüsün.

Bir de bu var “ilk çocuk” Ne malum ikincisi olacağı, ne büyük laflar ediyorlar delirmemek elde değil. Benim erkek kardeşim yok valla, çok da mutluyuz böyle. Çok rahat sallıyorum o sebepten erkek annelerine.ama kayınvalidem de iyi ya şansıma, şok oldum burda okuduklarıma.

Ah ahhhh genel böyle yani napalım eşya alamasaydık ev alamasaydık mutlu mu olacaktın dicen asıl

Ah bacım ah dert ortağıyız Seda sayan gibi konuşayım azzz

Ya bebeğimiz için birikim yapalım istedim ve alışverişimi kısıtladım bir süre üstelik yeni araba aldık hala onun borcu var yeni evliyiz kardeşi bile bile nasıl ister aklım almıyor
Bu demek oluyor ki kardesi omur boyu abisini somurmeye calisacak. Esin ne zaman gozunu acar onemli olan o. Belki evlenirse kurtulursunuz

KirazHanim rose cum seni ozledim,iyisindir insallah
Ahhh canım çok iyiyim sen nasılsın, hafifledi mi bulantıların biraz olsun?
Ay Allah aşkına durmasınlar bebeğim halalarıyla değil anneannesi ve teyzesiyle büyüsün.
Maalesef ailem uzakta, halalar daha yakın, onlara daha çok ihtiyaç duyabilirim
annem zaten elinden geldiği kadar bizimle kalacak ama bakalım...
ya benim de erkek kardeşim yok, hiç de bi eksikliğini hissetmedik, hatta babam hep der ki "iyi ki kızlarım var, bir gün olsun oğlum olsun diye düşünmedim".. benim kvdemde çok iyi ama hatasız kul olmaz işte, var yapmadıkları düşünmedikleri...

eşim için sözde çeyiz yaptılar sünnetlik yorganını yeniden kaplatmış, 2 tane de yastık koymuş yanına, sözde bana gelin yatağı yaptılar, eve bi geldim şok geçirdim başka hiçbir şey yapmadılar. bunu da çok bişey yapmışlar gibi anlattılar.

Bende kıskançlık hissediyorum 3.5 yaşında oğlum var genel olarak benim ailemi benimsedi ben gayet iki tarafa da eşit davransın istiyordum. Ama çocuk yani laf anlatamıyorsun oğlum şimdi babannesine anane diyo kayınvalidem çıldırıyor anane lafını duyunca. Eşimin taraf çocuğu sevmek için çok sıkıyorlar bizim taraf tam tersi oyun oynuyor gezdiriyor çocuğun hoşuna gidiyor o da. He hı diye geçiriyorum artık çocuk içinden geleni yapsın yani

Düşmezleeeeer hepsi lafta, benimkiler de düşmeyecek. Görümcem benimkide baya yere yakın, valla artık muhattap olmuyorum bi yerde görünce anca. Orda da yapacağını yapıp beni sinir edip gidiyo zaten

Kesinliklee katiliyorum mesafe onemli, bizde gecen yil ayni sitede oturuyorduk esim nisanliyken almisti o evi. Ben tam zamanli calisiyordum baktim bir gun bizim evde benim mutfagimda yemek yapiyor kayin validem, kapiyi o acti bana yedek anahtar vermistik benim anneme ve onun annesine. Acil durumlarda bir sey olursa ya da gelen yardima gelen ablanin basinda dursun diye. Eve geldim sok oldum tabii ben dusa girip uyucam cok yorgunum anne size afiyet olsun dedim bir daha oyle gelemedi. Sonra evdeyken cat kapi gelmeye basladi kartida vardi asagidan da basmiyordu zile direk kapida buluyordum. Bende evde surekli sutyenle mi dolasicam o sekilde aciyordum kapiyi aa haberim olsa ev kiyafetimi cikarirdim filan dedim. Sonra karantinada hep esime actirdim kapiyi anladi artik. En buyuk hayali bizim suan oturdugumuz yerden ona ev tutmamiz ama ben ortaya kendi aileme de yakin ev tutmadim mesafenin iyi oldugunu dusunuyorum filan dedim. Esime bir kez beni neden istemiyor oglum ben naptim demis, esim de o mesafeli olsun istiyor arayip geldiginde seni en guzel sekilde karsilamak istiyor. Cocugunuza bakardim demis biliyorsun cocuk belli yasa gelince yaninda goturucek o zamana kadar da part time calisicak cocukla ilgilenicek filan demis. Yani bende ipin ucunu biraz kacirsam belki benimki de cok fena olacakti

Puaaaaa su satirlara koptum benim kayinvalidem hele hicbisey yapmadi. Ne nisan bohcasi ne dugunde bisey. Dugunde onlarin takacagi bilezikleri esim aldi onlar taktilar. Ev aldik ev hediyesi bile almadi. Degisik biri ben de bunlarin karsiligi olarak guleryuzlu ama mesafeli bir gelin oldum, iyi ki oyle olmus.

Rose cum iyi olmana cok seviniyorum, sonuna kadar guzel gecsin hamileligin ben zor gunler gecirdim, hala duzelmedim, tam bulantilarim bi nebze cekilir gibi olmusken dis agrim basladi. 3 gun surdu. Sonra o disim dun apse yapti ve patladi doktora gittik antibiyotik verdi. Ben buyuk hap yutamiyorum ve antibiyotigi almadim. Insallah bisey olmaz

Benim 4te ama stresle gittiğim bir muayene. Dün duyduğum şeylerden sonra kendi doktoruma gitmeye ihtiyacım var. Y Yorgunnnanne sen nasılsın? Sabah doktor gördü mü?
Canım Sabah ultrasonla baktı doktor kanama alanı hala var bugünde hastane de kal dedi sonu hayır olsun inşallah
Benim 4te ama stresle gittiğim bir muayene. Dün duyduğum şeylerden sonra kendi doktoruma gitmeye ihtiyacım var. Y Yorgunnnanne sen nasılsın? Sabah doktor gördü mü?

Mesafeyi insan bir kez kacirdi mi ipin ucu gidiyor. Iyi yapmissin,anlasin. Ben sunu evlendikten sonra anladim ki esimin annesi benim annem degil. O yuzden kendisinden hicbir konuda beklentim yok. Saygili ve mesafeli bir iliski her seyin ilaci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…